rookie21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδες............θελω να αγορασω κινητο και λογο του μειωμενου μπατζετ μου (120) σκεφτομαι κατι μεταχηρησμενο σε δημοπρασια απο το ρικαρντο αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω βρει ενα ομνια σαμσουνγκ γυρω στα 60ε να το χτυπησω? απ οτι ειδα στα σχολια στο youtube πολλοι λεγαν οτι δεν ηταν καλο και ηταν δυσκολο κλπ.......ομως για 60-70 ε πιστευω ειναι καλα επισης εχω βαλη στο ματι και κατι ομνια 2 λιγο πιο ακριβα ομως ακομι βρικα και στα 40ε ενα htc touch diamond αυτο λεει?ευχαριστω προκαταβολικα
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Κατά τη γνώμη μου απόφυγε το συγκεκριμένο ειδικά, και αν μπορείς τα windows mobile γενικά.
panakart Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Βρες ενα zte blade μεταχηρισμενο γυρω στα 80.Ειναι πολυ καλιτερο απο αυτα που ανεφερες.
Voodooman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ο Stormrain το λέει κάπως ευγενικά, εγώ θα σου πω μην τολμήσεις να πλησιάσεις τηλέφωνο που έχει μέσα του τις λεξεις windows mobile. Δεν θέλεις να το κάνεις. Πέρα από τα φτηνά μεταχειρισμένα android που πρότεινε ο panakart, είδα κάτι αγγελίες εδώ που δίνουν το Nokia C7 στα €130. Εξαιρετικό τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά, ιδίως αν θέλεις ένα ποιοτικό τηλέφωνο και δεν ενδιαφέρεσαι να το σκαλίζεις όλη την ώρα.
x men Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει πουλάω το x10 mini 100 ευρώ.
TeenSpirit Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει πουλάω το x10 mini 100 ευρώ. αμα το ρηξεις στα 50-60 ευρω "ισως" να μπορουσε να το αγορασει καποιος...100 ειναι παρα πολλα για μεταχειρισμενο χ10 μινι ...Αφου με λιγοτερο απο 100 ευρω παιρνεις καινουριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα