Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει αν κατά την εγκατάσταση του windows live essentials, τα windows 7 κάνουν έλεγχο γνησιότητας. Sto security essentials ξέρω ότι γίνεται γιατί το αναφέρει.
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Γίνεται ναι,και αν δεν σου βαρέσει τώρα θα σου βαρέσει κάποια στιγμή.. Με καινούριο υπολογιστή τα δικαιούσαι Oem γιατί δεν ξεαγχώνεσαι αφού αξίζουν κ το ξέρουμε ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Γίνεται ναι,και αν δεν σου βαρέσει τώρα θα σου βαρέσει κάποια στιγμή.. Με καινούριο υπολογιστή τα δικαιούσαι Oem γιατί δεν ξεαγχώνεσαι αφού αξίζουν κ το ξέρουμε ? Τρέχω Windows 7 64 bit uncle's edition. Στο ΒΤΟ του plaisio δεν τα δικαιούσαι... ΥΓ. Θα βαρέσει ακόμα και αν είναι ενεργοποιημένα?
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από αυτό > http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System-(Windows--Mac)/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-64-bit--English-DSP.htm Αν αγόρασες motherbord k cpu από το πλαίσιο θα πάρεις την απόδειξη μαζί και θα το απαιτήσεις σε αυτή την τιμή.Αν και μπορείς να τα βρεις κ από αλλού δεν είναι τόσο δύσκολο. Μέχρι να το κάνεις προσανατολίσου σε άλλο Antivirus.. Υ.γ πάντα με αυτό το δεδομένο μιλάμε αλλιώς στις 40 μέρες "τσίου" Υ.γ ii αν κρίνω "πρώιμα" από ένα preview των Win8 που εγκατέστησα,θα έχουμε για πολύ καιρό τα 7ρια ακόμα στους υπολογιστές μας.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Αν αγόρασες motherbord k cpu από το πλαίσιο θα πάρεις την απόδειξη μαζί και θα το απαιτήσεις σε αυτή την τιμή.Αν και μπορείς να τα βρεις κ από αλλού δεν είναι τόσο δύσκολο. Μέχρι να το κάνεις προσανατολίσου σε άλλο Antivirus.. Καλημερά. Δίκιο έχεις, αλλά δεν αναφερόμουνα στο windows security essentials, αλλα στο windows live essentials που περιέχει το msn, το moviemaker κτλ. Για το security ξέρω ότι κάνει έλεγχο, για το live δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες.
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δίκιο έχεις αλλά για άλλο μιλάμε ε ? Sorry εκ παραδρομής κ ομοιότητας.. Keep Goin
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, εσύ αναφέρεσαι σ αυτό: http://windows.microsoft.com/el-GR/windows/products/security-essentials Και γω σ αυτό: http://explore.live.com/windows-live-essentials
Aloyminas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Κατά την ταπεινή μου γνώμη αν ενεργοποιήσεις τα windows του θείου με τα γνωστά προγράμματα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Εγώ δεν είχα ποτέ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Επαναφέρω αυτό το θέμα για να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα αλλά και για να κάνω μια ερώτηση. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να ορίσω το windows live mail που συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω πακέτο να ξεκινάει με τα windows?
mchls Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Επαναφέρω αυτό το θέμα για να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα αλλά και για να κάνω μια ερώτηση. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να ορίσω το windows live mail που συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω πακέτο να ξεκινάει με τα windows? Άκου ψηλέ μου... Πας στο εικονίδιο του windows live mail, δεξί κλικ, Αποστολή Προς> Επιφάνεια Εργασίας [ως συντόμευση]! Ύστερα πας Επιφ. Εργασίας και πατάς αποκοπή στην συντόμευση... Ύστερα πας Έναρξη, Όλα Τα Προγράμματα, πας στον φάκελο Εκκίνηση, δεξί κλικ, Άνοιγμα και στον φάκελο που θα δεις πατάς επικόλληση... Έτσι έχεις το windows live mail να εκκινεί μαζί με τον υπολογιστή σου... Δοκίμασε το και πες μου αν έπιασε!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έπιασε φίλε μου, σ ευχαριστώ πολύ!
mchls Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έπιασε φίλε μου, σ ευχαριστώ πολύ! Τίποτα... Να ΄σαι καλά και χρονιά σου πολλά!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα