Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες θα ειμαι φανταρος για εννεα μηνες και το λαπτοπ θα το εχω στο βαλιτσακι του. πρεπει μηπως να βγαλω την μπαταρια η δεν εχει προβλημα να το αφησω απενεργοποιημενο με την μπαταρια πανω για εννεα μηνες?ευχαριστω!

Δημοσ.

εγω που πηρα τωρα ενα λαπτοπ,αυτος που μου το πουλησε (γνωστος) μου ειπε οτι αν το χρησιμοποιω σαν σταθερο(δηλαδη χωρις μπαταρια) να κανω καθε εβδομαδα μια πληρη αποφορτιση και μια πληρη φορτιση.Τωρα μαλλον αυτο θα ειναι για τη συντηρηση της μπαταριας.Αλλα δεν ξερω κιολας.

Δημοσ.

την φορτίζεις στο 60% και την αφαιρείς από το laptop - για αποθήκευση ποτέ άδεια

Ειναι ο καλυτερος τροπος.Οχι τιποτα αλλο αλλα εαν την αφησεις επανω λογικα καποιο ρευμα θα περναει και θα αποφορτιστει μετα απο καποιο καιρο

Απλα μην την αφησεις τιγκα γεματη

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ γιατί σήμερα μου ήρθε το λάπτοπ που παρήγγειλα. Την πρώτη φορά να την φορτίσω ή θα είναι φορτισμένη από πριν η μπαταρία; Όντας κλειστό το λάπτοπ πως θα καταλάβω ότι φόρτισει πλήρως. Και μετά επειδή θα τον έχω αυτές τις μέρες σαν σταθερό, πρέπει να βγάλω την μπαταρία και να λειτουργεί μόνο με την τροφοδοσία ρεύματος, σωστά; Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά παίρνω καινούργιο λάπτοπ μετά από 6 χρόνια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...