Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!Παραγγειλα αυτο το ανταπτορα Mayflash Wii to HDMI Converter Adapter http://www.mayflash.com/?Products/NINTENDOWiiGC/103.html .

Γνωριζει καποιος αν ισχυουν αυτα που γραφει?Δηλαδη να εχει High definition εικονα 1080p.

Αν εχει καποιος ενα παρομοιο ανταπτορα ας μου απαντησει :)

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα σας!Παραγγειλα αυτο το ανταπτορα Mayflash Wii to HDMI Converter Adapter http://www.mayflash.com/?Products/NINTENDOWiiGC/103.html .

Γνωριζει καποιος αν ισχυουν αυτα που γραφει?Δηλαδη να εχει High definition εικονα 1080p.

Αν εχει καποιος ενα παρομοιο ανταπτορα ας μου απαντησει :)

Ευχαριστω!

Δεν εχω ιδεα απο wii αλλα πως να βγαλει 1080 οταν το wii δεν βγαζει τοσα;;;;

Supports all Wii display modes (NTSC 480i 480p, PAL 576i, PAL 576P).

Μεχρι 576 παει το wii... τοσα δινει και το scart

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα απο wii αλλα πως να βγαλει 1080 οταν το wii δεν βγαζει τοσα;;;;

Supports all Wii display modes (NTSC 480i 480p, PAL 576i, PAL 576P).

Μεχρι 576 παει το wii... τοσα δινει και το scart

Ακριβώς.

Απλά θα μπορέσεις να συνδέσεις το wii σου μέσω hdmi βύσματος. Δεν θα έχεις 1080p γραφικά όμως σε καμία περίπτωση.

Δημοσ.

δεν εχει καμια σχεση η εικονα με scart κ hdmi,καλα εκανες κ το πηρες.Δεν βγαζει 1080 αλλα εχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα της εικονας.

• Moderators
Δημοσ.

δεν εχει καμια σχεση η εικονα με scart κ hdmi,καλα εκανες κ το πηρες.Δεν βγαζει 1080 αλλα εχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα της εικονας.

Το έχεις δοκιμάσει αυτό ή κάτι άλλο αντίστοιχο; Έχει vga; Τι μετατροπή κάνει για να βγάζει καλύτερα γραφικά;

Δημοσ.

ειχα wii και χρησιμοποιουσα τον καλωδιο που εβγαζε σε component.Δεν ειχε καμια σχεση η εικονα με το scart.Λογικα αυτο που πηρες εσυ το ιδιο πραγμα κανει.Δεν ξερω τεχνικα τι κανει,απλα με το component μπορουσες να εχειs 576p και οντως ειχε μεγαλη διαφορα στην εικονα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ημουν και εγω σε φαση να παρω το συγκεκριμενο προιον αλλα τελικα πηρα ενα καλωδιο component.με αυτο βγαζει 480p στην tv και πιστεψε με η διαφορα ειναι μεγαλη απο το scart.τωρα δεν ξερω γιατι δεν μου βγαζει 576 οπως λςτς παραπανω!!!!

Δημοσ.

λεω να το πάρω και εγώ γιατι με το scart δεν παλεύεται.. υπαρχει Ελλάδα η μόνο παραγγελία απο εξωτερικό ?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ έχω το hdmi converter και έβγαζε τα μέγιστα σε απόδοση. Δεν πρόλαβα όμως να το χαρώ γιατί το wii χάλασε. Πουλάω το converter όποιος το θέλει... να του πω για λεπτομέρειες. Ολοκαίνουργιο στο κουτί του μισή τιμή θα το δώσω περίπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...