vaggospat13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή το γεγονός της μεγαλύτερης αυτονομίας,της καλύτερης φορητότητας και της επιπλέον RAM θεωρείς ότι δεν είναι σημαντικές παράμετροι για να επιλέξω το 15z; Επιπλέον, το Msystems.gr γνωρίζεις αν είναι αξιόπιστο site ; απλα με τα 100 ευρω παραπανω που εχει το 15ζ, βαζεις στο xpsl502 μπαταρια που διαρκεί παραπανω απο το 15z η ραμ ειναι πολυ φτηνη 25 ευρω τα 4 γιγα ο μονος λογος να προτιμισεις το 15ζ ειναι το μεγεθος του και οτι ειναι πολυ λεπτο. το Msystems.gr ειναι απο τα πιο αξιοπιστα μαγαζια το προτεινω ανεπιφυλακτα
boymanos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή το γεγονός της μεγαλύτερης αυτονομίας,της καλύτερης φορητότητας και της επιπλέον RAM θεωρείς ότι δεν είναι σημαντικές παράμετροι για να επιλέξω το 15z; Επιπλέον, το Msystems.gr γνωρίζεις αν είναι αξιόπιστο site ; το msystems ειναι απο τα πιο αξιοπιστα site,αν τους γνωρισεις και απο κοντα θα καταλαβεις,κυριοι σε ολα.
vaggospat13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Το 25 ευρώ σε ποιό site ακριβώς; http://www.msystems.gr/index.php?category=1532&product=10725
panos2000gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 και κατι αλλο μπαταρια στο 15ζ δεν μπορεις να αλλαξεις ειναι ενσωματωμενη . Με 85 ευρω παιρνεις 9cell για το xpsl502 και εισαι οκ Απο ebay το κόστος είναι πολύ μικρότερο. Γενικότερα το L502x έχει πολύ καλή υποστήριξη σε έξτρα (μπαταρίες, optibays κτλ).
kostastsi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Oκ παιδιά! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! με βοηθήσατε αρκετά μπορώ να πω στο να διαλέξω ! Καλές γιορτές!
SugarAddicted Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Για να μην ανοίγω νέο θέμα και επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το xps μπορεί όποιος το έχει αγοράσει να πει την εμπειρία του σχετικά με το θόρυβο που παράγει το συγκεκριμένο laptop? Έχω τρομάξει απο τα διάφορα που έχω διαβάσει και είναι το μόνο που με κρατάει και δεν το έχω αγοράσει...
panos2000gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Για να μην ανοίγω νέο θέμα και επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το xps μπορεί όποιος το έχει αγοράσει να πει την εμπειρία του σχετικά με το θόρυβο που παράγει το συγκεκριμένο laptop? Έχω τρομάξει απο τα διάφορα που έχω διαβάσει και είναι το μόνο που με κρατάει και δεν το έχω αγοράσει... Για το θόρυβο τα έχω πει και στο review που ανέβασα. Είχα διαβάσει πολλά και εγώ αλλά τελικά δεν ισχύουν. Ίσως βελτιώθηκε η κατάσταση στις εκδόσεις με sandybridge G2. Μάλιστα θα έλεγα ότι είναι από τα πιο αθόρυβα Windows Laptop που έχουν πέσει στα χέρια μου ποτέ. Μέχρι να πιάσει 60 βαθμούς ο επεξεργαστής δεν ακούς τίποτα.
modechristo_13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 παιδες επειδη και εγω ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο laptop... θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει οντως διαφορα στην αναλυση οθονης απο 1366 X 768 σε full hd σε τοσο μικρες ιντσες..... η απλα ειναι θεμα marketing;΄ θα διαλεγατε αυτο? http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1846 η αυτο που εχετε αναφερει και στα προιγουμενα ποστ!! http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=13411
xristoforos89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Φυσικα και εχει διαφορα στην απεικονιση. Αλλο ειναι να εχει 1366x768 και αλλο 1920x1080. Και ειναι και πιο ακριβο αυτο με την HD αναλυση.. Στην τελικη, αν δεις οτι 'δεν σου κανει' η 1920x1080, εχει την επιλογη να την κατεβασεις εκει που θελεις. Στην 1366x768 ομως, δεν μπορεις να παρεμβεις προς τα επανω.
t0mak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και απο εμένα... Είμαι και εγώ ανάμεσα στα δύο laptop που αναφέρει ο modechristo_13. Αυτό που με προβληματίζει είναι η διαφορά στην κάρτα γραφικών. Η μία έχει 2048 ενώ η άλλη 1024. Πιστεύεται οτι η διαφορά στην κάρτα είναι αξιοσημείωτη? Σε βαθμό να πάρω το πρώτο απο το δεύτερο? Να υπογραμίσω οτι δεν παίζω συχνά παιχνίδια ( μάλλον αρκετά σπάνια ) αλλα θα ήθελα να υπάρχει η επιλογή του να παίξω κάποια στιγμή κάποιο. Η διαφορά στην οθόνη δεν ξέρω εαν έχει μεγάλη σημασία καθότι ελπίζω σε κανα μήνα να αγοράσω την dell την 24αρα και να συνδέσω πάνω το laptop.. Θα εκτιμούσα τις όποιες συμβουλές/προτάσεις
michalis1984 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Απότι έχω διαβάσει πάνω απο 1 GB δεν παίζει και ιδιαίτερη διαφορά. Άρα καλύτερα άσε στην ακρη άκρη αυτο το θέμα γιατί απο την στιγμή που οι κάρτες είναι οι 525, είτε 1 gb ειτε 2 έχεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Συγκρίνοντας τις FHD οθόνες και των 2, του L502 είναι καλύτερη, όμως και του 15z είναι αρκετά καλή. Το Ζ είναι πιο μικρό, θα μπορείς να το μεταφέρεις ευκολότερα, επειδή όμως το σασί ειναι πιο μικρό, θα νιώθεις περισσότερο την θερμοκρασια. Στο 502, μπορείς να εχεις ευκολη προσβαση για αλλαγη memory, το Ζ θα πρεπει να το ξεβιδωσεις.. Απο την άποψη παιχνιδιων φαντάζομαι και στα 2 θα μπορείς να παίξεις ακριβώς τα ιδια παιχνίδια απλά το Ζ θα ζεστένεται και θα το νιώθεις περισσότερο. Οπόταν αφού δεν είσαι φανατικος gamer πάρε αυτό που προτιμάς. Την ευκολία της μεταφοράς και την εμφάνιση του Ζ, ή την τεχνολογία της οθόνης του 502?
t0mak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Βασικά και τα δύο είναι το l502x. Το 15z το είδα απο κοντα (δεν εχω καταφέρει ακόμα να δω το l502x) αλλα δεν μπορώ να πώ οτι είναι σημαντικός παράγοντας η εμφάνιση του z και η ευκολία μεταφοράς του. Όπως προείπα το θέμα μου είναι η διαφορά στις κάρτες γραφικών και αν υπάρχει διαφορά της μίας απο την άλλη ( gt525 1024 με την gt540 2048)
michalis1984 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Φιλε η 525 και η 540 έχουν το ίδιο ακριβως τσιπακι απλά η 540 είναι συγχρονισμένη ψηλότερα. Απο άποψη επιδόσεων μπορούμε να πούμε ότι η 540 αποδίδει 10% περισσότερο. Εαν υπερχρονήσουμε την 525 μπορούμε να έχουμε μια 540 με 1gb. Τώρα εαν αυτό που σε προβληματίζει είναι το 1GB εγω θα σου πω οτι αυτή η διαφορά δεν κανένα ρόλο, ούτε θα καταλάβεις καμια διαφορά μεταξύ τους. Βασικά τα 2BG σε αυτο το στιπ καρτας είναι σπατάλη. Για να φανταστείς, ακόμη και κορυφαιες κάρτες που αποδίδουν καλύτερα στα γραφικά έχουν 1GB-2 μνήμης και είναι υπερ αρκετό. Πόσο μάλλον σε κάρτες όπως την 525 ή την 540 που είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Δεν παίζουν ρολο τοσο τα GB όσο το τσιπάκι της κάρτας. Κάποιος σχεδιαστής για παραδειγμα που χρησιμοποιει εξειδικευμένα εργαλεια οπως photshop και δουλευει σε πολλες φωτογραφιες και τρισδιάστατα μοντέλλα παράλληλα τοτε θα έβλεπε το θέμα των GB αλλά μάλλον δεν θα έβλεπε καν τις κάρτες αυτες. Για ένα περιστασιακο gamer όμως δεν θα υπάρξει κάποια διαφορά. Δεν την τιμή που μπορείς να πάρεις το ένα και το άλλο και κρινε ο ίδιος εαν το 10% της αύξησης της απόδοσης αξίζει τα περισσότερα χρήματα. Εαν για παράδειγμα η διαφορα είναι 80€ τοτε φυσικά δεν αξίζει να επιλέξεις την 540. Εαν τα βρίσκεις στις ιδιες τιμές και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια τοτε παρε αυτό που σου αρεσει περισσότερο.
vaggospat13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 φιλος μου πηρε το l502 με την fhd οθονη με λιγο overclock εχει φτασει στα επιπεδα της 550 Οι 525 , 540 και 550 εχουν το ιδιο τσιπακι απλα εχουν διαφορα στα ρολογια τους
bebis4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Φιλε η 525 και η 540 έχουν το ίδιο ακριβως τσιπακι απλά η 540 είναι συγχρονισμένη ψηλότερα. Απο άποψη επιδόσεων μπορούμε να πούμε ότι η 540 αποδίδει 10% περισσότερο. Εαν υπερχρονήσουμε την 525 μπορούμε να έχουμε μια 540 με 1gb. φιλε μου με ποιο προγραμμα μπορω να υπερχονισω την 525 nvidia? αν την υπερχρονισω δεν θα υπαρχει προβλημα με την θερμοκρασια της στο λαπτοπι? εχω υπερχρονισει καρτα σε σταθερο αλλα σε laptop οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα