poakre Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πρεπει να Απενεργοποίησω το SIP ALG στο Thomson Router παιδια παρακαλω βοηθεια .. απο χθες παιδευομαι με το θεμα αυτο και δεν μπορω να καταφερω τιποτα... εχω ενα Thomson TG784 και εχω περασει voip στην γραμμη μου, το προβλημα ειναι οτι πρεπει να ενεργοποιησω την θυρα 23για να δουλεψει το voip... οταν παω στο cmd. και πατω την εντολη talnet<< το ip μου και εντερ μου>> λεει οτι η θυρα 23 ειναι κλειστη και δεν μπορω να συνεχισω,, πως στο καλο ανοιγει αυτ η θυρα, εχω κλεισει το αντιβα. εχω ανοιξει τις θυρα αυτη απο το αντιβαρι. των win. εχω ανοιξει θυρα απο το ρουτερ μου , αλλα και παλι μου λεει οτι ειναι κλειστη.. τι στο καλο συμβαινει βρε παιδια? μπορει καποιος να με βοηθησει??
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Πρεπει να Απενεργοποίησω το SIP ALG στο Thomson Router παιδια παρακαλω βοηθεια .. απο χθες παιδευομαι με το θεμα αυτο και δεν μπορω να καταφερω τιποτα... εχω ενα Thomson TG784 και εχω περασει voip στην γραμμη μου, το προβλημα ειναι οτι πρεπει να ενεργοποιησω την θυρα 23για να δουλεψει το voip... οταν παω στο cmd. και πατω την εντολη talnet<< το ip μου και εντερ μου>> λεει οτι η θυρα 23 ειναι κλειστη και δεν μπορω να συνεχισω,, πως στο καλο ανοιγει αυτ η θυρα, εχω κλεισει το αντιβα. εχω ανοιξει τις θυρα αυτη απο το αντιβαρι. των win. εχω ανοιξει θυρα απο το ρουτερ μου , αλλα και παλι μου λεει οτι ειναι κλειστη.. τι στο καλο συμβαινει βρε παιδια? μπορει καποιος να με βοηθησει?? το 784 για να μην σου δινει Telnet σημαινει οτι εχεις περασει custom firmware.εχω το 784 με generic firmware και εχω κανονικα προσβαση στο Telnet και εχω σεταρει manual το voip χωρις να πειραξω κατι στο sip alg και παιζει μια χαρα.το Telnet δεν θελει Port forward για χρηση απο lan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα