karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί βρε; Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις του. Εκανα την πρόταση σε AMD που ήθελε. Που κολλάει ο Dosas; Τεσπα απολαμβάνω μοσχαράκι με μανιτάρια. Ησυχία παρακαλώ
stabill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Να κανω μια ακομα ερωτηση, γυρνωντας στο αρχικο θεμα, ισως λιγο κουτη... Μεχρι στιγμης, σε οσα pcs εχουν περασει απο τα χερια μου, εχω επιλεξει m/bs Asus ή Gigabyte, της ταξεως των 150 euros (δηλ. ουτε φθηνες, ουτε πανακριβες). Επιλεγοντας μια κατω των 100 euros, ανεξαρτητα απο το αν θα ειναι για Intel ή AMD, εκτος απο τα οποια "καλουδια" (που μπορει να μην με ενδιαφερουν ιδιαιτερα), χανω και σε ποιοτητα κατασκευης? Δηλ. παιρνω κατι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, εστω κι απο κορυφαιο κατασκευαστη, ή ειναι μονο θεμα εξοπλισμου?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ο dosas είναι αυτός που σου την έλεγε χθες για το intel vs amd. Λίγο η (σεβαστή) άποψη του Σταύρου ότι intel = τζάμπα λεφτά, λίγο η μη άρνησή σου σ αυτό, σε βλέπω να σου κάθεται βαρύ το μοσχαράκι. btw απαράδεκτο γυναίκα να τρώει τέτοια ώρα.
stabill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί βρε; Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις του. Εκανα την πρόταση σε AMD που ήθελε. Που κολλάει ο Dosas; Τεσπα απολαμβάνω μοσχαράκι με μανιτάρια. Ησυχία παρακαλώ Καλη ορεξη!!! (ποιος ειναι ο Dosas?)
karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Θέμα ψύξης και επιπλέον θυρών. PCI, Usb κλπ Και λιγότερο overclock φυσικά που δεν σε ενδιαφέρει θα μου κάτσει το μοσχάρι με εσένα
stabill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Θέμα ψύξης και επιπλέον θυρών. PCI, Usb κλπ Και λιγότερο overclock φυσικά που δεν σε ενδιαφέρει οχι, οχι, δεν εχω τετοια θεματα, τουλαχιστον οχι για το μηχανημα που θελω να "σουλουπωσω" τωρα...!!! ΟΚ, σταματησα!!! (παω να φαω μελομακαρονα!!!) θα μου κάτσει το μοσχάρι με εσένα
karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ο dosas είναι αυτός που σου την έλεγε χθες για το intel vs amd. Λίγο η (σεβαστή) άποψη του Σταύρου ότι intel = τζάμπα λεφτά, λίγο η μη άρνησή σου σ αυτό, σε βλέπω να σου κάθεται βαρύ το μοσχαράκι. btw απαράδεκτο γυναίκα να τρώει τέτοια ώρα. Απαράδεκτο ή μη εσύ αν μπορείς ας αντισταθείς. Εγώ δεν παχαίνω Ο Dosas δεν μου την έλεγε κολλημένος ήταν. Δεν συνεχίζω με το θέμα....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Να κανω μια ακομα ερωτηση, γυρνωντας στο αρχικο θεμα, ισως λιγο κουτη... Μεχρι στιγμης, σε οσα pcs εχουν περασει απο τα χερια μου, εχω επιλεξει m/bs Asus ή Gigabyte, της ταξεως των 150 euros (δηλ. ουτε φθηνες, ουτε πανακριβες). Επιλεγοντας μια κατω των 100 euros, ανεξαρτητα απο το αν θα ειναι για Intel ή AMD, εκτος απο τα οποια "καλουδια" (που μπορει να μην με ενδιαφερουν ιδιαιτερα), χανω και σε ποιοτητα κατασκευης? Δηλ. παιρνω κατι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, εστω κι απο κορυφαιο κατασκευαστη, ή ειναι μονο θεμα εξοπλισμου? Oι μητρικές που είχα (έχω) ήταν κατα σειρά msi, qdi, msi, gigabyte. Καμία δεν παρουσίασε πρόβλημα. Σ ένα φίλο κάηκε μια intel μετά από ένα χρόνο. Είναι και να μη σου τύχει! Κατά τα άλλα όπως εσύ θεωρείς την intel υπερτιμημένη έτσι θεωρώ και γω την asus. Ενώ είναι ίδια ποιοτικά με msi, gigabyte τσιμπάει λίγο παραπάνω. Edit: Κορυφή το φαγητό!!! Αν δεν παχαίνεις, οκ, επιτρέπεται.
stabill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Oι μητρικές που είχα (έχω) ήταν κατα σειρά msi, qdi, msi, gigabyte. Καμία δεν παρουσίασε πρόβλημα. Σ ένα φίλο κάηκε μια intel μετά από ένα χρόνο. Είναι και να μη σου τύχει! Κατά τα άλλα όπως εσύ θεωρείς την intel υπερτιμημένη έτσι θεωρώ και γω την asus. Ενώ είναι ίδια ποιοτικά με msi, gigabyte τσιμπάει λίγο παραπάνω. Δεν την θεωρω υπερτιμημενη, απλα δεν ειμαι και σιγουρος για την τιμη/αποδοση. Ασχολουμαι αρκετα με το σπορ, δεν εχω ομως την δυνατοτητα να αλλαζω συχνα συνθεσεις υπολογιστων ωστε να εχω προσωπικη εμπειρια... οσο για τα tests που κανουν τα διαφορα sites, καλως ή κακως, δεν τα πολυεμπιστευομαι... Παντως, αν πειστω με καποιον τροπο οτι οντως οι Intel ειναι τοσο ανωτεροι και τα αξιζουν τα λεφτα τους, δεν εχω κανενα προβλημα να (ξανα)γυρισω εκει... Αρκει να μπορω να τους αγορασω... (εχω 2 χρονια να αναβαθμησω το pc μου & με εχει πιασει... "στερηση"!!!! )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δεν την θεωρω υπερτιμημενη, απλα δεν ειμαι και σιγουρος για την τιμη/αποδοση. Ασχολουμαι αρκετα με το σπορ, δεν εχω ομως την δυνατοτητα να αλλαζω συχνα συνθεσεις υπολογιστων ωστε να εχω προσωπικη εμπειρια... οσο για τα tests που κανουν τα διαφορα sites, καλως ή κακως, δεν τα πολυεμπιστευομαι... Παντως, αν πειστω με καποιον τροπο οτι οντως οι Intel ειναι τοσο ανωτεροι και τα αξιζουν τα λεφτα τους, δεν εχω κανενα προβλημα να (ξανα)γυρισω εκει... Αρκει να μπορω να τους αγορασω... (εχω 2 χρονια να αναβαθμησω το pc μου & με εχει πιασει... "στερηση"!!!! Πάντως για το μηχάνημα που συζητάμε μπορείς να πας σε intel και μάλιστα πολύ καλύτερο από τον amd που κοιτούσες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τον αρνητικό δείκτη απόδοσης τιμής τον έχουν οι amd. δεν εχω ομως την δυνατοτητα να αλλαζω συχνα συνθεσεις υπολογιστων ωστε να εχω προσωπικη εμπειρια... Και γω μέχρι πριν 15 μέρες με έναν p4 northwood ήμουνα, σε καταλαβαίνω
paranoid_gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά από όταν σας άφησα ξεφύγατε λίγο και πάλι καλά που απο ήμουν από το κινητό και δεν trollara και εγώ,γιατί θα ενέδινα... :-D Τώρα για να απαντήσουμε και στο topic starter,εγώ πήρα πριν από 1 μήνα τον Α8 3850 και τώρα μπορώ να σου πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος έχοντας ως γνώμονα και τα χρήματα που έδωσα για να κάνω την σύνθεση. Μία πρόταση από μένα: cpu:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/A8-X4-3850-s-FM1-2-9-GHz-4-MB-A8-X4-3850-s-FM1-2-9-G.htm mobo:http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25295&cat=3&sub=375&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined ram:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit%C2%A0.htm Σύνολο 258,15 Σού μένουν και 41,85 για να πας να πάρεις και μια μεγάλη γαλοπούλα να φας και τα Χριστούγεννα!!!!
karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Και μια και είμαι στα καλά μου σήμερα και σοβαρή Μπορεί άνετα να πάει σε αυτόν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/A6-X4-3650-s-FM1-2-6-GHz-4-MB-A6-X4-3650-s-FM1-2-6-G.htm Αντί του 3850 και να γλυτώσει και άλλα. Για να μην πω ότι και ο 3400 επίσης είναι μία χαρά. (Παίρνεις και άλλη γαλοπούλα) και επίσης άνετα σε 4GB RAM για δουλειές γραφείου. Αλλά μπορεί και να πάει στα 8 μια και οι τιμές είναι λιώμα. Για πόσο ακόμα δεν ξέρω, αλλά κάτι μου λέει ότι θα πάρουν την ανηφόρα. Γνώμη μου δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να δώσει τόσα λεφτά για pc γραφείου, ΕΚΤΟΣ και αν παίζει το σκηνικό, κάποια στιγμή να του κάνει μία αναβάθμιση για να κάνει άλλες δουλειές. Αυτά αρκετά το αναλύσαμε το ζήτημα νομίζω. Καλές γιορτές να έχουμε
paranoid_gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Οντως.Απλα γενικα πιστευω οτι για 20 ευρω μπορει να κανει την "υπερβαση" και να παρει τον 3850 και αμα θελει να κοψει λεφτα ας παρει μια retail εκδοση μητρικης αμα δεν τον ενδιαφερει το oc.Γτ ο 3850 μπορει να φτασει ανετα τα 3.8 ghz. Για τις μνημες με τις τιμες που τις βρισκεις τωρα εγω θα του ελεγα να αναβαθμισει ολους του τους υπολογιστες() και σιγουρα να βαλει 8gb...Μπορει τωρα να μην δει διαφορα αλλα σιγουρα δεν θα το μετανιωσει.
stabill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Σας ευχαριστω, παω να φαω τις γαλοπουλες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα