karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Η απο πάνω πρόταση του paranoid_gr είναι η πιο λογική για μένα. Βέβαια είναι ένα budget που μπορεί να κρατήσει ένα τέτοιο Pc για πολύ καιρό και να είναι ΚΑΙ αναβαθμίσιμο. Είναι θέμα επιλογών καθαρά. edit: και για να το διευκρινίσω ΟΠΟΥ και να πάει την δουλειά που θέλει θα την κάνει
stabill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Η απο πάνω πρόταση του paranoid_gr είναι η πιο λογική για μένα. Βέβαια είναι ένα budget που μπορεί να κρατήσει ένα τέτοιο Pc για πολύ καιρό και να είναι ΚΑΙ αναβαθμίσιμο. Είναι θέμα επιλογών καθαρά. Για την χρηση που προοριζεται, θα κρατησει καιρο... και δεν θα αλλαζa το υπαρχον (2πυρηνος Intel) αν δεν αντιμετωπιζα πολλα προβληματα τα οποια μαλλον οφειλονται στην m/b (Abit)... "Το φθηνο το κρεας τα σκυλια το τρωνε" λεει μια παροιμια... Οχι οτι αυτα που ψαχνω τωρα ειναι ακριβα, τουλαχιστον δεν ειναι Abit... καλα εκανα τοσα χρονια και επαιζα με Gigabyte ή Asus...
karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 stabil να στο πω αλλιώς με 300ευρώ στήνω pc γραφείου. Την κεντρική μονάδα εννοώ. Εχεις ένα budget για cpu, mobo, ram υψηλό γι' αυτά που θες. ΟΠΟΥ και να πας την δουλειά σου θα την κάνεις. Θες AMD πάρε AMD, Θες Intel πάρε intel
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 stabil να στο πω αλλιώς με 300ευρώ στήνω pc γραφείου. Την κεντρική μονάδα εννοώ. Εχεις ένα budget για cpu, mobo, ram υψηλό γι' αυτά που θες. Ακριβώς αυτό! Συμφωνώ απόλυτα. Οπότε ή ρίχνεις το μπάτζετ (και σου μένουν και τα λεφτά) ή παίρνεις το καλυτερο αντικειμενικά σ αυτό το μπάτζετ (που είναι ο sandy)
stabill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 stabil να στο πω αλλιώς με 300ευρώ στήνω pc γραφείου. Την κεντρική μονάδα εννοώ. Εχεις ένα budget για cpu, mobo, ram υψηλό γι' αυτά που θες. ΟΠΟΥ και να πας την δουλειά σου θα την κάνεις. Θες AMD πάρε AMD, Θες Intel πάρε intel Συμφωνω. Ξερω οτι μπορω να κανω την δουλεια μου με πολυ λιγοτερα λεφτα. Απλα προσπαθω να συνδυασω κομματια πιο "αξιολογα" απο αυτα που υπαρχουν ηδη (αν μπορω να το πω ετσι, μπακαλιστικα). Το συγκεκριμενο pc που θελω να αναβαθμησω με εχει παιδεψει αρκετα (ο αδερφος μου δεν εχει τις γνωσεις να το "ψαξει"). Σημερα εφτασε "ο κομπος στο χτενι" που λενε, δεν αναβε με τιποτα, δεν αναγνωριζε το C: (οταν αναψε) και διαφορα αλλα εδω και κανα χρονο περιπου, που με τις οποιες γνωσεις εχω, με κανουν να πιστευω οτι κατι δεν παει καλα με τη m/b... Ακριβώς αυτό! Συμφωνώ απόλυτα. Οπότε ή ρίχνεις το μπάτζετ (και σου μένουν και τα λεφτά) ή παίρνεις το καλυτερο αντικειμενικά σ αυτό το μπάτζετ (που είναι ο sandy) Ειναι στα υπ'οψιν κι αυτος!
karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Αν είσαι σίγουρος για την Mobo πας σε αλλαγή όπως λες, αν όχι ψάξε το. Αλλά αμαρτία δεν είναι να μην μείνουν λεφτά στην άκρη αφού η δουλειά μπορεί να γίνει με λιγότερα αν όντως είναι αυτό το θέμα;
stabill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Αν είσαι σίγουρος για την Mobo πας σε αλλαγή όπως λες, αν όχι ψάξε το. Αλλά αμαρτία δεν είναι να μην μείνουν λεφτά στην άκρη αφού η δουλειά μπορεί να γίνει με λιγότερα αν όντως είναι αυτό το θέμα; Με λιγοτερα λεφτα (κατω απο 300) παω σε amd που ηταν και η αρχικη μου σκεψη. Για την m/b ειμαι αν οχι 100% σιγουρος, ειμαι 99,9... Ειναι ακριβοι οι Intel ρε γμτ... και ακομα αναρωτιεμαι, ασχετα με το τι θελω να αγορασω αυτη τη στιγμη... Τα κορυφαια μοντελα, αυτα που φτανουν τα 1000 euros, ειναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ καλυτερα απο τα αντιστοιχα της AMD που δεν ξεπερνουν τα 250? 'Η μηπως "Intel ειμαι, οτι θελω κανω"? Ποιος θα μου λυσει αυτη την απορια με απλα λογια?
karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 xaxaxa τι σχέση έχει ένα Server κομμάτι με ένα desktop? Επι του θέματος τι σκέφτεσαι;
stabill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 xaxaxa τι σχέση έχει ένα Server κομμάτι με ένα desktop? Επι του θέματος τι σκέφτεσαι; Γενικα μιλαω!!!!!!!!! ΟΚ, κατω απο 1000!!!!!!! Βαλε εναν i7 που φτανει τα 600...!!!!! μισο... ο i7-3960X desktop δεν ειναι?
karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 μισο... ο i7-3960X desktop δεν ειναι? τσου αλλά μερικές θα τον κάνουν
stabill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 τσου αλλά μερικές θα τον κάνουν Οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα, αλλα το plaisio που καθομαι και χαζευω, δεν τον εχει στους servers, αλλα στα desktop...
karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Και κάτι Serberus κάπως έτσι τα έχει στα gaming pc
stabill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Και κάτι Serberus κάπως έτσι τα έχει στα gaming pc Δεν το λες καλα, Cerberus, προφανως απο το "κερβερος", οχι απο το serverος!!! (παει, το ξεφτυλισαμε!!! ενα φθηνο επεξεργαστη και μια m/b ηθελα ο καημενος και φτασαμε αλλου γι' αλλου!!! :lol: :lol: )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Συνεχίστε λίγο ακόμα και έρχεται ο Dosas. Μετά να σας δω. Και όχι τίποτα άλλο αλλά σήμερα θα έχει και δίκιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα