Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

R.I.P.

Θα πάει να συναντήσει και αυτός τον Jim Williams και τον Bob Pease.

* Όποιος δει CPUss και boards της Raytheon θα του φύγει το καφάσι.

Επεξ/σία από firewalker
Δημοσ.

Ας ξυπνάνε καποιοι σιγά σιγά και ας συνειδητοποιησουν ότι ο Steve Jobs δεν είναι τεχνολογικό σημείο αναφοράς επειδή εφεύρε τα mac os και το iphone . Ενας δημιουργός είναι συσκευων που στηριζεται σε υπάρχουσα τεχνολογία. Ένας απο του πιο πετυχημένους επιχειρηματίες ενας αθρωπος που έκανε καθε ιδέα του να πετύχει . Σε σύγκριση norman krim ειναι μεγάλη η διαφορά. Πόσο μάλλον (έτη φωτός ) με τον Dennis Ritchie (πεθανε φέτος) τον πατέρα της C και ενας απο τους δημιουργούς του UNIX . Τεράστια διαφορά. Απλα σκεφτείτε ότι τα πάντα σχεδον στηρίζονται στην C ακόμα και τα λειτουργικo IOS της apple στηριζεται στο UNIX.

Συνήθως (με ελάχιστες εξαιρέσεις) τα ΜΜΕ θεοποιουν τον εφαρμοστή της τεχνολογίας και όχι τον δημιουργό της. Έχεις λεφτά? Έχεις και αφθονη διαφημιση. Έχεις διαφημιση? Γίνεσαι ψευτο-σπουδαίος .

Είναι σαν να λες πως αυτός που εφηύρε το αμάξι δεν έκανε και τίποτα, τα χρωστάει όλα σε αυτόν που ανακάλυψε τον τροχό...

Εγώ πιστεύω πως αυτός που καταφέρνει και συνδυάζει όλα τα στοιχεία που διαθέτει για να δημιουργήσει κάτι αξιοθαύμαστο αξίζει να επευφημείτε το ίδιο με τον δημιουργό του κάθε ξεχωριστού στοιχείου...

Συμφωνώ όμως πως ο Steve Jobs δεν έπρεπε να "θεοποιείται" τόσο, όπως σωστά αναφέρεις.

Δημοσ.

Αυτοί είναι οι αληθινοί πρωτοπόροι .... R.I.P. ... really ..

αυτες οι σπόντες για τον jobs εδω μου κάθονται.. να πετάξουμε έξω της πρωτοπορίες τους δηλαδή και να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη... την πρωτοπορία!

σαν retarded trolls κανουμε μερικοί μερικοί. Πεθένουν ανθρώποι και μετράνε το έργο τους για να σχολιάσουν ποιος έκανε το μεγαλύτερο.

θα πας αυριο δηλαδή σε μια κηδεία και θα πεις "ζωη σε λόγου μας! αλλα ο μπαρμπα γιώργος είχε και 5 κτήματα που άφησε πισω του ενο αυτος...." οτι να ναι! τελος πάντων

rest in peace norman!

Δημοσ.

αυτες οι σπόντες για τον jobs εδω μου κάθονται.. να πετάξουμε έξω της πρωτοπορίες τους δηλαδή και να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη... την πρωτοπορία!

σαν retarded trolls κανουμε μερικοί μερικοί. Πεθένουν ανθρώποι και μετράνε το έργο τους για να σχολιάσουν ποιος έκανε το μεγαλύτερο.

θα πας αυριο δηλαδή σε μια κηδεία και θα πεις "ζωη σε λόγου μας! αλλα ο μπαρμπα γιώργος είχε και 5 κτήματα που άφησε πισω του ενο αυτος...." οτι να ναι! τελος πάντων

rest in peace norman!

όχι δεν είναι έτσι για όλους μας, τουλάχιστον.

κράζουμε την προσωπολατρία που φτάνει τη Θέωση απο hippster που νομίζουν οτι τα ηλεκτρονικά, δίκτυα, GUI, επεξεργαστές, ΟΛΑ τα έκανε ο jobs (ο αρχιεκμεταλευτής θεός 'χωρέσει τον) και με την τυφλή υποταγή τους, σε όποιο περιορισμό και πολιτική βγάζει η εταιρεία, κάνουν τον κόσμο χειρότερο.

Το οτι οι περισσότεροι απλοί χρήστες διατηρούν τη παραπάνω ψευδαίσθηση, ενώ ο θάνατος των πραγματικών δημιουργών [και όχι μανατζαρέων/"οραματιστών" (sic) και master στη κοινωνική μηχανική και υπαλληλική ΥΠΕΡεκμετάλευση (άραγε αυτά τα γράφουν στη βιογραφία του; )] περνάει σαν θάνατος βαρετού ανθρωπάκου, δείχνει το πραγματικό επίπεδο του μέσου ματαιόδοξου καταναλωτή.

μη το γυρίσεις στο οτι το παίζω έξυπνος, ανώτερος κτλ, απλά μοιράζομαι (όπως και εσύ) το τι μου κάθετε στο λαιμό.

ps: pic related.

ps2: είμαι και εγώ κάτοχος mac προϊόντος, αλλά μέχρι εκεί, δε το βλέπω σαν κάτι περισσότερο απο αυτό που πραγματικά είναι.

mac+users+macintosh+pc+apple+funny+motivational+posters+hot+free+gag+demotivate+motivationalposters+motivational_posters+(104).jpg

Δημοσ.

R.I.P.

Βεβαια δεν θα καταφερει να φτασει η αυτοβιογραφια του μεχρι τα ΑΒ βασιλοπουλος, αλλα κατι λιγα προσφερε και αυτος στην ζωη μας

Δημοσ.

όχι δεν είναι έτσι για όλους μας, τουλάχιστον.

κράζουμε την προσωπολατρία που φτάνει τη Θέωση απο hippster που νομίζουν οτι τα ηλεκτρονικά, δίκτυα, GUI, επεξεργαστές, ΟΛΑ τα έκανε ο jobs (ο αρχιεκμεταλευτής θεός 'χωρέσει τον) και με την τυφλή υποταγή τους, σε όποιο περιορισμό και πολιτική βγάζει η εταιρεία, κάνουν τον κόσμο χειρότερο.

Το οτι οι περισσότεροι απλοί χρήστες διατηρούν τη παραπάνω ψευδαίσθηση, ενώ ο θάνατος των πραγματικών δημιουργών [και όχι μανατζαρέων/"οραματιστών" (sic) και master στη κοινωνική μηχανική και υπαλληλική ΥΠΕΡεκμετάλευση (άραγε αυτά τα γράφουν στη βιογραφία του; )] περνάει σαν θάνατος βαρετού ανθρωπάκου, δείχνει το πραγματικό επίπεδο του μέσου ματαιόδοξου καταναλωτή.

μη το γυρίσεις στο οτι το παίζω έξυπνος, ανώτερος κτλ, απλά μοιράζομαι (όπως και εσύ) το τι μου κάθετε στο λαιμό.

ps: pic related.

ps2: είμαι και εγώ κάτοχος mac προϊόντος, αλλά μέχρι εκεί, δε το βλέπω σαν κάτι περισσότερο απο αυτό που πραγματικά είναι.

mac+users+macintosh+pc+apple+funny+motivational+posters+hot+free+gag+demotivate+motivationalposters+motivational_posters+(104).jpg

κοίτα να δεις οτιδήποτε το βλέπεις για πρωτη φορά είναι πρωτοποριάκο οπως ήταν το Iphone, το ipod, το ipad...

οτιδήποτε είναι πρωτοποριακό είναι και άξιο λόγου.

ακόμα και εγώ αμα βρω τρόπο να αυνανίζομαι με την πατούσα μου θα είναι πρωτοποριακό και θα δημιουργήσω τα δικά μου fun boys και η κοπελίτσα που μου έδειξες μπορει να ειχε χαράζει την πατούσα μου αντι για το μήλο.

Τα fun boys ειναι fun boys και οι πρωτοπόροι πρωτοπόροι άσχετα αμα δεν αρέσει σε κάποιους οτι έγινε πολύ εμπορικό κτλ.

Δημοσ.

κοίτα να δεις οτιδήποτε το βλέπεις για πρωτη φορά είναι πρωτοποριάκο οπως ήταν το Iphone, το ipod, το ipad...

οτιδήποτε είναι πρωτοποριακό είναι και άξιο λόγου.

ακόμα και εγώ αμα βρω τρόπο να αυνανίζομαι με την πατούσα μου θα είναι πρωτοποριακό και θα δημιουργήσω τα δικά μου fun boys και η κοπελίτσα που μου έδειξες μπορει να ειχε χαράζει την πατούσα μου αντι για το μήλο.

Τα fun boys ειναι fun boys και οι πρωτοπόροι πρωτοπόροι άσχετα αμα δεν αρέσει σε κάποιους οτι έγινε πολύ εμπορικό κτλ.

ακριβώς φίλε μου συμφωνώ απολύτως! ο καθένας κρίνεται για το έργο του, ανεξάρτητα αν έχει υπερτιμιθεί -ατεκμηρίωτα και χωρίς κάποια πρακτική αξία για την ανθρωπότητα- απο θερμοκέφαλους/ελαφρόμυαλους/ματαιόδοξους.

Δημοσ.

Εγω παντως βαζοντας στο google Raytheon μου εβγαλε οπλικα συστηματα,δικτυα για τανκς και σταματησα εκει.Με αλλα λογια η εταιρια φτιαχνει τεχνολογιες που χρησιμοποιουνται για πολεμο .Αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος.

Αν ειναι οπως τα λεω μαλλον θα υποστιριξω για πρωτη φορα τον Jobs επειδη τουλαχιστον τα δικα του <<παιχνιδια>> δεν σκοτωναν ανθρωπους

Δημοσ.

Βγήκε το τρολ άρχισε να λέει για τον jobs και απο πίσω σχεδόν όλοι..... Πραγματικά κάντε κάτι γιατι το insomnia εχει αρχίσει και καταντάει Engadget στα μυνηματα των αναγνωστών και είναι κρίμα. Συνεχώς τσακώνονται γύρω απο την apple. Βαρεμαρα ρε παιδιά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...