shinigami Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους,ψαχνω για εναν φιλο μου ενα λαπτοπ που να σηκωνει οσο γινεται τα πιο συχρονα παιχνιδια σε ικανοποιητικο βαθμο. Ο μονος περιορισμος ειναι η οθονη του να μην ειναι πανω απο 15,6 ιντζων γιατι υπαρχει λογος.Οποτε κυριως θελει να εχει επεξεργαστη τελευταιας τεχνολογιας και οσο γινεται καλη καρτα γραφικων (κατι καλυτερο απο 6470m...) μεχρι 650€. λιγο που εψαξα τα πιο πολλα που ειδα ειχαν τελειως μουφα gpu... Ακουω λοιπον τις προτασεις σας
shinigami Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 αυτο κοιταγα και εγω μολις τωρα πολυ ωραιο μου φαινεται,το μαγαζι syncom μπορω να το εμπιστευτω?? >.> εισαι σιγουρος οτι ο επεξεργαστης ειναι απο τους καινουργιους??
xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 i5 δευτερης γενιας ειναι. Ναι απο τους καινουριους. Το μαγαζι δεν το ξερω, αλλα σε καθε περιπτωση με αντικαταβολη παρηγγειλε το. Αλλιως απο το cosmodata που εχει αρκετα καταστηματα στην Αθηνα.
shinigami Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ωραια ωραια κατι τελευταιο,το usb3 θα υποστιριζει κανονικοτατα τα παλια usb??
xristoforos89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Φυσικα. Κανονικα τα αναγνωριζει/υποστηριζει. Απλα στο μελλον (ή ακομα και τωρα αν εχεις) θα μπορεις να συνδεεις οποια συσκευη usb3 εχεις.
lostgravity Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 To κοιταζω και εγω αυτο το laptop και δειχνει ενδιαφερον,ηθελα να ρωτησω ομως γιατι δεν ειναι διαθεσιμο και στα υπολοιπα καταστηματα που ειναι αντιπροσωποι της dell?
xristoforos89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μεχρι πριν λιγο καιρο το ειχε και το msystems (μιας και μιλας για συνεργασιες) και μαλιστα με δισκο στις 7200 στροφες. Λογικα εξαντληθηκε για να μην το εχουν.
lostgravity Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μεχρι πριν λιγο καιρο το ειχε και το msystems (μιας και μιλας για συνεργασιες) και μαλιστα με δισκο στις 7200 στροφες. Λογικα εξαντληθηκε για να μην το εχουν. ναι οντως θυμαμαι ενα παροποιο μοντελο στο msystems με δισκο στις 7200 στα 660ευρω.καλη περιπτωση και εκεινο,απλως υπεθεσα οτι το απεσυραν λογω της κυκλοφοριας των νεων μοντελων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα