Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το σύμπαν μπορεί να είναι σαν ένα κύτταρο όπως αυτά που βλέπουμε στο μικροσκόπιο??

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό είναι απλά μία "σχεδόν μετάφραση" μίας γνωστής pop "ιδέας" από τα 60ς... όπου έλεγε ότι το σύμπαν μας είναι απλά ένα κύτταρο σε έναν άλλο οργανισμό.

Δημοσ.

Αυτό είναι απλά μία "σχεδόν μετάφραση" μίας γνωστής pop "ιδέας" από τα 60ς... όπου έλεγε ότι το σύμπαν μας είναι απλά ένα κύτταρο σε έναν άλλο οργανισμό.

Εγώ εδώ το είδα http://www.imdb.com/title/tt0451079/. Στη φυσική δεν υπάρχει καμιά τέτοια θεωρία??

Δημοσ.

Θυμήθηκα έναν αλβανό στην Α' γυμνασίου. Πρόχειρο διαγώνισμα Τεχνολογίας.

Ερώτηση διαγωνίσματος: "Τι είναι το σύμπαν;"

Απάντηση αλβανού: "σύμπον είναι". :mrgreen:

Δημοσ.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το σύμπαν μπορεί να είναι σαν ένα κύτταρο όπως αυτά που βλέπουμε στο μικροσκόπιο??

Μην πινεις ασιντ.

Δημοσ.

και η θεωρια οτι υπαρχει ενα πολυσυμπαν αποδυκνειει οτι δεν υπαρχει ενα μονο κυτταρο αλλα πολλα τα οποια μπορει να σχηματιζουν εναν ολοκληρο οργανισμο? :whistle: :confused:

Δημοσ.

Φαντάζεστε να είμαστε μέσα σε ένα CERN που έχουν δημιουργήσει άλλοι άνθρωποι ώστε να ανακαλύψουν την ύπαρξη τους; xD

Δημοσ.

εγω μόνο που σκέφτομαι οτι ειναι απειρο το σύμπαν τρομάζω μπρρρρ και να μην είναι απειρο πάλι τρομάζω και ανατριχιάζω δλδ αν υπήρχε τρόπος να φτάσεις στην άκρη του σύμπαντος μετά εκει έξω τι θα υπηρχε? το απολυτο κενο?

Πως φτιάχτηκε όλο αυτό και ποιος το έφτιαξε και γιατί φτιάχτηκε;Κανείς δε ξέρει..

Δημοσ.

εγω μόνο που σκέφτομαι οτι ειναι απειρο το σύμπαν τρομάζω μπρρρρ και να μην είναι απειρο πάλι τρομάζω και ανατριχιάζω δλδ αν υπήρχε τρόπος να φτάσεις στην άκρη του σύμπαντος μετά εκει έξω τι θα υπηρχε? το απολυτο κενο?

Εκεί έξω θα υπήρχε ο αρχιτέκτονας.

1.gif

omg είναι ο papajo_r!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...