acid18 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το σύμπαν μπορεί να είναι σαν ένα κύτταρο όπως αυτά που βλέπουμε στο μικροσκόπιο??
acid18 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Είναι κάτι πολύ μικρό αλλά για μας φαίνεται άπειρο επειδή είμαστε μικροσκοπικοι
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό είναι απλά μία "σχεδόν μετάφραση" μίας γνωστής pop "ιδέας" από τα 60ς... όπου έλεγε ότι το σύμπαν μας είναι απλά ένα κύτταρο σε έναν άλλο οργανισμό.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Είναι κάτι πολύ μικρό αλλά για μας φαίνεται άπειρο επειδή είμαστε μικροσκοπικοι Πέφτεις από τα σύννεφα;
acid18 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό είναι απλά μία "σχεδόν μετάφραση" μίας γνωστής pop "ιδέας" από τα 60ς... όπου έλεγε ότι το σύμπαν μας είναι απλά ένα κύτταρο σε έναν άλλο οργανισμό. Εγώ εδώ το είδα http://www.imdb.com/title/tt0451079/. Στη φυσική δεν υπάρχει καμιά τέτοια θεωρία??
Apoll Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Το σύμπαν http://toxicjunction.com/get.asp?i=V2410
slygeo87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Θυμήθηκα έναν αλβανό στην Α' γυμνασίου. Πρόχειρο διαγώνισμα Τεχνολογίας. Ερώτηση διαγωνίσματος: "Τι είναι το σύμπαν;" Απάντηση αλβανού: "σύμπον είναι".
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μου θύμισε το τέλος του mib. http://www.youtube.com/watch?v=LyzIau5dBao
-nick- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το σύμπαν μπορεί να είναι σαν ένα κύτταρο όπως αυτά που βλέπουμε στο μικροσκόπιο?? Μην πινεις ασιντ.
spurakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 και η θεωρια οτι υπαρχει ενα πολυσυμπαν αποδυκνειει οτι δεν υπαρχει ενα μονο κυτταρο αλλα πολλα τα οποια μπορει να σχηματιζουν εναν ολοκληρο οργανισμο?
agent_smith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Φαντάζεστε να είμαστε μέσα σε ένα CERN που έχουν δημιουργήσει άλλοι άνθρωποι ώστε να ανακαλύψουν την ύπαρξη τους; xD
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 εγω μόνο που σκέφτομαι οτι ειναι απειρο το σύμπαν τρομάζω μπρρρρ και να μην είναι απειρο πάλι τρομάζω και ανατριχιάζω δλδ αν υπήρχε τρόπος να φτάσεις στην άκρη του σύμπαντος μετά εκει έξω τι θα υπηρχε? το απολυτο κενο? Πως φτιάχτηκε όλο αυτό και ποιος το έφτιαξε και γιατί φτιάχτηκε;Κανείς δε ξέρει..
agent_smith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 εγω μόνο που σκέφτομαι οτι ειναι απειρο το σύμπαν τρομάζω μπρρρρ και να μην είναι απειρο πάλι τρομάζω και ανατριχιάζω δλδ αν υπήρχε τρόπος να φτάσεις στην άκρη του σύμπαντος μετά εκει έξω τι θα υπηρχε? το απολυτο κενο? Εκεί έξω θα υπήρχε ο αρχιτέκτονας. omg είναι ο papajo_r!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα