geran Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 σε windows 7 ultimate αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.είχα βάλει το winiso και μετά από unistall μου έμεινε το εικονικό drive που δημιουργεί.επίσης μου έχει μείνει ένα removable disk που δεν ξέρω απο που είναι.πως μπορώ να τα αφαιρέσω αυτά?
nikomas50 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Είσαι βέβαιος ότι το "κατάλοιπο" έχει δημιουργηθεί από το Winiso? Μάλλον για USBstick μοιάζει! Εγώ στη θέση σου θα ξαναεγκαθιστούσα το Winiso και θα έκανα απεγκατάσταση με το Revo Uninstaller.
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε πάλι το winiso, απενεργοποίησε το virtual drive του και ξαναβγάλτο. Το removable disk είναι κάτι άλλο και δεν έχει σχέση με το winiso. Δες πληροφορίες για την συσκευή και ίσως καταλάβεις από που εμφανίζεται. Μήπως από κανένα κινητό/mp3 player/memory card που έχεις συνδεμένο.
nikomas50 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε πάλι το winiso, απενεργοποίησε το virtual drive του και ξαναβγάλτο. Το virtual drive του Winiso (beta έκδοση, διότι στην κανονική δεν υπάρχει) είναι μια "προσωρινή" κατάσταση και λειτουργεί μόνο όταν κάνεις προσάρτιση (mount) κάποιου αρχείου iso. Στη συνέχεια εξαφανίζεται! Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στα ΧΡ που το δοκίμασα. Δε γνωρίζω αν η συμπεριφορά του είναι διαφορετική στα Seven Ultimate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα