giorgos1966 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια βοηθεια!!Πηρα το iCall/Vigor 2700VG,αλλα δεν ξερω την τυφλα μου!! Πως το συνδεω στην αρχη με τα καλωδια,τι παταω,τι ανοιγω....... Οποιος εχει τον χρονο ας με βοηθησει απο την αρχη παρακαλω.Εδω που ειμαι δεν ξερει καποιος να μου πει.
corrupted Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Θα συνδεσεις με καλωδιο ethernet την καρτα δικτυου με ενα απο τα ports του router και θα πας στο http://192.168.1.1 κα απο εκει θα το ρυθμισεις. Υπαρχει και ενα LIVE DEMO εδω (ειναι για 2710 αλλα φανταζομαι οτι ειναι ιδια τα μενου) Θα πας εκει που λεει Internet Access, μετα PPPoE/PPPoA, θα βαλεις VPI 8, VCI 35 και τα στοιχεια της συνδεσης σου ([email protected]/password).
giorgos1966 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Θα συνδεσεις με καλωδιο ethernet την καρτα δικτυου με ενα απο τα ports του router και θα πας στο http://192.168.1.1 κα απο εκει θα το ρυθμισεις. Υπαρχει και ενα LIVE DEMO εδω (ειναι για 2710 αλλα φανταζομαι οτι ειναι ιδια τα μενου) Θα πας εκει που λεει Internet Access, μετα PPPoE/PPPoA, θα βαλεις VPI 8, VCI 35 και τα στοιχεια της συνδεσης σου ([email protected]/password). Tα εκανα αυτα οπως μου ειπες.Εδωσα username κ password αυτα που μου ειχε δωσει ο ΟΤΕ!!Αυτα ειχα με το baudtek(connex).Aλλα οταν παω να κανω συνδεση μου λεει οτι ο διακομιστης DNS δεν υπαρχει η ειναι λαθος!!Τι αλλο να θελει;Η firmware version ειναι (3.1.1.1_AT)εαν λεει αυτο κατι. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
corrupted Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα, ισως να θελει αλλαγη firmware οπως ειχε αναφερει και ενας αλλος συνφορουμιτης. Θα σου πει καποιος που το εχει σιγουρα... Edit: Βλεπω οτι οι dns αναφερονται στη καρτελα MPoA. Εκει κανονικα πρεπει να μπουν της Otenet, οι 195.170.0.1 και 195.170.2.2, αν και θα επρεπε να εχει και automatic...
giorgos1966 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα, ισως να θελει αλλαγη firmware οπως ειχε αναφερει και ενας αλλος συνφορουμιτης. Θα σου πει καποιος που το εχει σιγουρα... Edit: Βλεπω οτι οι dns αναφερονται στη καρτελα MPoA. Εκει κανονικα πρεπει να μπουν της Otenet, οι 195.170.0.1 και 195.170.2.2, αν και θα επρεπε να εχει και automatic... Τελικα μετα το ξενυχτι πιστευω οτι τα καταφερα!!Το θεμα ειναι τωρα οτι δεν εχω ασφαλεια στο ασυρματο μου!!Δηλαδη ο καθενας μπορει να μπει απο μενα.Και εχω γυρω μου κατι.....ποντικους!!!!Πως θα βαλω εναν κωδικο;Και ενα τελευταιο το πως θα αλλαξω το ονομα στην συνδεση μου;Ευχαριστω
chios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Όλα αυτά που ρωτάς αν ψάξεις δέκα λεπτα το μενού θα τα βρεις τοοοσο δύσκολο είναι.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα μετα το ξενυχτι πιστευω οτι τα καταφερα!!Το θεμα ειναι τωρα οτι δεν εχω ασφαλεια στο ασυρματο μου!!Δηλαδη ο καθενας μπορει να μπει απο μενα.Και εχω γυρω μου κατι.....ποντικους!!!!Πως θα βαλω εναν κωδικο;Και ενα τελευταιο το πως θα αλλαξω το ονομα στην συνδεση μου;Ευχαριστω πρεπει να υπαρχει καρτελλα wireless και απο εκει οριζεις ονομα στο ασυρματο και μετα βαζεις και wpa ή wpa2 κλειδωμα.αλλα πριν τα κανεις ολα αυτα διαβασε το guide για να αλλαξεις το firmware και να πας σε καποιο generic και μετα κανεις τα υπολοιπα.ναι κανονικα πρεπει να εχει επιλογη για αυτοματα dns εκτος αν επειδη ειναι custom to firmware το αυτοματο σημαινει dns τις altec οποτε εκει πρεπει να τα βαλεις εσυ καρφωτα για να παιξει.αφου αλλαξεις το firmware ψαξε λιγο τις καρτελλες να δεις τι δινει το router που πηρες.ειδικα οταν βαλεις κανονικο firmware πανω θα δεις περισσοτερα πραγματα γιατι τωρα το firmware ειναι λιγο customia altec και πετσοκομμενο. υπαρχεικαι guide για την αλλαγη.δεν ειναι κατι δυσκολο.
giorgos1966 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Όλα αυτά που ρωτάς αν ψάξεις δέκα λεπτα το μενού θα τα βρεις τοοοσο δύσκολο είναι. Βρε φιλε δεν ξερω Αγγλικα k τι χρησιμευει το καθενα!!Ειπα οτι με αυτα ειμαι ασχετος.Και ζω σε χωριο σε ενα νησι κ αστα να πανε. πρεπει να υπαρχει καρτελλα wireless και απο εκει οριζεις ονομα στο ασυρματο και μετα βαζεις και wpa ή wpa2 κλειδωμα.αλλα πριν τα κανεις ολα αυτα διαβασε το guide για να αλλαξεις το firmware και να πας σε καποιο generic και μετα κανεις τα υπολοιπα.ναι κανονικα πρεπει να εχει επιλογη για αυτοματα dns εκτος αν επειδη ειναι custom to firmware το αυτοματο σημαινει dns τις altec οποτε εκει πρεπει να τα βαλεις εσυ καρφωτα για να παιξει.αφου αλλαξεις το firmware ψαξε λιγο τις καρτελλες να δεις τι δινει το router που πηρες.ειδικα οταν βαλεις κανονικο firmware πανω θα δεις περισσοτερα πραγματα γιατι τωρα το firmware ειναι λιγο customia altec και πετσοκομμενο. υπαρχεικαι guide για την αλλαγη.δεν ειναι κατι δυσκολο. Ουφ!! μου φαινονται βουνο αυτα που μου λες(λογω ασχετοσυνης-αγγλικων).Κανενας οδηγος υπαρχει για ολα αυτα Παντως σε ευχαριστω πολυ για την απαντιση σου.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Βρε φιλε δεν ξερω Αγγλικα k τι χρησιμευει το καθενα!!Ειπα οτι με αυτα ειμαι ασχετος.Και ζω σε χωριο σε ενα νησι κ αστα να πανε. Ουφ!! μου φαινονται βουνο αυτα που μου λες(λογω ασχετοσυνης-αγγλικων).Κανενας οδηγος υπαρχει για ολα αυτα Παντως σε ευχαριστω πολυ για την απαντιση σου. δυστυχως δεν εχω δει οδηγο για το πως να κλειδωνεις το wireless.αλλα αμα πας στις καρτελλες καπου θα βρεις wireless.δεν εχω και κανα vigor ευκαιρο εδω μπροστα να σου πω πως να πας να το κλειδωσεις.δεν θυμαμαι απεξω τα μενου. αλλα δεν ειναι δυσκολο.καπου θα υπαρχει wireless. τωρα για το firmware εχουν φτιαξει ενα θεμα ενα guide περιπου που λεει πως γινεται. εδω ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα