Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανονικα πρεπει και με τα 2 να μπορει να μπει χωρις προβλημα.

Υπαρχουν πολλα routers που εχουν disabled την επιλογη του access interface απο wlan interface.

Δημοσ.

τι στο καλο ρουτερ χωρις reset?δηλαδη αμα αλλαξεις Px την lan ip και δεν την ξερεις δεν μπορεις να κανεις reset/?δεν υπαρχει αυτο αν το εχουν κανει.ακομα και τα cisco εχουν τροπο.

Υπαρχουν πολλα routers που εχουν disabled την επιλογη του access interface απο wlan interface.

συμφωνω σε παρα πολλα ρουτερ το οριζεις.αλλα σε σοβαρα ρουτερ οχι των 10 ευρω που ειναι τα zte. σε μερικα οριζεςι και ip απο το lan που μπορουν να εχουν προσβαση. αλλα στο zte χλωμο το κοβω να εχει τετοιες επιλογες.

Δημοσ.

Παιδιά οκ, είχε reset αλλά πραγματικά είναι κρυμμένο...

Όλα οκ τώρα, αλλά γιατί να μην με άφηνε πρίν?

Συγκεκριμένα πράγματα έκανα όπως και στο Wag54GS που έχω.. Τι παράλογα είναι αυτά..?

Δημοσ.

Κοίταξα για κουμπάκι στο router (και στο manual), μόνο απο μέσα έχει επαναφορά..

Όχι, οι browser είναι όπως ήταν και πρίν που μπορούσα να συνδεθώ.

Ούτε με καλώδιο, ούτε με WiFi μπαίνει.

Θα το κοιτάξω πάλι για reset, είναι και φίλου μου το router.. :-(

edit : ευτυχώς έχει reset, αλλά εκεί που είναι κρυμμένο δεν το πρόσεξα..

απο κάτω όπως έχει μικρές τριπούλες, σε μία έχει το κουμπάκι...

Λεω και εγω δεν γινεται να μην εχει το μπρυκι.πως την ειδε η zte?

Παιδιά οκ, είχε reset αλλά πραγματικά είναι κρυμμένο...

Όλα οκ τώρα, αλλά γιατί να μην με άφηνε πρίν?

Συγκεκριμένα πράγματα έκανα όπως και στο Wag54GS που έχω.. Τι παράλογα είναι αυτά..?

μπορει να ειχε φαει σκαλωμα μπορει καποιος καταλαθος να ειχε κλεισει το web interface η να ειχε αλλαξει to port Που ακουει.παλι δυσκολα τα θεωρω αυτα οποτε το πιο πιθανο να κολλησε.ετυχε.μην συγκρινεις Linksys με zte.

Δημοσ.

Αφού είναι οκ, πάλι καλά.

Εννοείται πως δεν τα συγκρίνω, αλλά με το linksys (και ένα dlink που δοκίμασα) τρώω disconects και δεν αντέχω.. :-(

Ελπίζω με το ΖΤΕ που είναι και του ΟΤΕ να στρώσει, γιατί το modem που μου είχαν δώσει όταν έκανα την αίτηση δεν αποσυνδέεται.

edit : φοβερά, δεν συνδέεται το ps3 τώρα.. -_-

Δημοσ.

Αφού είναι οκ, πάλι καλά.

Εννοείται πως δεν τα συγκρίνω, αλλά με το linksys (και ένα dlink που δοκίμασα) τρώω disconects και δεν αντέχω.. :-(

Ελπίζω με το ΖΤΕ που είναι και του ΟΤΕ να στρώσει, γιατί το modem που μου είχαν δώσει όταν έκανα την αίτηση δεν αποσυνδέεται.

a.πες μας η μαλλον γραψε μας τα στατιστικα της γραμμης σου.

β.ποιο σου ειχαν δωσει και δεν αποσυνδεοσουν.το linksys δεν αντεχει χαλια γραμμες.το thomson ειναι οτι πιο σταθερο σαν router .τωρα αν αποσυνδεονται ολα ενω παλια δεν το εκανε τοτε ειναι θεμα γραμμης.αν το εκανε απο την αρχη μπορει να ειναι και θεμα μεγαλης αποστασης αλλα εκει για να το τσεκαρουμε πρεπει μας γραψεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.και αυτο που σου εδωσαν απο την αρχη ποιο ηταν και δεν το εχεις ακομα?επισης εχεις βαλει φιλτρακια παντου?μηπως κανα συναγερμος χωρις φιλτρο.???δεν εχει σημασια αν ειναι του οτε η οχι εχει να κανει ποσο σταθερο ειναι σαν ρουτερ.τα thomson ειναι οτι πιο καλο και σταθερο στις χαλια γραμμες.οπως λεμε αν κανει και το thomson αποσυνδεση τοτε η γραμμη εχει μεγαλο θεμα.

Δημοσ.

Up έχει 2.048kbps και down 512kbps.

Μου είχαν δώσει ένα Sagem F@st 800. To Linksys ναί, το ψιλοκατάλαβα, μας έπαιρναν τηλέφωνο και με πετούσε..

Σε χωριό είμαι, οπότε σίγουρα παίζει ρόλο και η απόσταση.. Το έχω ακόμα, απλά είναι modem, και έχω συσκευές με WiFi και αποφάσησα να πάρω το Wag54Gs.

Φιλτράκι ναί, έβαλα, ένα τηλέφωνο έχουμε στο σπίτι, επίσης άλλαξα και την πρίζα στο δωμάτιό μου χθές.

υγ : τελικά οκ και το ps3, αλλά έχει άθλιο wifi.. :-(

Δημοσ.

Up έχει 2.048kbps και down 512kbps.

Μου είχαν δώσει ένα Sagem F@st 800. To Linksys ναί, το ψιλοκατάλαβα, μας έπαιρναν τηλέφωνο και με πετούσε..

Σε χωριό είμαι, οπότε σίγουρα παίζει ρόλο και η απόσταση.. Το έχω ακόμα, απλά είναι modem, και έχω συσκευές με WiFi και αποφάσησα να πάρω το Wag54Gs.

Φιλτράκι ναί, έβαλα, ένα τηλέφωνο έχουμε στο σπίτι, επίσης άλλαξα και την πρίζα στο δωμάτιό μου χθές.

υγ : τελικά οκ και το ps3, αλλά έχει άθλιο wifi.. :-(

2 mbit /512 up με τι margin και attenuation.

to fast 800 ειναι modem οχι modem router.αυτο ειναι σιγουρα αθλιο.

να σε πεταει οταν σε περνουν τηλ δεν φταιει το ρουτερ.η δεν εχεις καπου φιλτρο η καποιο εχει προβλημα η γενικοτερα προβλημα στην καλωδιωση συνηθως μεσα στο σπιτι παρα εξω.επισης αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.οτι εισαι σε χωριο δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι ειναι μακρια ο οτε .πολλες φορες επειδη σε χωρια ειναι ολα κοντα παιζει καλυτερα.

μπορεις αν το Linksys εχει καλο wifi η οποιο αλλο ρουτερ εχεις που περισσευει και εχει καλο wifi να το βαλεις σαν access point πανω στο zte.

δεν θα σε επηρεασει πουθενα αρνητικα .αντιθετα θα εχεις καλυτερο wifi.

Δημοσ.

Σορρυ που απαντώ τόσες μέρες πιο μετά, αλλά είναι γιορτές.. :P

Μargin και attenuation? :huh:

Θα σε γελάσω.. Any info..?

Ξέρω πως είναι modem, γι' αυτό και μετά απο κάποιον καιρό πήρα το linksys.

Αυτό μου το έκανε το καλοκαίρι πολύ συχνά, τώρα εδώ και 2 βδομάδες που είμαι στο χωριό δεν το έκανε.

Φίλτρο έχω μόνο στο τηλέφωνο, δεν έχουμε κάποια άλλη συσκευή συνδεδεμένη που να χρειάζεται.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, οτι οι καλωδιώσεις είναι κάπως, το σπίτι το χτύσαμε το '89-90.

Τελικά και το ΖΤΕ μου έκανε αποσυνδέσεις και δεν έμπαινε παραμόνο αν το έκλεινα και έβγαζα-έβαζα πάλι το τηλεφωνικό καλώδιο. Επίσης αν έβγαζα πλήρως το τηλέφωνο, δούλευε κανονικά..

υγ : αφού έβαλα πάλι το linksys, έβαλα 2 φιλτράκια απανωτά στο τηλέφωνο, καθάρησε κάπως ο θόρυβος και τώρα ζήτημα να με πετάξει 2 φορές την ημέρα

το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο γερμανία και είναι ασύρματο (το αναφέρω μήπως και παίζει κάτι)

Δημοσ.

margin kai attenuation.μεσα στο modem του οτε δεν ξερω που πας και τα βλεπεις.στα ρουτερ υπαρχει καρτελλα

με τα margin και τα attenuation.στο linksys ειναι προς τις τελευταιες καρτελες που εχει το status.εξαρτατε ποιο Linksys εχεις γιατι σε μερικα ειναι σε hidden page.

καλα δεν ειναι παλιο το σπιτι του 90.εχω δει και σε καινουρια σπιτια να υπαρχουν προβληματα με τα καλωδια.μπορει το αλλο το σπιτι να ειναι του 60 και να ειναι μια χαρα.

το zte απο το παραθυρο.παντως παραξενο να παιζει μονο οταν βγαζεις το τηλ.μπας και εχεις κανα μηχανημα που απομονωνει την κληση οταν μιλας η γενικως μηχανημα να χτυπαει πιο δυνατα το τηλ κτλ??

2 φιλτρακια δεν εχει νοημα.δεν κερδιζεις κατι.δοκιμασε με μονο ενα απλα δες πιο απο τα 2 κανει καλυτερη δουλεια η δοκιμασε splitter.

λογικα δυσκολο να εχεις θεμα λογω της συσκευης επειδη ειναι απο γερμανια αλλα αμα εχεις αλλη κανε καμια δοκιμη

αν και με φιλτρο εχεις θορυβο στο τηλεφωνο μετα κατι δεν παει καλα στην γραμμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...