Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα US Robotics και αντιπετωπιζω προβλημα κατα την συνδεση μου στα settings του router.Ενω σερφαρα κανονικα στο νετ,κοβεται για καποιο λογο η συνδεση μου.Περιμενω λιγο και βλεπω οτι δεν κανει reconnect.Κλεινω το ρουτερ, το ανοιγω ξανα και γινεται η συνδεση.Απο τοτε ομως οταν παω να συνδεθω στα settings του ρουτερ μεσω browser στο 192.168.1.1 μου βγαζει μηνυμα "Can not connect to the server 192.168.1.1"

Αλλαξα browser το ιδιο.Εκανα reset το ρουτερ,πατησα την διευθυνση,εκανα παλι τις ρυθμισεις απο την αρχη,αλλα μετα οταν προσπαθησε να μπει στo menu του ρουτερ παλι τα ιδια.Ειδα στο ipconfig αν αλλαξε κατι αλλα ολα ηταν οκ.Εκανα και ping το ρουτερ και ανταποκρινεται μια χαρα.δοκιμασα και delete cookies αλλα το ιδιο.

Εχεις κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει και μου δημιουργησε αυτο το προβλημα απο το πουθενα?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

δοκιμασε και κανα αλλο firmware για τον ρουτερ.επισης τα καταραμενα usr θυμαμαι οτι με κατι παλια firmware οταν επεφτε το ιντερνετ ΧΩΡΙΣ να πεσει το dsl δεν ξαναεκαναν Reconnect απο μονα τους.

Δημοσ.

Έχω και εγω ενα usr adsl router που είχα παλιά και το ξήλωσα γιατι για κάποιο λόγο ξεσυγχρόνιζς μονο του για άγνωστη αιτία η ειχε προβλήματα με το internet. Γενικά τα ειχα σε μεγάλη εκτίμηση τα usr γενικότερα απο εποχές modem 56k αλλα μετα η μετάβαση σε adsl ηταν απογοητευτική :(

Δημοσ.

Έχω και εγω ενα usr adsl router που είχα παλιά και το ξήλωσα γιατι για κάποιο λόγο ξεσυγχρόνιζς μονο του για άγνωστη αιτία η ειχε προβλήματα με το internet. Γενικά τα ειχα σε μεγάλη εκτίμηση τα usr γενικότερα απο εποχές modem 56k αλλα μετα η μετάβαση σε adsl ηταν απογοητευτική :(

με τα Usr Οι γνωμες ειναι αντιθετες.μερικοι λενε τα καλυτερα λογια για τα adslrouter αλλοι τα θαβουν επειδη λεει μπουκωνουν ευκολα δεν σηκωνουν ppp κτλ.αλλοι λενε οτι ειναι ταχυτητα κτλ.αντε βγαλε ακρη.τωρα ναι να χανει συγχρονισμο με την δικια σου γραμμη ειναι λιγο παραξενο.firmware σιγουρα ειχες περασει απλα μπορει να ηταν η ωρα του.και πλεον με το 2700 σε αυτην την τιμη δεν το συζητω και δεν βρισκω λογο να μην αλλαξει καποιος ρουτερ.

Δημοσ.

δοκιμασε και κανα αλλο firmware για τον ρουτερ.επισης τα καταραμενα usr θυμαμαι οτι με κατι παλια firmware οταν επεφτε το ιντερνετ ΧΩΡΙΣ να πεσει το dsl δεν ξαναεκαναν Reconnect απο μονα τους.

Παιδια στο παλιο μου υπολογιστη εχω ενα 9105 και εδω και 3 χρονια δεν εχει βγαλει το παραμικρο(ταχυτητες max κτλ).Τωρα με ενα 9108 μου εβγαλε αυτο το προβλημα.Θα κοιταξω να βαλω κανενα firmware τελευταιο μηπως και αλλαξει κατι.

Δημοσ.

Παιδια στο παλιο μου υπολογιστη εχω ενα 9105 και εδω και 3 χρονια δεν εχει βγαλει το παραμικρο(ταχυτητες max κτλ).Τωρα με ενα 9108 μου εβγαλε αυτο το προβλημα.Θα κοιταξω να βαλω κανενα firmware τελευταιο μηπως και αλλαξει κατι.

αλλαξε firmware και δες.βεβαια αν καταλαβα σωστα το 9105 δεν ειναι wireless ενω το 9108 ειναι wireless.νομιζω ομως οτι και το 9105 ειναι και απλο adsl και οχι adsl2+ αλλιωςθα μπορουσες να εβαζες το 9105 να μπαινει ιντερνετ και το 9108 απλα να κανει το κομματι του ασυρματου.αλλα για περνα firmware μηπως και στρωσει.μετα το firmware ριξε και ενα hard reset στο ρουτερ να ερθει στα ισα του

Δημοσ.

αλλαξε firmware και δες.βεβαια αν καταλαβα σωστα το 9105 δεν ειναι wireless ενω το 9108 ειναι wireless.νομιζω ομως οτι και το 9105 ειναι και απλο adsl και οχι adsl2+ αλλιωςθα μπορουσες να εβαζες το 9105 να μπαινει ιντερνετ και το 9108 απλα να κανει το κομματι του ασυρματου.αλλα για περνα firmware μηπως και στρωσει.μετα το firmware ριξε και ενα hard reset στο ρουτερ να ερθει στα ισα του

Οχι δεν χρησημοποιω το wireless στο 9108.Το εχω απενεργοποιησει και δουλευω με Ethernet.Ναι το 9105 δεν ειναι wireless.Θα δοκιμασω με το firmware και βλεπουμε.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Οχι δεν χρησημοποιω το wireless στο 9108.Το εχω απενεργοποιησει και δουλευω με Ethernet.Ναι το 9105 δεν ειναι wireless.Θα δοκιμασω με το firmware και βλεπουμε.Ευχαριστω!

καιτο 9105 οπως βλεπω δεν ειναι adsl2+.ειναι μεχρι 12 mbit.μαλλον adsl2 απλα.οποτε δεν σου κανει αυτο.

Δημοσ.

Για να μην ανοίξω καινούργιο τόπικ, θα πώ κι εγώ εδώ το πρόβλημά μου.

Άλλαξα το router μου με ένα του (π)οτε, το ΖΤΕ W300.

Ούτε εγώ μπορώ να συνδεθώ στο router, μου λέει πως δεν μπορεί να βρεί τη σελίδα,

και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω reset γιατί δεν έχει κουμπάκι..

Καμία ιδέα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ούτε εγώ μπορώ να συνδεθώ στο router, μου λέει πως δεν μπορεί να βρεί τη σελίδα,

Καμία ιδέα?

Ευχαριστώ.

Παιρνεις IP/internet εχεις παρολα αυτα?

Αν ναι δες απο τα details του network and sharing τι gateway πιανεις και δοκιμασε να μπεις σε αυτην την IP.

Αν δεν πιανεις καθολου IP τοτε βαλε στατικες IP πχ 192.168.1.10/255.255.255.0/192.168.1.1 και στη συνεχεια ξαναδοκιμασε να βγεις πανω στην 192.168.1.1

Η default IP του ZTE w300 ειναι η 192.168.1.1 η καποια αλλη?

Δημοσ.

Καλώδιο.

Κοίταξα αυτά που μου είπες (αν και δεν είμαι 100% σίγουρος οτι είναι αυτά),

αλλά πάλι τίποτα..

Δοκίμασα και με netbook να μπώ (μέσω LAN πάλι), αλλά πάλι έφαγα άκυρο.

Ακόμα και μέσω του CD που σου δίνουν δεν μπορείς να συνδεθείς..

Μόλις δοκίμασα και μέσω WiFi, πάλι τίποτα.

Λέτε να glitchαρε..?

Δημοσ.

Καμία ιδέα?

Ευχαριστώ.

δεν γινεται να μην εχει κουμπακι.περα απο cisco τα παλια κιολας ολα τα αλλα ρουτερ που εχω δει εχουν.δες στο manual τι λεει για Reset

Παιρνεις IP/internet εχεις παρολα αυτα?

Αν ναι δες απο τα details του network and sharing τι gateway πιανεις και δοκιμασε να μπεις σε αυτην την IP.

Αν δεν πιανεις καθολου IP τοτε βαλε στατικες IP πχ 192.168.1.10/255.255.255.0/192.168.1.1 και στη συνεχεια ξαναδοκιμασε να βγεις πανω στην 192.168.1.1

Η default IP του ZTE w300 ειναι η 192.168.1.1 η καποια αλλη?

λογικα αμα το κανεις reset στα default Θα πρεπει να παρει απο dhcp.επισης μπορει να βγει σε command prompt και να κανεις Ipconfig για να δει το default gateway.

Internet κλπ όλα κανονικά (απο αυτό είμαι τώρα συνδεμένος).

192.168.1.1 είναι.

ελπιζω να μην εχεις βαλει proxy στους browsers σου,

Εισαι με καλωδιο η με wifi αυτη τη στιγμη?

κανονικα πρεπει και με τα 2 να μπορει να μπει χωρις προβλημα.

Καλώδιο.

Κοίταξα αυτά που μου είπες (αν και δεν είμαι 100% σίγουρος οτι είναι αυτά),

αλλά πάλι τίποτα..

Δοκίμασα και με netbook να μπώ (μέσω LAN πάλι), αλλά πάλι έφαγα άκυρο.

Ακόμα και μέσω του CD που σου δίνουν δεν μπορείς να συνδεθείς..

το cd ειναι αχρηστο.δες για reset defaults.

Δημοσ.

Κοίταξα για κουμπάκι στο router (και στο manual), μόνο απο μέσα έχει επαναφορά..

Όχι, οι browser είναι όπως ήταν και πρίν που μπορούσα να συνδεθώ.

Ούτε με καλώδιο, ούτε με WiFi μπαίνει.

Θα το κοιτάξω πάλι για reset, είναι και φίλου μου το router.. :-(

edit : ευτυχώς έχει reset, αλλά εκεί που είναι κρυμμένο δεν το πρόσεξα..

απο κάτω όπως έχει μικρές τριπούλες, σε μία έχει το κουμπάκι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...