Προς το περιεχόμενο

ποιο sony ericsson ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να κάνω ένα δώρο σε μια κοπέλα τώρα τα χριστουγεννα άλλα τα έχω χάσει με αυτά τα xperia και τα mini pro μπλα μπλα μπλα . θέλω μέχρι 160-170 ευρώ αυστηρά . να είναι οπωσδήποτε sony ericsson από αυτά τα mini και να έχει αυτό το πληκρολογιακι το συρόμενο . καμιά ιδέα ; ααα εχω βαλει στο ματι αυτο Link και αυτο Link .

Δημοσ.

θέλω να κάνω ένα δώρο σε μια κοπέλα τώρα τα χριστουγεννα άλλα τα έχω χάσει με αυτά τα xperia και τα mini pro μπλα μπλα μπλα . θέλω μέχρι 160-170 ευρώ αυστηρά . να είναι οπωσδήποτε sony ericsson από αυτά τα mini και να έχει αυτό το πληκρολογιακι το συρόμενο . καμιά ιδέα ; ααα εχω βαλει στο ματι αυτο Link και αυτο Link .

Δεν ξερω για το αλλο, αλλα το μινι προ μην το παρεις. Βγηκε με προβληματικη μπαταρια και θα εχεις θεμα, εκτος αν το εφτιαξαν...

Μινι με πληκτρολογιο και σονυ νομιζω δεν υπαρχει αλλο..

Δημοσ.

2 κινητά είναι δεν έχει άλλα. Γνώμη μου, αν δεν ενδιαφέρεσαι για android τσίμπα το txt pro. Είναι ωραίο κινητάκι. Το xperia mini pro μην το πάρεις. Το είχα παλιά. Μικρή οθόνη, μικρή μπαταρία. Δεν λέει και πολλά. Στην θέση σου θα επέλεγα το txt pro.

Δημοσ.

κοίτα και το sony ericcson live with walkman...! το έχει στην vodafone(και στο Πλαίσιο) 169€ και είναι σούπερ...ειδικά σε λευκό θα της αρέσει πολύ της κοπελιάς...και για την τιμή του έχει SUPER specs... :confused: :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν ξερω για το αλλο, αλλα το μινι προ μην το παρεις. Βγηκε με προβληματικη μπαταρια και θα εχεις θεμα, εκτος αν το εφτιαξαν...

Το ειπα και πριν ^^

Δημοσ.

κοίτα και το sony ericcson live with walkman...! το έχει στην vodafone(και στο Πλαίσιο) 169€ και είναι σούπερ...ειδικά σε λευκό θα της αρέσει πολύ της κοπελιάς...και για την τιμή του έχει SUPER specs... :confused: :mrgreen:

Κι εγώ αυτό ψηφίζω! Είναι το come back της Ερικσον αυτό. Λευκό ψηφίζω δαγκωτό. Μόνο αγόρασέ το από Βόνταφον, γιατί λέει μερικές παρτίδες του πλαισίου έχουν 1160mAh μπαταρία ενώ κανονικά είναι 1200.... Και στη Βόνταφον με 1200 το δίνουν... Μπες στο myphone και διάβασε προς τα πίσω τα τελευταία ποστ! Θα το βρεις γραμμένο...Επίσης κατά τον Απρίλη - Μάη είναι και αναβαθμίσιμο στο Αντροιντ το 4.0 το icecream!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...