Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΓ. Και για να μη νομίζεις ότι είμαι κάποιος κολλημένος amd fan οφείλω να σου πω ότι μέχρι και την πατάτα την fx5200 είχα πάρει προκειμένου να πάρω nvidia...

Γιατι τι ειχε η FX5200 ; Doom 3 ολα τερμα επαιζα. :D (και 17'inch monitor παρακαλω) :P

Δημοσ.

Παιδια ενας φιλος θελει να παρει καρτα γραφικων της nvidia μεχρι 130-140 ευρω και βρηκε αυτη εδω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0649222&catid=020300

Μπορειτε να μου πειτε γνωμες για αυτη την καρτα που επελεξε? ειναι καλη?

Nvidia σε αυτά τα λεφτά δεν αξίζει

Μπορεί να πάρει 6790 στα 125

ή να δώσει λίγα παραπάνω και να πάει σε 6850.

Δημοσ.

Να μπω και γω στην συζητηση, μιας και εγω είμαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και επειδή πολλοί έχετε πέσει να φάτε τον φίλο μου να εξηγηθώ. Κατα αρχας δεν έχω χρόνο για αυτήν την έρευνα για αυτό και έχω βάλει τον φίλο μου να την κάνει. Κατα δεύτερον θέλω nvidia γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος τα τελευταία χρόνια και επειδή από όσο ξέρω έχει καλύτερες επιδόσεις στα περισσότερα παιχνίδια από την Ati. Και συν τοις άλλοις έχουν και ενσωματωμένο επεξεργαστή PhysX. Αυτά.

Δημοσ.

Να μπω και γω στην συζητηση, μιας και εγω είμαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και επειδή πολλοί έχετε πέσει να φάτε τον φίλο μου να εξηγηθώ. Κατα αρχας δεν έχω χρόνο για αυτήν την έρευνα για αυτό και έχω βάλει τον φίλο μου να την κάνει. Κατα δεύτερον θέλω nvidia γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος τα τελευταία χρόνια και επειδή από όσο ξέρω έχει καλύτερες επιδόσεις στα περισσότερα παιχνίδια από την Ati. Και συν τοις άλλοις έχουν και ενσωματωμένο επεξεργαστή PhysX. Αυτά.

Φιλε το θεμα ειναι να μπορεις να συνεννοηθεις. Δεν ειπε κανενας, σωνει και καλα να βαλεις Ati αν δεν θελεις. Στο τριτο σχολιο σου δινω 2 λυσεις και εξηγω απο πανω τα υπολοιπα. Και ξαναρωτας απο κατω "καμια προταση παιδια"!! Δεν υπαρχει αλλη προταση, απ την στιγμη που η nvidia σε αυτα τα λεφτα δινει αυτο το μοντελο. Αυτες οι 2 ειναι αν θες nvidia.. Η μια εχει καλυτερο συστημα ψυξης και η αλλη εχει καλυτερους χρονισμους. Αυτα...

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα που διαθέτεις είναι απλά τα πράγματα:

gtx550ti από 120ε gtx550ti

6790 από 125ε 6790

6850 από 140ε 6850

gtx550ti<6790<6850

Διαλέγεις και παίρνεις

Δημοσ.

Δεν έχει αντίκτυπο η έλλειψη physx επεξεργαστή στους ati?

οχι?γιατι το χρησιμοποιουν ελαχιστα παιχνιδια(οπου τα περισσοτερα απο αυτα δεν θα τα σηκωνει καμοια απο τις Nvidia καρτες που κοιτας) και απο τι φαινεται θα καταργηθει τελειως...

Δημοσ.

Με την 5870 θα υπαρχει η ελλειψη του Physx οποτε γινεται με την καρτα γραφικων την gtx 260 να μπει ως δευτερη για την επεξεργασια των Physx?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...