Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενας φιλος θελει να παρει καρτα γραφικων της nvidia μεχρι 130-140 ευρω και βρηκε αυτη εδω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0649222&catid=020300

Μπορειτε να μου πειτε γνωμες για αυτη την καρτα που επελεξε? ειναι καλη?

Δημοσ.

Ας δωσει 150 να παρει την 6850.

Edit:δεν σε ρωταω ποια ειναι η συνθεση του ουτε ποιο τροφδοτικο εχει,υποτιθεται τα εχεις ελεγξει εσυ αυτα ετσι?

Δημοσ.

Ιδικα αυτην να μην την σκεφτεστε καθολου.. Τα ρολογια της ειναι πιο χαμηλα απ την αλλες GTX550 και η μνηνη παλαιοτερης γενιας (DDR3). Μπορει να σου δινει 3GB μνημη, αλλα στην ουσια δεν κερδιζεις τπτ. Το ιδιο ειχαν κανει και με τις GTS450. Αυτες εδω δειτε. Link - Link

Δημοσ.

Για να μην σου απαντάω συγκεκριμένα, δεν ξέρω φίλε μου. Αυτήν που σου πρότεινα, ξέρω ότι είναι καλή. Όπως και η 6850. Δες λιγο εδώ γι αυτήν που λες:

Tom's Hardware - Benchmark 2D Noise

http://images.anandtech.com/graphs/graph4221/35941.png

http://images.anandtech.com/graphs/graph4221/35942.png

Δημοσ.

Ρε φιλε αυτη που μου προτεινες ομως κανει 269 ευρω,οποτε ειναι ασκοπη η απαντηση σου..αν διεθετε τοσα χρηματα υπαρχουν πολλες ακομα λυσεις..Συγκεκριμενα πραγματα ρωταω,οποτε συγκεκριμενες απαντησεις ζηταω..

Δημοσ.

οποτε ειναι ασκοπη η απαντηση σου..

Η μια απαντηση ειναι ασκοπη, την αλλη δεν την ειδες ή δεν θες να την δεις, οποτε πως να σε βοηθησει καποιος.

Δημοσ.

γιατι θελει οποσδηποτε nvidia? στα λεευτα αυτα δεν περνει τιποτα αξιολογο απο nvidia μερια και θα ειναι ασκοπο πεταμα χρηματων...ειδαλος amd καρτες βρισκει αρκετα αξιολογες οπως την 6850..

Δημοσ.

γιατι θελει οποσδηποτε nvidia? στα λεευτα αυτα δεν περνει τιποτα αξιολογο απο nvidia μερια και θα ειναι ασκοπο πεταμα χρηματων...ειδαλος amd καρτες βρισκει αρκετα αξιολογες οπως την 6850..

+1000

Δημοσ.

XFX RADEON HD 6850 - 1 GB 138,99 €

Και απο το καταστημα που δειχνεις και μεσα στα λεφτα που θελει και ποιο καλη απο την 550.....

Τωρα εαν ο φιλος σου θελει να παρει nvidia επειδη εχει φαει για καποιο λογο στραβωμα με τις AMD ATI τοτε εγω φιλε συγνωμη αλλα αποχωρω απο την συζητηση (χεστηκες κιολας).απλα πες του να μπει στο ιντερνετ και εν αναγκη στο φορουμ εδω και δειξε του καποιο συγκριτικο.πιασε του το χερακι και πηγαινε τον σε ενα ιντερνετ καφε,καθιστε διπλα διπλα και δειξε του.

Φιλος εισαι πρεπει να τον πεισεις οτι δεν χρεαιζεται να παει σε κατι χειροτερο λογω nvidia σε αυτα τα λεφτα......

Ελεος μωρα παιδια εισαστε?εκτος και εαν τα λεφτα ειναι του μπαμπα.

Δημοσ.

Ρε φιλε αυτη που μου προτεινες ομως κανει 269 ευρω,οποτε ειναι ασκοπη η απαντηση σου..αν διεθετε τοσα χρηματα υπαρχουν πολλες ακομα λυσεις..Συγκεκριμενα πραγματα ρωταω,οποτε συγκεκριμενες απαντησεις ζηταω..

Συγκεκριμένα

550ti<6850<560ti<6970<6990

Τιμές; Από το ποσό που θες μέχρι τα ~700+

Θέλει να παίζει games Με τόσα; Αν έχει χαμηλή ανάλυση και θέλει ντε και καλά Nvidia ας πάει σε αυτή που λες

Αν έχει 1920χ1080 πάει σε 6850 ή 6870

So simple so true

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι δεν έκανες τον κόπο να ανοίξεις τα λινκ που σου παρέθεσα. Σύγκριναν την κάρτα που λες από το multirama με την 6850.

Καλή είναι η βοήθεια, αλλά θέλει να διαβαζουμε και λίγο από μόνοι μας, τι λες?

ΥΓ. Και για να μη νομίζεις ότι είμαι κάποιος κολλημένος amd fan οφείλω να σου πω ότι μέχρι και την πατάτα την fx5200 είχα πάρει προκειμένου να πάρω nvidia...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...