Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος με μονο τρεις προυποθεσεις: 1.Να ειναι 32" ουτε παραπανω ουτε παρακατω 2.Να ειναι Full HD(1920x1080) 3.Να μην ξεπερναει επουδενι τα 300ευρω! δεχομαι και μεταχειρισμενες

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος με μονο τρεις προυποθεσεις: 1.Να ειναι 32" ουτε παραπανω ουτε παρακατω 2.Να ειναι Full HD(1920x1080) 3.Να μην ξεπερναει επουδενι τα 300ευρω! δεχομαι και μεταχειρισμενες

Τo Media Markt διαφήμιζε μια LG LCD Full HD στα 299. Πάνε τσέκαρε το! Μπορεί να είναι και αυτή!

Δημοσ.

Καλό κομμάτι. Προτίμησε αυτό αντί της LG μιας και έχει και wifi.

WiFi ready έχει! "Ασύρματη Δικτύωση: Προαιρετικο"

καμιά 60 ευρό θα δώσει για το usb!

Δημοσ.

WiFi ready έχει! "Ασύρματη Δικτύωση: Προαιρετικο"

καμιά 60 ευρό θα δώσει για το usb!

Τι εννοείς? Δηλαδή δεν θα μπορεί να συνδέεται με το δίκτυο του σπιτιού? (όπως ένα latop, ένα smartphone κλπ)

Δημοσ.

Ενταξει και να εχει και να μην εχει WI-FI δεν με πειραζει αλλα νομιζω πως η samsung ειναι αισθητα καλυτερη και η συγκεκριμενη και γενικα οι samsung τηλεορασεις(απο οτι εχω ακουσει)! οποιαδηποτε αλλη αποψη καλοδεχουμενη :)

Δημοσ.

Ενταξει και να εχει και να μην εχει WI-FI δεν με πειραζει αλλα νομιζω πως η samsung ειναι αισθητα καλυτερη και η συγκεκριμενη και γενικα οι samsung τηλεορασεις(απο οτι εχω ακουσει)! οποιαδηποτε αλλη αποψη καλοδεχουμενη :)

Το προϊόν λέει δεν είναι διαθέσιμο στη Samsung. Τι κάνουν αυτοί στο πλαίσιο χθες την είχαν σήμερα την βγάζουν?

Δημοσ.

Το προϊόν λέει δεν είναι διαθέσιμο στη Samsung. Τι κάνουν αυτοί στο πλαίσιο χθες την είχαν σήμερα την βγάζουν?

επειδη εχω αγορασει απο εκει αρκετες φορες ολο αυτο κανουν αγοραζω μετα απο 3 μερες πανω να δω υπαρχει και τζιφος !!!

Δημοσ.

επειδη εχω αγορασει απο εκει αρκετες φορες ολο αυτο κανουν αγοραζω μετα απο 3 μερες πανω να δω υπαρχει και τζιφος !!!

Ψάξε να βρεις αυτό το μοντέλο σε κανένα άλλο κατάστημα. Δεν θυμάμαι και πως λέγονταν! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...