liverpoolman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια ψαχνω τρια σε ενα μικροφωνα ή headsets με μικροφωνα ,εννοω να ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους και μετα να τα συνδεω με το pc σε μια υποδοχη.Τα χρειαζομαι για ιντερνετ radio .Aκουω προτασεις
dimitrisOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 με ενα φυς ειναι δυσκολο γιατι ο υπολογιστης διαβαζει ενα φυς που ειναι στεροφωνικο (δηλαδη σε 3 επαφες) για να βγαλει εξοδο ηχου και θελει μετα αλλο φυς στερεοφονικο ή και μονοφωνικο για το μικροφωνο μετα αν θες μπορει να βρεθει με usb συνδεση καταλαβες ;
liverpoolman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 με usb συνδεση αν τα συνδεσω και τα τρια μαζι θα το δεχεται?Στην αγορα δν κυκλοφορουν μικροφωνα ή headset που να ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους και μετα εγω να συνδεω το καλωδιο που καταληγει στην υποδοχη του υπολογιστη? Αυτο εδω ας πουμε http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Microphones-Headsets/Professional-Microphones/Behringer-Microphone-Xm-1800S-3-Pack-550-BEH-013.htm που βρηκα δεν λέιτουργει καπως ετσι? Οπωσ και να εχει παντως ειχα καταφερει με ενα προγραμματακι να συνδεω τρια μικροφωνα στο πισι σε μια γραμμη, ρωταω αν γινεται κατι πιο επαγγελματικο ή αν υπαρχει καποιο καλωδιο κλεφτης κτλ
dimitrisOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 γιατι μαλον τα μπερδεψα με αυτα που μου λες μπορεις να ξανα πεις τι λες ακριβως ;
liverpoolman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον ψαχνω να βρω μια πατεντα ωστε να συνδεω στον υπολογιστη τρια μικροφωνα (Ηeadsets κατα προτιμηση)για να κανω εκπομπη με δυο φιλους στο ιντερνετ !Εαν στην αγορα βγαινουν τρια μικροφωνα που να ναι συνδεδεμενα μαζι και εγω να συνδεω με ενα καλωδιο στο pc και τα τρια, αλλιως εαν υπαρχει καποιο καλωδιο που να συνδεει τρια μικροφωνα μαζι (''κλεφτης'')...
dimitrisOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 αααααααα τοτε αν θες το καλυτερο ειναι να παρεις 3 headset σαν αυτα δηλαδη αλλα με καλωδιο καλυτερα και μετα απο αυτα τα τρια τα καλωδια να πηγενουν σε μια μικρη κονσολα και απλη σαν αυτη και αυτη στην εξοδο θα βγαζει ενα σημα που θα πηγενει στον υπολογιστη Καταλαβες ;
liverpoolman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Απευθειας στην καρτα ηχου του υπλογιστη δν τα σηκωνει?Προτεινε μια τετοια κονσολα πιο συγκεκριμενα αν θες για να καταλαβω
liverpoolman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι νεο το pc μου και ειναι ενσωματωμενη στην motherboard που ειναι της gigabyte
liverpoolman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 φιλε δν θυμαμαι ακριβως παντως λεει intel 6 series ultra durable 3 ειναι καινουριο το pc και ειχα προσεξει να βαλω οτι καλυτερο
dimitrisOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 παντος αν εχεις περασει τα driver αεχει περασει και του ηχου και καθε φορα που συνδεεις ενα φυς στον υπολογιστη δεν σου λεει τι να την κανει αυτην την συσκευει ενω ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος ; δοκιμασε το μια να μου πεις ... βγαλε τα ηχεια και ξαναβαλτα
liverpoolman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Καθε φορα που το βαζω σε μια απο τις εξι ''τρυπες'' με ρωταει σαν τι θελω να δουλεψει...!
dimitrisOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 οποτε μπορεις να συνδεσεις εκει τα μικροφωνα και θα το αλλαζει την επιλογη σε μικρωφονω καταλαβες ;
liverpoolman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 καταλαβα αρα δν χρειαζεται καποια κονσολα εξτρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα