pc_admin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ειδα αυτο το παιχνιδακι Can Knockdown 2 και μου φανηκε οτι θα εχει πλακα οπως και το Can Knockdown 1 αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω κανενα απο αυτα στο ideos x3 (με android 2.3) Μου βγαζουν και το 1 και το 2 οτι δεν ειναι συμβατα με την συσκευη μου Ενω εχω βαλει αρκετα παιχνιδια (πχ angry birds) και παιαζουν χωρις προβλημα Στις απαιτησεις του παιχνιδιου βλεπω android 2.1 και εγω εχω 2.3 Δεν θα επρεπε να το παιζει ?
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Το threas μεταφερθηκε απο την ενοτητα "Κινητη και Σταθερη Τηλεφωνια". Επι του θεματος, η "εγκριση" απο το market για εγκατασταση της εφαρμογης στη συσκευη, δεν εχει να κανει μοναχα με τις απαιτησεις του OS, αλλα και του hardware. Μια εφαρμογη μπορει απλως να μην υποστηριζεται απο μια συσκευη λογω αναλυσης οθονης λ.χ.
pc_admin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 μου απαντησαν απο την Infinite Dreams (την εταιρεια που το εχει βγαλει ): If you cannot see one of our games in the Android Market on your specific device it means that your device does not meet one of our game's requirements (it is not compatible with your specific device). Software requirements: 1. Android OS 2.0.0 or higher 2. Cortex A8 processor or better 3. OpenGL ES 2.0 or higher best regards, Infinite Dreams Support Νομιζω οτι τις προδιαγραφες που λενε τις εχει τι στο καλο συμβαινει !!!
pc_admin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) τελικα το κατεβασα απο αλλου (οχι απο android market) και παιζει αψογα και πολυ γρηγορα χωρις προβλημα .Γιατι αφου παιζει κανονικα, στο market βγαζει οτι δεν ειναι συμβατο με το κινητο μου??? edit : αυτο που ειχα κατεβασει ηταν φτιαγμενο για arm v6 ,και οχι arm v7 που ειναι το επισημο Ειναι δηλ τροποποιημενο για arm v6 cpu Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2011 από pc_admin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα