doc1000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 spirosta έτσι ακριβώς. Γιατί να προπληρώσω δηλαδή κατι στην attica που θα το χρησιμοποιήσω ενδεχομένως σε 6μήνες? Υποψιν δεν μπορείς να βάζεις 5-10euro κάθε φορά.
aledjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 aledjo για να έχεις πρόσβαση στο webbanking της Πειραιως πρέπει να κάνεις αίτηση για να σου δώσουν κωδικό προσβασης.Το paypal δεχεται την wincard της Πειραιώς. Έχεις wincard? ναι εχω wincard αλλα οταν παω να τη δηλωσω στο paypal δε τη δεχεται. μηπως θα πρεπει να κανω αιτηση στην πειραιως για δουλεψει ετσι? "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card." το μυνημα απο το paypal.
doc1000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 όχι δε χρειάζεται αίτηση για να δουλέψει. Η αίτηση είναι για το webbanking της Πειραιώς στο http://www.winbank.gr Δεν ξέρω γιατί δεν την δέχεται. Μήπως έχει λήξει? Ρώτα στην τράπεζα. Πάντως συνεργάζεται σίγουρα.
aledjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 οχι δεν εχει ληξει. μηπως φταιει το οτι εχω βαλει αλλο ονομα στο paypal απ'οτι ειναι η καρτα? και μια ερωτηση. πως δουλευει με αυτη τη καρτα? δηλαδη πρεπει να εχω ηδη λεφτα μεσα στη καρτα για να κανω π.χ. μια αγορα ή γινεται και χωρις να εχω ηδη λεφτα μεσα. ξερεις τι χρεωσεις εχει αυτη η υπηρεσια?
lostson Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ έχω βρεί την χαρά μου με την Προπληρωμένη της Eurobank. Βάζεις όσα λεφτά θες κάνεις τις αγορές σου, την ξαναφορτίζεις στο ΑΤΜ και πάλι από την αρχή.Χωρίς χρονικά περιθώρια και βλακείες.Την δέχεται και το paypal και όλα τα online στοιχηματζίδικα
nukem111 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ έχω Gift carf της τράπεζας Αττικής με το λογότυπο electron visa. Με έχει σώσει, μιας και με αυτή αγόρασα μέσω Paypal premium λογαριασμό στο rapidshare. Επίσης είναι κατάληλη για στοιχήματα στο internet και ότι άλλη αγορά θέλετε να κάνετε. Η τράπεζα που διάλεξα ήταν δική μου επιλογή μιας και ήταν πιο κοντά στο σπίτι μου. Τώρα ο καθένας μπορεί να διαλέξει όποια τράπεζα θέλει, μιας και καθε μια θέλει ένα μίνιμουμ ποσό για να ανοίξετε λογαριασμό. Η Εθνική για π.χ. θέλει 300 ευρώ, ποσό υπερβολικό για έναν μέσο φοιτητή.
steve62742 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ έχω Gift carf της τράπεζας Αττικής με το λογότυπο electron visa. Με έχει σώσει, μιας και με αυτή αγόρασα μέσω Paypal premium λογαριασμό στο rapidshare. Επίσης είναι κατάληλη για στοιχήματα στο internet και ότι άλλη αγορά θέλετε να κάνετε. Η τράπεζα που διάλεξα ήταν δική μου επιλογή μιας και ήταν πιο κοντά στο σπίτι μου. Τώρα ο καθένας μπορεί να διαλέξει όποια τράπεζα θέλει, μιας και καθε μια θέλει ένα μίνιμουμ ποσό για να ανοίξετε λογαριασμό. Η Εθνική για π.χ. θέλει 300 ευρώ, ποσό υπερβολικό για έναν μέσο φοιτητή. me tin atica gift card mporis na xrisimopiisis paypal?kala na katathesis xrimata,alla afou ine propliromeni mporis na kanis analipsi ton xrimaton sou apo to paypal?(px kerdon apo stixima)episis xeris poso ine to elaxiston poso pou theli i atica?giati odos ta 300 ine polla...
Voodooman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ χρησιμοποιώ την Attika gift card. Σε μερικές μέρες μου λήγει και μάλλον θα την ανανεώσω. Το πλεονέκτημά της για εμένα είναι η απλότητα. Βάζεις μέσα όσα χρήματα θέλεις, οπότε δεν έχει να ανησυχείς μήπως σου την αδειάσει κανένας επιτήδειος. Βέβαια, το άδειασε-ξαναγέμισε είναι μία σχετική ταλαιπωρία, χώρια η προμήθεια που πληρώνεις για κάθε συναλλαγή. Αλλά για κάποιον σαν εμένα που ξόδεψε 400 ευρώ το εξάμηνο για τρεις-τέσσερεις αγορές δεν είναι και τίποτε το φοβερό.
nukem111 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 me tin atica gift card mporis na xrisimopiisis paypal?kala na katathesis xrimata,alla afou ine propliromeni mporis na kanis analipsi ton xrimaton sou apo to paypal?(px kerdon apo stixima)episis xeris poso ine to elaxiston poso pou theli i atica?giati odos ta 300 ine polla... Ναι, χρησιμοποιείς Paypal κανονικά, είναι ότι πιο απλό έχω κάνει. Το μίνιμουμ ποσό που πρέπει να καταβάλεις είναι 20 ευρώ νομίζω. Εγώ έβαλα 50 για να μην πηγαινοέρχομαι... Επίσης με την κάρτα αυτή μπορείς να κάνεις ανάληψη χρημάτων και από ΑΤΜ. Τα λεφτά που κερδίζεις από το Στοίχημα, δεν νομίζω ότι πηγαίνουν στο Paypal, αλλά στον τραπεζικό σου λογαριασμό. (Μπορεί να πηγαίνει στον λ/σμό σου μέσω Paypal, δεν είμαι σίγουρος)
Fredie Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ έχω την χρεωστική electron visa της Alpha(1-2-3 για νέους) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μπορείς να βάλεις όσα λεφτά θες μέσα,να κάνεις ανάληψη όποτε θες και χωρίς να σου κρατάει το παραμικρό ποσό από καθε συναλλαγή στο net και στις καταθέσεις(το λέω αυτό γιατί μια attica gift που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν σου ρουφούσε το αίμα από τις κρατήσεις)
tornado21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ΣΟΣ !!!!!!Οι switch,solo ,maestro ειναι προπληρωμενες??? Απαντηστε παρακαλω Episis visa electron einai xrewstiki?
vaggospat13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 ρε παιδια μια ερωτηση απο εναν ασχετο οταν κανεις καταθεση σε ATM απλως βαζεις τα λεφτα μεσα στο φακελο που σου βγαζει, δεν γραφεις τιποτα στο πλαισιο στο πισω μερος του φακελου; εχω Alpha bank χρεωστικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.