Simos805 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά, έχω κατεβάσει αυτό το πρόγραμμα που λέει ότι σπάει κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα Cyta. Επειδή δεν είμαι όμως και τόσο έμπυρος χάκερ, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πως λειτουργεί?
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πού λέει πως αυτό το πρόγραμμα κάνει τέτοια δουλειά; Βλέποντάς το, καταλαβαίνω πως απλά δημιουργεί random keys.
Simos805 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Αλίθεια? Από εκεί που το κατέβασα έλεγε ότι σπάει ασύρματα δίκτυα και μάλιστα τα Cyta. Τότε μήπως ξέρεις κάποιο πρόγραμμα που πραγματικά να σπάει ασύρματα δίκτυα?
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πήγαινε στον γείτονα και πες του να του δίνεις κάτι τον μήνα και να το μοιραζόσαστε.. γιατί μετά θα έρθει κάποιος και θα σπάσει το δικό σου και επειδή δεν έχεις δίκτυο .. ποιος ξέρει τι.. PS " Ο γείτονας "
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Το να σου πούμε πως να "σπάσεις το internet του γείτονα" απαγορεύεται και το topic κλειδώνεται. Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους όμως μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις