itizovts Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα insomniacs θέλω να αλλάξω το ups μου και σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο UPS LAMTECH K 1200 VA και θα ήθελα τη γνώμη σας και για τη συγκεκριμένη μάρκα αν γνωρίζετε κάτι ή αν έχετε προσωπική εμπειρία για το αν αξίζει. Έχω τα εξής: CASE:CoolerMaster CM 690 II Advanced Midi Tower με 6 ανεμιστήρια ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ:Intel Core2 Duo Processor E7300 (3M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB) MOBO:ASUS P5P43TD PRO ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦ.:SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 ΜΝΗΜΕΣ:KINGSTON KVR1333D3N9/1G DDR3 2GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM 4τεμ. ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:nitrox FP-750 ΣΚΛΗ.ΔΙΣΚΟΙ:3 εσωτερικοί και 2 εξωτερικοί sata2 όλοι 1 dvd-recorder και 2 usb controller ΟΘΟΝΗ:LG E2241
madboy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Και με ενα 900αρι άνετα καλύπτεις τις ανάγκες σου. Τώρα για την συγκεκριμμένη μάρκα δεν γνωρίζω και πολλά. Προσωπική μου επιλογή σε ups και τα καλύτερα θεωρώ στην αγορά είναι τα ups της APC.
PixyMike Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 +1 στην Apc, τσιμπάνε λίγο στην τιμή αλλά είναι αξιόπιστα.
zantehotels Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Στην θέση σου θα αγόραζα ένα από 900VA και άνω και σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα παραπάνω από 100 ευρώ.... Έχω δοκιμάσει τα πάντα από UPS και στο τέλος καίγονται με το παλιοδίκτυο που έχουμε εδω πέρα!
itizovts Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα insomniacs τελικά χτύπησα ups της lamtech στα 1600va μεταχειρισμένο στα 80 ευρώ από e-shop έχει εγγύηση για 8 μήνες το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι δεν γράφει πάνω πόσα VA είναι.θα το αφήσω να φορτίσει και θα το δοκιμάσω αύριο να δω τι ψάρια πιάνει.ξέρετε κάνα πρόγραμμα να περάσω για να το παρακολουθώ;
itizovts Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα insomniacs χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε συνέχεια του προηγούμενου θέματος για το ups θέλω να αναφέρω ότι μου κάνει συνέχεια ένα βόμβο ο οποίος το βράδυ που πέφτω για ύπνο με αναγκάζει να βγάζω το ups από την πρίζα.κατ’ αρχάς θα ήθελα να ρωτήσω πέρα από το αν μπορεί να έχει πρόβλημα αν μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι τόσο μεγάλο(1600VA);και 2ον έχω κατεβάσει κάποια προγραμματάκια για να δω αν λειτουργεί σωστά και δεν το βλέπουν να σημειώσω ότι συνδέεται μόνο με usb και έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις θύρες του υπολογιστή.θα ήθελα τα φώτα σας αν γνωρίζετε κάτι ή σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο και σε άλλες μάρκες καθώς και τη συμβουλή σας σε περίπτωση που το αλλάξω τι να πάρω σε παρόμια VA και χρήματα ώστε να μην έχω το ίδιο θέμα.
kostastnt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Σε turbo-x ups ακούγεται αυτός ο βόμβος.. Όντως στην απόλυτη ησυχία είναι σπαστικός, αλλά εγώ συνήθισα.. Όσο για το USB κανονικά έπρεπε να στο αναγνωρίζει έστω και σαν άγνωστη συσκευή που σκάλωσαν οι drivers.. Δοκίμασε σε κανά άλλο pc αλλιώς πάντο πίσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα