Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μοντελο amilo pro 2035v

Κολλαει σε ακυρες στιγμες ή οταν γινεται εγκατασταση/αντιγραφη αρχειων κυριως.

Του αλλαξα cpu/ram/hdd,αλλα παλι τα ιδια

Ετρεξα και memory/hdd tests

Εβγαλα cd-rom/ασυρματη καρτα μηπως εχουν προβλημα,αλλα παλι τα ιδια.

Μπορει να λειτουργησει κανα 2 μερες(συνεχως)χωρις προβλημα παιζοντας μουσικη/βιντεο

αλλα καπου θα κολλησει.Περιττο να πω οτι δεν υπαρχει προβλημα υπερθερμανσης

Αν εχει ιδεα καποιος ας κανει ενα κοπο να απαντησει.gracie in anticipo :) ^_^

Δημοσ.

Μήπως βάλατε 7άρια windows ; Όταν λέμε κολλάει , παγώνει η εικόνα και δεν δουλεύει τίποτα και αναγκαστικά το κλείνεις από το Power buton ;

Δημοσ.

Μήπως βάλατε 7άρια windows ; Όταν λέμε κολλάει , παγώνει η εικόνα και δεν δουλεύει τίποτα και αναγκαστικά το κλείνεις από το Power buton ;

ακριβως ετσι.Ναι και με 7αρια και με Χρ το ιδιο κανει

Δημοσ.

Έχει να κάνει με τους οδηγούς της κάρτας γραφικών , δοκίμασε παλαιότερους και δες με ποιον σταθεροποιείται το λάπτοπ .

Δημοσ.

Όταν λες ότι άλλαξες hdd, εννοείς ότι έβαλες κάποιον καινούριο ή ένα μεταχειρισμένο που θα μπορούσε να έχει επίσης πρόβλημα;

Δημοσ.

Κι εγω το ειχα αυτο. Δεν υπαρχει λυση.

Λες να ναι μητρικη?

Όταν λες ότι άλλαξες hdd, εννοείς ότι έβαλες κάποιον καινούριο ή ένα μεταχειρισμένο που θα μπορούσε να έχει επίσης πρόβλημα;

Δεν εχουν προβλημα οι σκληροι.Δοκιμασα 3 ουτος η αλλως,2 cpu και 4-5 διαφορετικες ραμ :/

Δημοσ.

Λες να ναι μητρικη?

Δεν εχουν προβλημα οι σκληροι.Δοκιμασα 3 ουτος η αλλως,2 cpu και 4-5 διαφορετικες ραμ :/

Εγω το ειχα δωσει στο eshop το δικο μου και δε μπορεσαν να βρουν τι φταιει. Δε ξερω κατα ποσο ειναι ικανοι οι τεχνικοι τους.

Δημοσ.

Εγω το ειχα δωσει στο eshop το δικο μου και δε μπορεσαν να βρουν τι φταιει. Δε ξερω κατα ποσο ειναι ικανοι οι τεχνικοι τους.

Ε του π**στη,τοσοι τεχνικοι με εμπειρια σε πολλα κ διαφορετικα περιστατικα δε νομιζω,τι να πω.Επειδη κ εγω δεν βγαζω ακρη ρε γμτ.Το βλεπω να το σπαω σε spare parts :/

Δημοσ.

Αν ψάξεις στο ίντερνετ είναι από τα μυστήρια που συμβαίνουν και δεν υπάρχει προφανής λόγος , να έχει πει κάποιος ότι έκανε "αυτό" και έλυσε αυτό το πρόβλημα . Που παρεμπιπτόντως είναι θέμα λογισμικού , ντράιβερς κάρτας γραφικών ή ότι άλλο εκτός από χάρντγουερ .Θέλει ψάξιμο το θέμα .

Και κάτι ακόμα , σε όσους συμβαίνει αυτό το πάγωμα το λειτουργικό είναι αυθεντικό ή από τον "θείο" ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...