savealekos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα guys, έχω διαβάσει αρκετά ποστς για αναβαθμίσεις, μιας και ετοιμάζομαι κ εγώ να πάρω νέο πισι επιτέλους. Έχω καταλήξει σε κάποια κομμάτια και απλά θα θελα την γνώμη σας. Καταρχάς, διαθέτω περίπου 600Ε, να σημειώσω ότι δεν θα αγοράσω ακόμα κάρτα γραφικών, περιμένω να κυκλοφορήσει η νέα σειρά, και προς το παρόν θα βολευτώ με μια hd4670 που έχω ή θα χτυπήσω καμιά αγγελία αν βρω τίποτα καλό. Τον υπολογιστή τον θέλω για games, αλλά δεν είμαι και hardcore gamer:P , αρκετό ιντερνετ, ταινιες κτλπ. Σκοπός μου ειναι μια value for money αγορα για τα λεφτά που διαθέτω, οπότε και δεν με ενδιαφέρει να είναι όλα απο ένα κατάστημα. Οθόνη έχω μια 19αρα LG η οποία θα αλλαχτεί σε κάποιους μήνες, ωστόσο με την αγορά της κάρτας γραφικών (2-3 μήνες μετα) θα συνδέεται κ σε 32αρα TV. Mouse,keyboard και ηχεία δεν χρειάζομαι. Σκληρούς δίσκους έχω αρκετούς οπότε επίσης δε θα χρειαστώ, παρά μόνο SSD. Οποτε θέλω μόνο case,psu,cpu,ram,ssd,motherboard και πάμε τώρα στις επιλογές: 1) PSU: Corsair TX 650W v2 2) CPU: Intel i5-2500k 3) Mobo: Asrock Extreme3Gen3 εδώ να πώ πως μιας και η κάρτα γραφικών που θα πάρω θα υποστηρίζει pci3 , σκέφτηκα να στραφω σε gen3 μητρική. Ξέρω ότι για να δουλέψει σε gen3 θα θέλει και ivy cpu, αλλά μέχρι να χρειαστεί να ξεπεράσει το bandwidth του pci2, πιστέυω το SB i5 θα με βγάλει κανά χρόνο και κάτι οπότε και θα παμε για αγορά ivy. και όσο έψαξα γενικά διάβασα καλά λόγια για την εν λόγω μητρική. Γενικα εδώ είναι που έχω τις περισσότερες αμφιβολίες 4) Case: Thermaltake commander MS-i 5) Ram: Corsair Vengeance 2x4gb (καλά όλες αυτές οι εκδόσεις που έχουν στα μαγαζιά -πχ visionstudio- τι διαφορές έχουν??) 6) SSD: Crucial m4 64gb Εγώ όλα αυτά τα έχω βρει συνολικά στα 614Ευρώ. Όποιος μπορεί να πει καμιά γνώμη/συμβουλή ευγνώμων θα του είμαι
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά είναι οι επιλογές σου Σε case δες και αυτό http://www.msystems.gr/index.php?category=1220&product=12353 (όποιος αναρωτιέται παίρνω ποσοστά ) Οι διάφορες vengeance Που βλέπεις εκτός από πολύ λίγες που έχουν διαφορά σε MHz έχουν διαφορές στο χρώμα και στην ψύχτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα