Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας. Έχω αυτό το κουτί: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967#Tab0 Αυτή τη στιγμή έχω δύο ανεμιστήρες 120mm. Ο ένας είναι πίσω και βγάζει αέρα (120 x 120 x 25 mm Blue LED fan, 1300 rpm, 17 dBA) και ο δεύτερος είναι στο πλάι και βάζει αέρα προς την κάρτα γραφικών. Ο δεύτερος είναι αυτός: http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Xigmatek-XLF-F1253-OrangeLine-LED-Fan-120mm-XLF-F1253.htm Σκέφτομαι να βάλω ακόμα έναν μπροστά για εισαγωγή αέρα. 1)Εκτιμάτε ότι χρειάζεται; (Δεν έχω κανει ούτε θα κάνω overclocking.) Αν ναι, έχετε να προτείνετε κάποιον ή όλοι πάνω κάτω είναι ίδιοι; Πειράζει πχ. να πάρω turbo x? 2) Όταν μπαίνω στο bios, μου αναφέρει ταχύτητες για δύο ανεμιστήρες. Αυτόν της cpu και έναν ακόμα που λέει ότι δουλεύει στις 500-600 στροφές. Και οι δύο ανεμιστήρες έχουν ταχύτητα πάνω από 1300 στροφές το λεπτό. Πώς θα τους κάνω να δουλέψουν ταχύτερα; Και πώς θα ξέρω ποιόν εννοεί το bios? Ευχαριστώ.
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Θα ήταν καλύτερο να βάλεις ανεμιστήρα να βγάζει αέρα παρά να βάζει αφού τώρα είσαι 1-1 Οπότε αν έχεις θέμα με θερμοκρασίες βάλε πάνω. Το ποιον θα διαλέξεις για να βάλεις είναι θέμα οικονομικό δικό σου, αν τον θες μουράτο, αν τον θες ήσυχο. Για το 2 είσαι σίγουρος ότι γυρνάνε τόσο αργά; Μήπως είναι λάθος ένδειξη στο bios?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Θα ήταν καλύτερο να βάλεις ανεμιστήρα να βγάζει αέρα παρά να βάζει αφού τώρα είσαι 1-1 Οπότε αν έχεις θέμα με θερμοκρασίες βάλε πάνω. Το ποιον θα διαλέξεις για να βάλεις είναι θέμα οικονομικό δικό σου, αν τον θες μουράτο, αν τον θες ήσυχο. Για το 2 είσαι σίγουρος ότι γυρνάνε τόσο αργά; Μήπως είναι λάθος ένδειξη στο bios? Σ ευχαριστώ κάρμεν για την απάντηση. Γενικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με θερμοκρασίες. Αν βάλω εισαγωγής τι πρόβλημα θα δημιουργηθεί δλδ? Για το 2, έτσι λέει το bios. Πώς μπορώ να σιγουρευτώ?
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Λογικά αν γυρνάνε τόόόσο αργά και με το μάτι μπορείς να καταλάβεις (μπακαλίστικο ακούστηκε/διαβάστηκε) αλλά αν έχεις μία πείρα λίγο πολύ καταλαβαίνεις. Σύνδεσε καλύτερα τον ανεμιστήρα σε molex όπου θα πάρει full στροφές και δες Κοίτα γενικά καλύτερα να είσαι αρνητικός παρά θετικός στο θέμα αέρα στο κουτί. Σκέψου ότι θα μπαίνει πολύς αέρας μέσα και θα βγαίνει πιο λίγος. Δεν είναι και ότι καλύτερο σωστά;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Το αποφάσισα. Θα βάλω 1 + 1 (εισαγωγή, εξαγωγή). Λέω να βάλω 2 τέτοιους: http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/CoolerMaster-SickleFlow-Blue-LED-Fan-120mm-R4-L2R-20AC-GP.htm Πώς σου φαίνονται? Κατά τα άλλα οι θερμοκρασίες μου είναι οι εξής:
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Εχουν πολύ καλό Airflow Αλλά είναι λίγο φασαριόζιδες οι θερμοκρασίες σου είναι οκ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Σ ευχαριστώ. θα ξαναρωτήσω αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση (που δεν το νομίζω)
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ε όχι βρε σιγά. Τι πρόβλημα να παρουσιαστεί; καλές αγορές και καλές γιορτές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης. Δε μου είπες, έχεις να κάνεις καμιά παρατήρηση στη σύνθεσή μου γενικά (είχα ποστάρει και όταν το πήρα);. Βλέπεις κάτι που δε σου κολλάει ή καμιά fail επιλογή? Σε ρωτάω γιατί βοήθησες καθοριστικά
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ως amdgirl ναι βλέπω sandy οπότε μου γυρίζει το μάτι [serious_mode_on] Μια χαρά είναι ρε συ. Enjoy it [/serious_mode_on]
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Να προτιμήσεις να βάλεις τους ανεμιστήρες με λαστιχάκια και όχι με βίδες για να μην μεταφέρονται οι κραδασμοί.. Οι "εισαγωγείς" καλό να είναι να έχουν ένα φιλτρακι αν δεν έχουν η δεν παίρνει το κουτί σου ένα πολύ ψιλό τούλι και "πατέντα" είναι Super..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Σ ευχαριστώ, θα εξετάσω την ιδέα σου! Εγκατέστησα το speedfan και βλέπω τα εξής: Ξέρεις κάποιος πώς θα ρυθμίσω τον ανεμιστήρα του case?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα