elenad Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 iphone app που μόλις κυκλοφόρησε από Έλληνες ερευνητές. Ονομάζεται ClustTour και παρουσιάζει σημεία ενδιαφέροντος και εκδηλώσεις για πάνω από 30 πόλεις σε όλο τον κόσμο. (εννοείται και στην Ελλάδα) Το καινοτόμο στοιχείο της εφαρμογής είναι ότι όλο το περιεχόμενο έχει προκύψει με αυτόματο τρόπο από μαζική ανάλυση φωτογραφιών που δημοσιεύουν οι χρήστες στο Flickr. Κατά συνέπεια, η δημοτικότητα των σημείων ενδιαφέροντος προκύπτει με βάση τις προτιμήσεις των χρηστών και όχι επίσημων τουριστικών οδηγών. http://itunes.apple.com/app/clusttour/id487608260?mt=8# Είναι δωρεάν. Ας ενισχύσουμε μία τέτοια προσπάθεια απλά κατεβάζοντας την app στο iphone μας και γράφοντας κάποιο θετικό σχόλιο (αν το πιστεύουμε) ώστε να ανεβεί στα ratings παγκοσμίως. Εγώ την κατέβασα και ξαφνιάστηκα με το πόσα πράγματα δεν ήξερα για την πόλη μου (με την καλή έννοια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλή προσπάθεια και πολύ καλή προοπτική..αν συνεχίσουν την ενημέρωση με περισσότερα μέρη θα είναι ακόμη καλύτερα. Την κατέβασα και εγώ.. Ασχετο:Έλενα μήπως είσαι απο γιάννενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenad Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Κάπου είχα διαβάσει ότι ήδη ετοιμάζουν και άλλες πόλεις, και εμένα μου άρεσε πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Διορθώθηκε ο τίτλος Τα μέλη οφείλουν να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenad Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 εντάξει alexzzz, sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα