Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.

θελω την βοηθεια σας για να κανω μια αναληψη απο την bwin, οταν γραφτηκα στην bwin εβαλα μια paysafe 10euro. Τωρα εχω συγκεντρωσει ενα ποσο και θελω να το βγαλω αλλα δεν μπορω. Προσπαθεισα με western union αλλα μου εστειλαν mail και λεει οτι δεν μπορουν να επεξεργαστουν το αιτημα μου λογο εσωτερικης ασφαλειας. Σκεφτηκα να βαλω με ενος φιλου μου την προπληρωμενη μια καταθεση και μετα να βγαλω τα λεφτα, αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο που θα ειναι διαφορετικα τα στοιχεια της καρτας και διαφορετικα του account.Θελω τα φωτα σας για το πως θα βγαλω τα λεφτα.

Δημοσ.

Λογικα δε θα υπαρχει προβλημα να το κανεις με του φιλου σου την καρτα.Στην τελικη πανε σε μια Eurobank και βγαλε μια prepaid... ειναι υποθεση 20 λεπτων.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις λεφτά σε άλλο όνομα, το πολύ να καταφέρεις να σε μπλοκάρουν.

Να τους στείλεις μν να σου προτείνουν κάποια μέθοδο ανάληψης που θα σε βολέψει

Δημοσ.

1. Με καρτα φιλου σου μην το σκεφτεσαι καν.

2. Οταν εβαζες λεφτα με paysafe δεν σου περασε απο το μυαλο πως θα τα βγαλεις αν κερδισεις? Νομιζω πως με εμβασμα στην τραπεζα ειναι μια επιλογη παντως. Ρωτα τους.

3. Εισαι ανηλικος? Αν ναι δεν προκειται να κανεις αναληψη. Υπαρχουν βεβαια καποιοι πλαγιοι τροποι για να παρεις τα λεφτα σου...

Δημοσ.

λοιπον μου εστειλε απαντηση η bwin και μου λεει οτι μπορω να τα βγαλω μονο με bank transfer γιατι δεν εχω κανει deposit με κανεναν αλλο τροπo.Οποτε αναγκαστηκα bank transfer απλα δεν ξερω τι πρεπει να συπληρωσω στο SWIFT code/BIC-Code ?

IBAN ?

Bank address

οποτε εδω θελω την βοηθεια σας.

Δημοσ.

λοιπον μου εστειλε απαντηση η bwin και μου λεει οτι μπορω να τα βγαλω μονο με bank transfer γιατι δεν εχω κανει deposit με κανεναν αλλο τροπo.Οποτε αναγκαστηκα bank transfer απλα δεν ξερω τι πρεπει να συπληρωσω στο SWIFT code/BIC-Code ?

IBAN ?

Bank address

οποτε εδω θελω την βοηθεια σας.

Ναι φιλε μου.. οταν κανεις καταθεση με PAYSAFE τα λεφτα πανε με ΕΜΒΑΣΜΑ.

Ο Διεθνής Τραπεζικός Λογαριασμός (ΔΤΛ), ή Διεθνής Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού, ακριβέστερα, (International Bank Account Number) - IBAN, (προφέρεται Άι-μπι-εν), είναι ένας λογαριασμός που έχει προσδιοριστεί η δόμησή του σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει δώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τραπεζικών Προτύπων. Σε τέτοιο τραπεζικό λογαριασμό μπορεί να μετατραπεί οποιοσδήποτε τραπεζικός λογαριασμός φυσικού ή νομικού προσώπου που τηρείται σε μια Χώρα. Πρόκειται δηλαδή για αναγωγή βασικού αριθμού λογαριασμού σε διεθνή τραπεζικό αριθμό βάσει προτύπου.

Ο IBAN αναπτύχθηκε για να βοηθήσει στη βελτίωση του συστήματος πληρωμών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πελάτες, κυρίως ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μπερδεύονται συχνά από τα διαφορετικά εθνικά πρότυπα για τους αριθμούς τραπεζικού λογαριασμού. Σκοπός του ΙΒΑΝ είναι να διευκολύνει την αυτόματη επεξεργασία των διασυνοριακών μεταφορών κεφαλαίων. Με τη χρήση του ΙΒΑΝ διασφαλίζεται η σωστή μετάδοση του Αριθμού Λογαριασμού και περιορίζεται η χειρογραφική επέμβαση κατά την πίστωσή του.

Ενώ το σύστημα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί για λόγους δρομολόγησης, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιηθεί πλήρως, δεδομένου ότι το IBAN δεν έχει υιοθετηθεί ευρέως έξω από την Ευρώπη, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τραπεζικών Προτύπων αναμένει ότι η διαδικασία της υιοθέτησης μπορεί να πάρει πέντε έως δέκα έτη. Μέχρι τότε, είναι απαραίτητο να συνεχιστει να χρησιμοποιείται το τρέχον σύστημα BIC (Bank Identifier Code) ή αλλίως SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) του ISO 9362 ή από κοινού με το IBAN προκειμένου να εξασφαλιστεί κατάλληλη δρομολόγηση.

αν εχεις βιβλιαριο αναφερετε εκει το IBAN

αν οχι απλα πες μου ποια τραπεζα εχεις να σου δωσω convertor..

τελος λιστα με τα BIC/SWIFT codes...

http://www.theswiftcodes.com/greece/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποτε τι ακριβως χρειαζομαι για να τα βγαλω με bank transfer. Εχω βρει το swift code της πολης μου στο IBAN και Bank address τι πρεπει να συμπληρωσω για να βγαλω τα χρηματα??

Επεξ/σία από casmir

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...