Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Μου χαρισαν ενα Acer Aspire 5601 το οποιο λειτουργουσε πληρως εως ωτου ο προηγουμενως κατοχος εκανε format στο δισκο με αποτελεσμα να χαθει το recovery του δισκου. Δεν εχω καποιο cd της acer επομενως ξεκινησα να εγκαταστησω windows απο δικα μου cd. Εγκατεστησα αρκετες διαφορετικες εκδοσεις xp, μιας που το λαπτοπ λεει οτι ειναι designed για xp αλλα και εκδοσεις απο vista. Το προβλημα παρεμενε ενα και αλυτο. Αφου ολοκληρωνοταν ολη η διαδικασια της εγκαταστασης και φορτωναν τα windows σταματουσε να λειτουργει το touchpad mouse και το πληκτρολογιο. Δοκιμασα να βαλω drivers αλλα τιποτα. Τοσο το mouse οσο και το πληκτρολογιο λειτουργουν σε safe mode, οπως επισης εχω δυνατοτητα να βαλω mouse και με usb. Τελος να πω οτι με ubuntu 11.04 λειτουργουν ολα κανονικα εκτοσ απο την καμερα φυσικα! Οποιαδηποτε βοηθεια θα μου ηταν ανεκτιμητη μιας που θελω να το φτιαξω και να το δωρισω και εγω με την σειρα μου σε ενα παιδι που το εχει αναγκη τωρα τα χριστουγεννα!

Δημοσ.

Καποτε υπηρχε ενα θεμα με συγκεκριμενες μπαταριες που εβγαζαν τετοια προβληματα.

Το εχεις συνεχεια με τη μπαταρια πανω?

Αν ναι, δοκιμασε χωρις την μπαταρια και πες μας μηπως ετσι δουλευει το πληκτρολογιο...

Δημοσ.

Οντως δουλευουν ολα μια χαρα....εκανα εγκαταστασει και ολους τους Driver και τωρα εχω λιγο κολλησει πως θα δω αν η καμερα δουλευει ...λογικα καποια συντομευση θα εχει πανω στο πληκτρολογιο και δεν την εχει παρει το ματι μου γιατι ο οδηγος της στο συστημα ειναι ενταξει! Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...