xristos636 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς paysafecard δεν δέχεται το AppStore.
TEOKOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Paysafe card δεν δέχεται το appstore.Στα περίπτερα όμως κυκλοφορεί εδώ και κάνα δίμηνο μια καινούργια κάρτα η Ucash.Mε αυτήν εκτός τις παρεμφερείς συνναλαγές που κάνεις με paysafe μπορείς να δημιουργήσεις και μια virtual mastercard που δέχεται to appstore.Δυστηχώς έχει προμήθεια. http://www.ukash.com/uk/en/home.aspx
Runner25 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Παιδια μου βγαζει οτι εχω καποια οφειλη η τεσπα οτι κατι χρωσταω κατι δε παει καλα και δε μου βγαζει την επιλογη no card τι μπορω να κανω; Να παρω λετε αυτη τη ucard?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Παιδια μου βγαζει οτι εχω καποια οφειλη η τεσπα οτι κατι χρωσταω κατι δε παει καλα και δε μου βγαζει την επιλογη no card τι μπορω να κανω; Να παρω λετε αυτη τη ucard? Στο είπα απο την πρώτη στιγμή πως σύμφωνα με το μήνυμα που σου βγάζει, χρωστάς κάποιο πόσο απο αγορα εφαρμογής που εγκρίθηκε μεν αρχικά αλλα δεν εξοφλήθηκε ποτε το πόσο απο την κάρτα σου (είτε λόγω ορίου συναλλαγών είτε επειδή τη διεκοψες κλπ κλπ). Αυτο είναι ξεκάθαρο απο το γεγονός πως δεν σε αφήνει να κανεις ούτε καν updates σε εφαρμογές που ήδη έχεις! Αν δεν υπήρχε προηγούμενη οφειλή θα μπορούσες να κανεις κανονικά τα updates χωρίς να έχεις ενεργή κάρτα. Επίσης όταν συνδεεσαι απο το iTunes και πατήσεις πανω στο όνομα χρήστη πανω δεξιά, σου βγάζει και αναλυτικά όλες τις αγορές που έχεις κανεις καθώς και τις τυχόν οφειλές (ημερομηνία αγοράς, όνομα εφαρμογής, πόσο κλπ). Και νέα κάρτα να βάλεις, πρέπει να ολοκληρωσεις τη συναλλαγή που εκκρεμεί. Δεν υπαρχει περίπτωση να μη σου δίνει αναλυτικές πληροφορίες και απορώ τόσο καιρο πως δεν έχεις βγάλει άκρη...
Runner25 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 βρηκα την αγορα που εκανα και χρωσταω υπαρχει παιδια τροπος να την ακυρωσω και να μπορεσω να κανω τη δουλεια μου
Necro17 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 κι εγω ειχα παρομοιο προβλημα και αλλαξα τον τροπο πληρωμης και δεν εχω προβλημα τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα