Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα iphone και μεχρι πριν λιγο καιρο ειχα μια πιστωτικη την οποια προ μηνος εκοψα. τωρα δε μπορω να κανω τιποτα απο το apple store ουτε update μπορω αν παρω μια καρτα απο αυτες του περιπτερου για ιντερνετ να κανω τη δουλεια μου?

• Super Moderators
Δημοσ.

εχω ενα iphone και μεχρι πριν λιγο καιρο ειχα μια πιστωτικη την οποια προ μηνος εκοψα. τωρα δε μπορω να κανω τιποτα απο το apple store ουτε update μπορω αν παρω μια καρτα απο αυτες του περιπτερου για ιντερνετ να κανω τη δουλεια μου?

Το ότι δεν σε αφήνει να κανεις ούτε updates σημαίνει πως υπάρχουν εκκρεμότητες απο παλιές αγορές. Λογικά είχες αγοράσει κάτι με την κάρτα που εκοψες και η διακοπή της κάρτας προηγήθηκε της τελικής έγκρισης του ποσού της αγοράς.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια προπληρωμενη πιστωτική για να το τακτοποιησεις.

B)

Δημοσ.

Το ότι δεν σε αφήνει να κανεις ούτε updates σημαίνει πως υπάρχουν εκκρεμότητες απο παλιές αγορές. Λογικά είχες αγοράσει κάτι με την κάρτα που εκοψες και η διακοπή της κάρτας προηγήθηκε της τελικής έγκρισης του ποσού της αγοράς.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια προπληρωμενη πιστωτική για να το τακτοποιησεις.

B)

οχι δεν εχω εκρεμοτητες απλα την εκοψα. τωρα στο περιπτερο εχω δει καποιες καρτες που ειναι για αγορες μεσω ιντερνετ πας παιρνεις μια πχ των 10 και κανεις αγορες ξερει καποιος αν με αυτες μπορω να κανω τη δουλεια μου

Δημοσ.

Paysafe card λεγονται και για το αν μπορεις να κανεις την δουλεια σου ψαξε αν δεχονται ως τροπο πληρωμης τις καρτες π σου λεω(γιατι αυτες εννοεις).Αυτες βγαινουν στα 10.25.50.100 Ε αντιστοιχα.Αυτα και ελπιζω αν βοηθησα

Δημοσ.

οχι δεν εχω εκρεμοτητες απλα την εκοψα. τωρα στο περιπτερο εχω δει καποιες καρτες που ειναι για αγορες μεσω ιντερνετ πας παιρνεις μια πχ των 10 και κανεις αγορες ξερει καποιος αν με αυτες μπορω να κανω τη δουλεια μου

Ο Καλύτερος τρόπος παραμένει η prepaid και η πιο εύκολη - άμεση διαδικασία (μια ταυτότητα μόνο) στην τράπεζα Κύπρου.

Με το δεδομένο ότι δεν έχεις χρήματα στον λογαριασμό με έχει βολέψει και η Πειραιώς με την OnLine κατάθεση που βάζεις χρήματα ότι ώρα κ μέρα από Atm και είναι άμεσα διαθέσιμα για αγορά και χωρίς κόστος "φόρτισης"

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις και τη προθεση σας για βοηθεια. θα δοκιμασω αυτη τη prepaid card απο το περιφτερι και θα σας αν γινεται για να μαθουν και οι υπολοιποι

Δημοσ.

Ο Καλύτερος τρόπος παραμένει η prepaid και η πιο εύκολη - άμεση διαδικασία (μια ταυτότητα μόνο) στην τράπεζα Κύπρου.

Με το δεδομένο ότι δεν έχεις χρήματα στον λογαριασμό με έχει βολέψει και η Πειραιώς με την OnLine κατάθεση που βάζεις χρήματα ότι ώρα κ μέρα από Atm και είναι άμεσα διαθέσιμα για αγορά και χωρίς κόστος "φόρτισης"

Και στην κυπρου βαζεις απο atm οτι ωρα κ μερα εχω παει κατι Κυριακες βραδια να βαλω και οταν ειχα γυρισει κ check-αρα την καρτα μου απο το internet να δω τι ειχε μεσα τα ειχανε βαλει!! Πολυ χρησιμο αυτο! :)

Δημοσ.

οχι σε ολα τα atm της κυπρου

Σιγουρα?? βασικα αυτο πραγματικα δεν το ξερω αλλα εγω εχω βαλει 3ς φορες απο τα κεντρικα Αλεξανδρας που λογικα νταξει αμα δεν εχει εκει δεν εχει πουθενα.. 1 φορα απο καισαριανη ενα μικρο υποκαταστημα κ αλλη μια απο ενα στην ακαδημιας(μικρο παλι)και ολες τις φορες ητανε Κυριακη βραδυ :P

Δημοσ.

αμα δεν εχεις εκκρεμότητες, μηπως αρκει να μπεις στο λογαριασμό σου και να αλλάξεις την επιλογη απο visa π.χ. σε no card

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγουρα?? βασικα αυτο πραγματικα δεν το ξερω αλλα εγω εχω βαλει 3ς φορες απο τα κεντρικα Αλεξανδρας που λογικα νταξει αμα δεν εχει εκει δεν εχει πουθενα.. 1 φορα απο καισαριανη ενα μικρο υποκαταστημα κ αλλη μια απο ενα στην ακαδημιας(μικρο παλι)και ολες τις φορες ητανε Κυριακη βραδυ :P

δεν ειναι ολα τα atm που μπορεις να βαλεις λεφτα χωρις φακελο ωστε να αναγνωριζονται απευθειας απο το συστημα.

υποθετω διαλεγουν σημεια που εχει αρκετη κινηση για να βαλουν τετοια ατμ.ειχα ψαξει στην περιοχη τουλ.5 καταστηματα και μονο 1 το υποστηριζε και ηταν μακρια απο μενα:P

----------------------------------------

η επιλογη no credit βγαινει σιγουρα οταν κανεις την διαδικασια απο το iphone με wifi.μεσω itunes πριν κανα μηνα δεν την εβγαζε αν δεν κατεβασεις πρωτα μια εφαρμογη?!!?

http://support.apple.com/kb/ht2534

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

αμα δεν εχεις εκκρεμότητες, μηπως αρκει να μπεις στο λογαριασμό σου και να αλλάξεις την επιλογη απο visa π.χ. σε no card

αυτο πως γινεται φιλε μου.

παρακαλω να μην απαντανε οσοι δε ξερουν και μπερδευουν αυτους που ψαχνουν να βγαλουν μια ακρη καταλαβαινω τη καλη προθεση αλλα εαν γινεται χωρις να ξερουν δε βοηθανε αλλα προκαλουν συγχηση

Δημοσ.

ανοίγεις itunes και

1. κλικ εδω

mn6Nf.png

2. μετά κλικ στο ονομα σου πανω δεξια εδω

1Da9z.png

και επιλέγεις το acount απο το μενου που θα πεταχτεί

3. μετά εδώ κλικ

CnWxs.png

4. και τελος εδώ επιλέγεις το none

fTDsb.png

δοκίμασε να μου πεις αν δούλεψε :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...