Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

το άθροισμα που κάνουν στις dual gpu κάρτες είναι marketing trick, ισχύει το ίδιο που ισχύει σε SLI & Crossfire...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

χαχαχα σοβαρα? Δηλαδη ειναι σαν να σου λεει πχ με μια 6990 πηρες 2 6970 ,ε εχεις και 2+2 gb ram χωρις ομως να αξιοποιειται η αθροιστικη ισχυς.

σοβαρότατα :-(

γιατι να παρει ποδι ? εγω εχω μια 4870 1gb και ακομα παιζω στα φουλ ολα , εσυ με χ2 που εχεις προβλημα ? :)

full όλα ποια παιχνίδια? μέσα στα full βάζεις anisotropic filtering και antialiasing? για τι ανάλυση λέμε? DX10 ή 9? το 11 βαραίνει κάμποσο :P

Δημοσ.

Παντως εμαθα κατι που δεν ηξερα ,οτι τα 64bit version παιζουν ρολο και στην gpu ram .

Ρε παιδιά αυτό από που και ως που ισχύει ;

Παντού άλλα διαβάζω...

http://www.sevenforums.com/general-discussion/196603-32-bit-os-ram-vram-conundrum.html

Δημοσ.

γιατι να παρει ποδι ? εγω εχω μια 4870 1gb και ακομα παιζω στα φουλ ολα , εσυ με χ2 που εχεις προβλημα ? :)

full όλα ποια παιχνίδια? μέσα στα full βάζεις anisotropic filtering και antialiasing? για τι ανάλυση λέμε? DX10 ή 9? το 11 βαραίνει κάμποσο :P

Μια χαρά με κάλυψε η απάντηση του ThReSh.

Πέρα απο την πλήρη απουσία dx11 υποστήριξης,μιλάμε για μια αρκετά ενεργοβόρα κάρτα.Επίσης όλες οι υλοποιήσεις με το reference cooler ήταν μια άστοχη κίνηση απο πλευράς εταιριών.Μια Χ2 είχε μέσο όρο ζωής περίπου 2 χρόνια πρίν αρχίσει να κάνει νερά ή τουλάχιστον αυτό μπορεί να συμπεράνει κάποιος απο τις πάμπολλες αναφορές στο Guru3D.Αυτό που σκότωνε την κάρτα αργά αλλα σταθερά ήταν οι υψηλές θερμοκρασίες (60+ idle, 95+ full load) και μιλάμε για μεγάλους αριθμούς "καμμένων" καρτών που έφυγαν για RMA!Ευτυχώς προνόησα και έβαλα aftermarket σύστημα ψύξης.

Τέλος έχω θεματάκια με profiles για CF και εδώ που τα λέμε δέν αξίζει η μανούρα όταν παίζεις σε 1680x1050...

Δημοσ.

Παντως εμαθα κατι που δεν ηξερα ,οτι τα 64bit version παιζουν ρολο και στην gpu ram .

Ουτε στο sli αθροιζονται ετσι ?

γινεται Mirror η μνημη της καθε καρτας.

Δημοσ.

Μια χαρά με κάλυψε η απάντηση του ThReSh.

Πέρα απο την πλήρη απουσία dx11 υποστήριξης,μιλάμε για μια αρκετά ενεργοβόρα κάρτα.Επίσης όλες οι υλοποιήσεις με το reference cooler ήταν μια άστοχη κίνηση απο πλευράς εταιριών.Μια Χ2 είχε μέσο όρο ζωής περίπου 2 χρόνια πρίν αρχίσει να κάνει νερά ή τουλάχιστον αυτό μπορεί να συμπεράνει κάποιος απο τις πάμπολλες αναφορές στο Guru3D.Αυτό που σκότωνε την κάρτα αργά αλλα σταθερά ήταν οι υψηλές θερμοκρασίες (60+ idle, 95+ full load) και μιλάμε για μεγάλους αριθμούς "καμμένων" καρτών που έφυγαν για RMA!Ευτυχώς προνόησα και έβαλα aftermarket σύστημα ψύξης.

Τέλος έχω θεματάκια με profiles για CF και εδώ που τα λέμε δέν αξίζει η μανούρα όταν παίζεις σε 1680x1050...

αν δεν είχες αλλάξει cooler μπορεί να είχε καεί τώρα και να στην είχαν αντικαταστήσει με καμιά 6950/6970 :P

Δημοσ.

550 USD = 418,61 Euros .... Καλυτερα τωρα ε? :P Toσο ειναι η ισοτιμια,το κοιταξα μολις!

Wrong! 550$=550 euros χρονια τωρα στην ΕΕ και ειδικα για τα προϊοντα απο US. Φιλαρακι δεν εχεις παρει χαμπαρι τι συμβαινει τοσα χρονια τωρα?

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που θα την αγόραζε αν είχε 450€ και δε θα την αγοράσει αν κάνει 550€;;

Πολλή συζήτηση για το τίποτα. Κ όχι τίποτα άλλο οι μισοί που παραπονιούνται έχουν και iPhone (ή άλλο "smart"phone)αξίας 600€.

600€...

Για iPhone...

Ένας μηνιαίος μισθός...

Για Κινητό....

200 ώρες εργασίας...

Για iPhone..

.....................................

:rolleyes:

Δημοσ.

550 USD = 418,61 Euros .... Καλυτερα τωρα ε? :P Toσο ειναι η ισοτιμια,το κοιταξα μολις!

Τόση είναι η ισοτιμία γενικά. Αλλά με την λογική της Ελλάδας 550USD=550Euro και παραπάνω αναλόγως τα κέφια του καθενός!

Δημοσ.

Η λέξη Ισοτιμία στην Ελλάδα έχει άλλη σημασία. Ίση αριθμητική τιμή. Πάντα πρωτοτυπεί η Ελλάδα! Απατεώνες σε κάθε γωνιά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...