Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim (FOR PC) £19,99 @ Amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γνωστό καψο-παίχνιδο στις 19,99 λίρες και με τα μεταφορικά για ελλάδα στις 20.49 λίρες με FREE delivery για όποιον δεν καίγεται να το πάρει άμεσα. Έκανα κανονικά τα βήματα για αποστολή. ;)

H τιμή τα σπάει παίδες, το παιχνίδι βγαίνει στα ~24,5 ευρώ με τα μεταφορικά.

Oρίστε και το link:

http://www.amazon.co.uk/Elder-Scrolls-Skyrim-PC-DVD/dp/B004G5YW5Y/ref=lh_ni_t

Εnjoy! :)

post-175857-0-21592400-1324551709_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορούμε μήπως μετά την αγορά να κάνουμε το cd σουβέρ και το κουτί προσάναμα και να το ενεργοποιήσουμε με κάποιο τρόπο μέσω steam;

Δημοσ.

Μπορούμε μήπως μετά την αγορά να κάνουμε το cd σουβέρ και το κουτί προσάναμα και να το ενεργοποιήσουμε με κάποιο τρόπο μέσω steam;

Ελα ρε συ οχι και προσάναμα το Skyrim, έλεος, είναι άλλη φάση να το βλέπεις στη βιβλιοθήκη σου και να διαβάσεις τα manuals..

Κοίτα αν δε θελεις να περιμένεις απο amazon που θα αργήσει λόγω γιορτών αρκετά και το θέλεις μέσω steam το έχει σε προσφορά εδώ www.g2play.net στα 32€. Εχω παρει πολλα games απο το συγκεκριμένο και τα κλειδιά στέλνονται την ίδια μέρα της παραγγελίας. Επίσης τσεκάρω το site της steam αυτές τις μέρες και παίζουν καθημερινά πολύ καλές προσφορές μεχρι την πρωτοχρονιά.

Δημοσ.

Ελα ρε συ οχι και προσάναμα το Skyrim, έλεος, είναι άλλη φάση να το βλέπεις στη βιβλιοθήκη σου και να διαβάσεις τα manuals..

Κοίτα αν δε θελεις να περιμένεις απο amazon που θα αργήσει λόγω γιορτών αρκετά και το θέλεις μέσω steam το έχει σε προσφορά εδώ www.g2play.net στα 32€. Εχω παρει πολλα games απο το συγκεκριμένο και τα κλειδιά στέλνονται την ίδια μέρα της παραγγελίας. Επίσης τσεκάρω το site της steam αυτές τις μέρες και παίζουν καθημερινά πολύ καλές προσφορές μεχρι την πρωτοχρονιά.

Δεν το λέω συγκεκριμένα για το Skyrim... μου την δίνουν τα κουτιά, cd/dvd, manuals... για αυτό και γουστάρω steam, cloud!

Thanks for the tip πάντως.

Δημοσ.

Δεν το λέω συγκεκριμένα για το Skyrim... μου την δίνουν τα κουτιά, cd/dvd, manuals... για αυτό και γουστάρω steam, cloud!

Thanks for the tip πάντως.

εγω παλι το αναποδο

γουσταρω να τα χω στη βιβλιοθηκη σε συλλογη :P

Δημοσ.

εγω παλι το αναποδο

γουσταρω να τα χω στη βιβλιοθηκη σε συλλογη :P

Θα συμφωνήσω με τον κύριο. Και το Skyrim είναι MUST!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια οσοι παραγγειλαν το skyrim απο αμαζον μπορειται να μου πειτε ποσες μερες εκανε να ερθει?

επισης κατι αλλο που θελω να μαθω ηρθε ο ταχυδρομος απο την royal mail? σπιτι σας? η απο τα ελτα σας ηρθε ειδοποιηση να πατε να το παρετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...