lionheart75 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Το γνωστό καψο-παίχνιδο στις 19,99 λίρες και με τα μεταφορικά για ελλάδα στις 20.49 λίρες με FREE delivery για όποιον δεν καίγεται να το πάρει άμεσα. Έκανα κανονικά τα βήματα για αποστολή. H τιμή τα σπάει παίδες, το παιχνίδι βγαίνει στα ~24,5 ευρώ με τα μεταφορικά. Oρίστε και το link: http://www.amazon.co.uk/Elder-Scrolls-Skyrim-PC-DVD/dp/B004G5YW5Y/ref=lh_ni_t Εnjoy!
mpokwsths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Είχα ξεκινήσει να το παραγγείλω but then I took an arrow in the knee.
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μπορούμε μήπως μετά την αγορά να κάνουμε το cd σουβέρ και το κουτί προσάναμα και να το ενεργοποιήσουμε με κάποιο τρόπο μέσω steam;
DeareN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μπορούμε μήπως μετά την αγορά να κάνουμε το cd σουβέρ και το κουτί προσάναμα και να το ενεργοποιήσουμε με κάποιο τρόπο μέσω steam; Ελα ρε συ οχι και προσάναμα το Skyrim, έλεος, είναι άλλη φάση να το βλέπεις στη βιβλιοθήκη σου και να διαβάσεις τα manuals.. Κοίτα αν δε θελεις να περιμένεις απο amazon που θα αργήσει λόγω γιορτών αρκετά και το θέλεις μέσω steam το έχει σε προσφορά εδώ www.g2play.net στα 32€. Εχω παρει πολλα games απο το συγκεκριμένο και τα κλειδιά στέλνονται την ίδια μέρα της παραγγελίας. Επίσης τσεκάρω το site της steam αυτές τις μέρες και παίζουν καθημερινά πολύ καλές προσφορές μεχρι την πρωτοχρονιά.
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ελα ρε συ οχι και προσάναμα το Skyrim, έλεος, είναι άλλη φάση να το βλέπεις στη βιβλιοθήκη σου και να διαβάσεις τα manuals.. Κοίτα αν δε θελεις να περιμένεις απο amazon που θα αργήσει λόγω γιορτών αρκετά και το θέλεις μέσω steam το έχει σε προσφορά εδώ www.g2play.net στα 32€. Εχω παρει πολλα games απο το συγκεκριμένο και τα κλειδιά στέλνονται την ίδια μέρα της παραγγελίας. Επίσης τσεκάρω το site της steam αυτές τις μέρες και παίζουν καθημερινά πολύ καλές προσφορές μεχρι την πρωτοχρονιά. Δεν το λέω συγκεκριμένα για το Skyrim... μου την δίνουν τα κουτιά, cd/dvd, manuals... για αυτό και γουστάρω steam, cloud! Thanks for the tip πάντως.
Ntinaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το λέω συγκεκριμένα για το Skyrim... μου την δίνουν τα κουτιά, cd/dvd, manuals... για αυτό και γουστάρω steam, cloud! Thanks for the tip πάντως. εγω παλι το αναποδο γουσταρω να τα χω στη βιβλιοθηκη σε συλλογη
ninos30 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 εγω παλι το αναποδο γουσταρω να τα χω στη βιβλιοθηκη σε συλλογη Θα συμφωνήσω με τον κύριο. Και το Skyrim είναι MUST!
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει ρε παιδιά... το ενεργοποιώ εγώ μέσω steam και σας δίνω το dvd και το κουτί μετά
alexzzz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Για 3 ώρες ακόμα το έχει το steam σε "προσφορά" στα 33,5€
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 παιδια οσοι παραγγειλαν το skyrim απο αμαζον μπορειται να μου πειτε ποσες μερες εκανε να ερθει? επισης κατι αλλο που θελω να μαθω ηρθε ο ταχυδρομος απο την royal mail? σπιτι σας? η απο τα ελτα σας ηρθε ειδοποιηση να πατε να το παρετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα