Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρκαρα κανονικά σε θέση στο κέντρο και έβαλα χρονοκάρτα 1 ώρας για να πάω να πάρω μια κρέπα! μετά από 10 λεπτά μπαίνω στο αμάξι παίρνω την χρονοκάρτα και πήγα να την δώσω σε έναν λίγο πιο μπροστά που πάρκαρε εκείνη την ώρα! με την άκρη του ματιού μου βλέπω το μαγικό ροζ χαρτάκι στο παρμπρίζ! ο τυχερός αριθμός ήταν το 80! ρώτησα την ψιλικατζού που με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μου είπε πως είναι κίτρινη γραμμή εκεί που το άφησα και είχε ξεβάψει! (η ίδια μου πούλησε την κάρτα και είμαι σίγουρος ότι με είδε που το έβαλα σε εκείνη την θέση) και φεύγοντας αφού είπα να μείνω ψύχραιμος με λέει ένας ηλικιωμένος δες τον προφυλακτήρα σου γιατί σε τράβηξε κλοτσαα που δε μπόρεσε να βγάλει τις πινακίδες! το αμάξι ήταν αρκετά καθαρό και φαινόταν η μουτζούρα απτό παπούτσι όντως! τώρα ο προφυλακτήρας απτή μια μεριά άρχισε να κουνιέται και να μην είναι σταθερός!

τι να κάνω? είμαι στη δουλειά και είμαι θολωμένος δε μπορώ να ηρεμήσω! σκέφτομαι να χαλαρώσω και να κάνω τουμπεκί που ήμουν τυχερός και δε με πήραν πινακίδες!

Δημοσ.

οχι φιλε μου,να μην κανεις τουμπεκι.αυτα μας εφτασαν εδω.οταν θα πας στον δημο να πληρωσεις,αναφερε το γεγονος και γραψε και ενα δελτιο παραπονων.την επομενη φορα μπορει δλδ να σου το γρατσουνισει???

Δημοσ.

Να πάρεις το όνομα του παππού και της ψιλικατζούς για μάρτυρες και να πας σε ένα δικηγόρο. Με τους μαλάκες τους εισπράκτορες του δήμου που έμπλεξες.

Δημοσ.

Υπήρχε κίτρινες γραμμές και ξέβαψε, δεν ισχύει. Αν δεν υπάρχει κίτρινή γραμμή στο σημείο που πάρκαρες, κάνε παράπονα τον Δήμο αλλά μην πληρώσεις. Τράβα και φωτογραφίες και πες τους να σε πάνε στο δικαστήριο μιας και έχεις φωτογραφικά στοιχεία ότι στο σημείο εκείνο δεν υπάρχει σήμανση που να απαγορεύει την στάθμευση. Αν θέλουν να πάνε και να πληρώσουν να βάλουν σήμανση.

Με τον ίδιο λόγο μπορούν να λένε ότι έχει κίτρινες γραμμές και μέσα στο σπίτι σου, και απαγορεύεται να ξαπλώσεις στο κρεβάτι. Μην είστε πρόβατα.

Όσον αφορά το χτύπημα του προφυλακτήρα.

Πάρε τα ονόματα τον μαρτύρων, κάνε καταγγελία στον Δήμο για ζημιά. Στείλε εξώδικο με κόστος επισκευής (δεν χρειάζεσαι δικηγόρο στο σημείο αυτό) απαιτώντας να πληρωθείς.

Αν δεν το κάνουν στο όριο τον ημερών, ξεκίνα διαδικασίες με δικηγόρο. Μην είσαι πρόβατο. Ο δικηγόρος θα βάλει στα λεφτά που απαιτεί από τον δήμο ΚΑΙ τα δικά του έξοδα.

Παράλληλα πας και κάνεις μύνηση στην Αστυνομία για φθορά ξένης περιουσίας. Κλάψε και λιγάκι εκεί ότι το αμάξι μπορεί να προκαλέσει ατύχημα αν φύγει ο προφυλακτήρας και είναι ανασφαλές κλπ.

Ξυπνήστε. Αφού το παίζουν μάγκες βαράτε τους.

Και ένας από τους λόγους τους οποίους οι δικηγόροι & συμβολαιογράφοι δεν θέλουν να μπουν ξένες εταιρίες στην Ελλάδα είναι ότι οι μεγάλες εταιρίες εχουν το no win no fee σε αυτές τις υποθέσεις.

Δημοσ.

θα πάω όταν σχολάσω να την ρωτήσω τουλάχιστον άμα είδε να μου κλωτσάει το αμάξι. τώρα τον παππού δε υπάρχει περίπτωση να τον βρω περαστικός ήταν λογικά! και έγιναν όλα τόσο γρήγορα ούτε στημένη να μου την είχανε! λιγότερο από 10 λεπτά έκανα να πάω και να έρθω! βιαζόμουν να μην αργήσω και στην δουλειά! φοβάμαι όμως να το προχωρήσω γιατί στην οπελ μου βάλανε κάτι πινακίδες κουμπωτές που θέλει ζόρι για να βγούνε. εντάξει αφού πάρκαρα παράνομα θα πληρώσω απλά τα ε'ιπα για να ξεθυμάνω λίγο και να καταλάβετε ότι μερικοί είναι τόσο ζώα που γουστάρουν να βλέπουν τον άλλο να τρώει λούκι!

Δημοσ.

Και ένας από τους λόγους τους οποίους οι δικηγόροι & συμβολαιογράφοι δεν θέλουν να μπουν ξένες εταιρίες στην Ελλάδα είναι ότι οι μεγάλες εταιρίες εχουν το no win no fee σε αυτές τις υποθέσεις.

Μπορείς να το τεκμηριώσεις αυτό που λες, γιατί δεν το έχω ξανακούσει?

Δηλαδή ο δικηγόρος πληρώνεται μόνο εφόσον υπάρχει θετική έκβαση στη δίκη?

Δημοσ.

Υπήρχε κίτρινες γραμμές και ξέβαψε, δεν ισχύει.

:D αν είσαι θεσσαλονικιός μπορώ να σου πω μερικά σημεία που οι γραμμές ίσα ίσα που φαίνοντε! και μιλάμε για κεντρικά σημεία που υποτίθεται τα έβαψαν τον σεπτέμβριο που μας πέρασε! αλλά εδώ δρόμους δεν έχουμε σωστούς στις γραμμές θα κολλήσουμε τώρα?

Δημοσ.

Αν δεν το κάνουν στο όριο τον ημερών, ξεκίνα διαδικασίες με δικηγόρο. Μην είσαι πρόβατο. Ο δικηγόρος θα βάλει στα λεφτά που απαιτεί από τον δήμο ΚΑΙ τα δικά του έξοδα.

Για να μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, είσαι σίγουρος για αυτό που γράφεις?

Τους τελευταίους μήνες είμαι σε δικαστική διαμάχη με μια μεγάλη ελληνική επιχείρηση, την μεγαλύτερη στον τομέα της.

Τα έξοδα του δικηγόρου μου τα πληρώνω εγώ. ΑΝ στο τέλος δικαιωθώ αυτοί θα πληρώσουν όλα τα έξοδα του δικαστηρίου, όχι όμως και τον δικηγόρο μου. Νομίζω αυτό ισχύει γενικά. Καλό θα ήταν κάποιος που ξέρει σίγουρα να μας απαντήσει.

Από κει και πέρα, προς τον ts, φίλε μου θα σου έλεγα να το κυνηγήσεις. Ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό που του συμβαίνει, μόνο έτσι θα αλλάξει κάτι.

Και δεν στο λέει αυτό κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί.

Εδώ και μήνες έχω χάσει την ηρεμία μου, βλέπω κάθε μέρα απίστευτες καταστάσεις και συμπεριφορές, το δίκιο μου με πνίγει και κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται σοβαρά. Με εξαπάτησαν και νόμιζαν ότι έτσι απλά θα το αφήσω να περάσει όπως τόσοι και τόσοι -φαντάζομαι- στο παρελθόν.

Κι αν και βρίσκομαι στην χειρότερη οικονομική κατάσταση που έχω βρεθεί ποτέ, τα έδωσα στον δικηγορό και θα τους κυνηγήσω όσο δεν πάει άλλο. Και στο τέλος θα δικαιωθώ. Τότε, θα το ξανασκεφτούν πριν κάνουν στον επόμενο αυτά που κάνανε και σε μένα.

Δημοσ.

Μπορείς να το τεκμηριώσεις αυτό που λες, γιατί δεν το έχω ξανακούσει?

Δηλαδή ο δικηγόρος πληρώνεται μόνο εφόσον υπάρχει θετική έκβαση στη δίκη?

Ναι. Αλλά σε πέρνουν μόνο όταν ξέρουν ότι θα την κερδίσεις.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ναι.

Δημοσ.

Τα εχεις λιγο μπερδεψει, παρεξηγησει και τσουβαλιασει.

Αν πιστευεις οτι εχεις εξοφθαλμη no win no fee υποθεση στα χερια σου συζητησε το σε ενα δικηγορικο γραφειο, δεν θα σε διωξουνε. Το οτι μια μεγαλη εταιρια δεν αγχωνεται να βαλει τους νεους κακοπληρωμενους αλλα φιλοδοξους δικηγορους της να τρεχουνε ΤΖΑΜΠΕ για ΚΡΑΧΤΗ, δε σημαινει πολλα εκτος αν θεωρεις απατεωνα τον φαστφουντα που για μπεργκερ/αναψυκτικο/πατατες χρεωνει τα διπλα απ' οτι τα mcdonalds.

Στην ζωη ο,τι πληρωνεις παιρνεις

Στην αγορα οι επιχειρηματιες με μεγαλο τζιρο ειναι ανταγωνιστικοτεροι.

Στην παροτρυνση σου να το κυνηγησει το θεμα οσο παει συμφωνω 100% - φτανει με το δεν βαριεσαι...

Δημοσ.

καταρχας αμα δεν μπορουσαν να βγουν οι πινακιδες θα σου εγραφαν πανω στην κληση να τις παραδωσεις εσυ. δες την κληση σε περιπτωση που σου ξεφυγε αυτο. αλλιώς μου φενετε πολυ περιεργο

Δημοσ.

μπα δε λέει κάτι τέτοιο! μόνο έχει κυκλομένο το <Ρ40 που απαγορεύει στάση και στάθμευση> από δίπλα γράφει Ρ ΦΟΡ/ΣΗΣ και από πάνω το όνομα του που είναι σαν αιγυπτιακά γράμματα και δε καταλαβαίνω τίποτα!

Δημοσ.

μπα δε λέει κάτι τέτοιο! μόνο έχει κυκλομένο το <Ρ40 που απαγορεύει στάση και στάθμευση> από δίπλα γράφει Ρ ΦΟΡ/ΣΗΣ και από πάνω το όνομα του που είναι σαν αιγυπτιακά γράμματα και δε καταλαβαίνω τίποτα!

Καρόλου Ντηλ σε γράψανε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...