kostpap Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Από σήμερα το πρωί ο υπολογιστής δεν μπορεί να δει καμία διεύθυνση. Παίρνει IP, αλλά δεν ανοίγει καμία σελίδα. Βάζω την IP του router αλλά δεν την ανοίγει. Δοκιμάζω με ping την ίδια IP και μου απαντά αμέσως. Δοκίμασα με ασύρματη κάρτα USB. Συνδέεται αμέσως με το router, αλλά ενώ απαντά με ping μέσω browser δεν ανοίγει τίποτε. Δοκίμασα με διαφορετικό browser αλλά τα ίδια. Δοκιμάζω με άλλο PC και μπαίνει κανονικά παντού. Κάτι παίζει με το πρώτο PC. Καμία ιδέα πριν πάω σε format; Ευχαριστώ.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 κανει dns resolve? κανε nslookup www.google.com και πες μας τι αποτέλεσμα βγάζει
kostpap Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 κανει dns resolve? κανε nslookup www.google.com και πες μας τι αποτέλεσμα βγάζει Ευχαριστώ για την απάντηση. Επισυνάπτω PrintScreen Όπως είπα ενώ κάνει ping στον router, δεν μπαίνει με telnet ούτε και με browser. Ο router είναι εντάξη μιας και άλλο PC δουλεύει κανονικά. Επίσης στο PC τρέχει XP Professional SP3
corrupted Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι εχεις βαλει τους dns της google? Βαλε την IP του router για dns και ξαναδοκιμασε...
Pantelwolf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασε να κανεις telnet σε μια σελίδα, πχ www.insomnia.gr ή www.google.com , στην πορτα 80. Αν λάβεις τη σελίδα σαν απάντηση, σημαίνει οτι παίρνεις κανονικά http πακέτα και το πρόβλημα είναι στους browser σου, ισως απο καποιο ζουζούνι. *λάβεις τη σελίδα= μια μεγάλη σειρά απο χαρακτήρες που κάπου στην αρχή λέει <html>
kostpap Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι εχεις βαλει τους dns της google? Βαλε την IP του router για dns και ξαναδοκιμασε... Έχω δοκιμάσει αυτό που προτείνεις δίχως αποτέλεσμα. Βασικά το πρόβλημα δεν είναι μετά τον router. Είναι στο PC, μιας και δεν μπορεί να ανοίξει με browser την IP του router. Δοκίμασε να κανεις telnet σε μια σελίδα, πχ www.insomnia.gr ή www.google.com , στην πορτα 80. Αν λάβεις τη σελίδα σαν απάντηση, σημαίνει οτι παίρνεις κανονικά http πακέτα και το πρόβλημα είναι στους browser σου, ισως απο καποιο ζουζούνι. *λάβεις τη σελίδα= μια μεγάλη σειρά απο χαρακτήρες που κάπου στην αρχή λέει <html> Δυστυχώς τίποτε. Δεν βλέπω να το γλυτώνω το format.
tsakonas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 μήπως έχεις βάλει καταλάθος proxy? μερικές φορες κακόβουλα προγράμματα το κάνουν, αν κόλλησες κάνα σκουληκάκι
kostpap Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 μήπως έχεις βάλει καταλάθος proxy? μερικές φορες κακόβουλα προγράμματα το κάνουν, αν κόλλησες κάνα σκουληκάκι Proxy στον browser; Δεν έχω βάλει. Το θέμα είναι ότι ο router δεν απαντά με telnet, αλλά απαντά με ping. Μπορεί να προκληθεί κάτι τέτοιο με proxy στους browsers; Αν βαλεις τους DNS του ISP σου? Από την στιγμή που δεν μου ανοίγει την σελίδα του router δεν νομίζω να είναι θέμα dns. Άλλωστε δίνω IP και όχι hostname.
tsakonas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 το telnet ίσως είναι off στο router. δοκίμασες με auto ip? με firewall off? δοκίμασε απτό device manager reinstall την κάρτα δικτύου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα