Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παίδες, ψάχνω μία τηλέοραση από 40'' και πάνω.

Χρήση για πολύ gaming (PS3/PC), αθλητικά αλλά και ταινίες.

Το budget είναι 500€.

Αυτή πως σας φαίνεται? http://www.plaisio.g...42-42LV3550.htm

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Υ.Γ: Δεν με ενδιαφέρει το 3D.

Επεξ/σία από Chaos3X
Δημοσ.

Το budget σου είναι λίγο για καλή LED LCD 40+ Όπως θα είδες και εσύ στο Πλαίσιο δεν υπάρχει άλλη 42άρα στα λεφτά σου. Θα πρεπει να δώσεις +150 € τουλάχιστον για να πάρεις μια αξιόλογη τηλεόραση. Αν δεν ανέφερες το πολύ gaming + Pc σίγουρα θα σου βρίσκαμε μια πλάσμα κλάσεις ανώτερη απ' αυτή που βρήκες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link

Σε αυτη ειχα δει την εικονα της και μου φανηκε πολυ ικανοποιητικη. Εχει ομως καποια αρνητικα τα οποια τα λεω με καποια επιφυλαξη

Δεν εχει media player

Δεν εχει πολλες HDMI θυρες νομιζω 2

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

Link

Σε αυτη ειχα δει την εικονα της και μου φανηκε πολυ ικανοποιητικη. Εχει ομως καποια αρνητικα τα οποια τα λεω με καποια επιφυλαξη

Δεν εχει media player

Δεν εχει πολλες HDMI θυρες νομιζω 2

Το πρώτο είναι απαράδεκτο να μην έχει media player. Καλύτερα να πάει για αυτήν που ανέφερε την LG.

Δημοσ.

ναι κι εγω δεν περιμενα να μην εχει αλλα νομιζω η εικονα της για τα χρηματα της ηταν σε πολυ καλα επιπεδα. Οποτε παιρνεις ενα media player αν εισαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς με κατι τετοιο

Δημοσ.

ναι κι εγω δεν περιμενα να μην εχει αλλα νομιζω η εικονα της για τα χρηματα της ηταν σε πολυ καλα επιπεδα. Οποτε παιρνεις ενα media player αν εισαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς με κατι τετοιο

Σωστά. 470+120 ένας media player έρχεται στα λεφτά του. Το μοντέλο είναι σχετικά σύγχρονο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά. 470+120 ένας media player έρχεται στα λεφτά του. Το μοντέλο είναι σχετικά σύγχρονο;

Δεν γνωριζω κατι παραπανω, παντως βρισκεις και πιο φθηνους media players οπως αυτον και με DTS

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

Δεν γνωριζω κατι παραπανω, παντως βρισκεις και πιο φθηνους media players οπως αυτον και με DTS

Ναι σίγουρα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Φτάνει η TV να υπάρχει στο Public γιατί αυτοί κάνουν κάτι τρίπλες σχετικά με την διαθεσιμότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...