Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Μόλις έκανα αναβάθμισει στον υπολογιστή μου και τα άλλαξα όλα εκτός από τον σκληρο δίσκο όπου κράτησα τον ίδιο λόγο οικονομίας (σκληρός με xp μέσα). Τα βάζω όλα τα πράγματα μητρικές, επεξεργαστές, τροφοδοτικα, καρτα γραφικών, ram , και dvd. Εφτασε η ώρα να τον ανοίξω, τον ανοίγω λοιπόν και εκέι που πάει να φορτώσει τα windows ξανα αρχίζει πάλι από την αρχή σαν να κάνει επανεκίνηση. Άνοιγε μόνο με ασφαλή λειτουργία!!!!!!! Στη συνέχεια βγάζω τον σκληρό δίσκο και τον βάζω στο παλιο pc και κάνω format με gparted. Βάζω τον σκληρό πάλι στον καινούριο pc να κάνω εγκατάσταση τα xp. Ξεκινάει μια χαρα κανει διαμόρφωσει, αντιγραφή αρχείων, και εκεί που έκανα την εγκατάσταση ξαφνικά αναφέρει ένα πρόβλημα και τερματίζει την εγκατάσταση......

Μπορει να βοηθήσει κανείς???

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτή την στιγμή ο σκληρός είναι άδιος δεν έχει windows

λες να κάνω εγκατάσταση τα windows στον σκληρό στο παλιό υπολογιστή?

μήπως φταίει που είναι μικρός ο σκληρός είναι 80gb?

Δημοσ.

αυτή την στιγμή ο σκληρός είναι άδιος δεν έχει windows

λες να κάνω εγκατάσταση τα windows στον σκληρό στο παλιό υπολογιστή?

μήπως φταίει που είναι μικρός ο σκληρός είναι 80gb?

οχι τα 80gb δεν ειναι προβλημα

κανε το memtest για αρχη

Δημοσ.

Τα windows αν έχουν εγκατασταθεί σε πολύ διαφορετικό σύστημα μερικές φορές δεν γίνεται να ξεκινήσουν σε άλλο, κάνε format και επανεγκατάσταση από τον νέο υπολογιστή και λογικά θα δουλέψουν.

Δημοσ.

μήπως δεν έχω βάλει σωστά τις μνήμες ram και μου τα κάνει αυτά..........

τις έχω βάλει στην πρώτη και την δεύτερη θέση, μήπως θέλει στην πρώτη και την τρίτη να μπουν

αυτη είναι η μητρική : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/990FXA-D3-AM3p-DDR3-990-FX-990FXA-D3-AM3-DDR3-990-FX.htm

xlomo το δοκίμασα αυτό που λες και δεν γίνεται η εγκατάσταση

Δημοσ.

Θα είναι καλύτερο σαν θέμα απόδοσης να βάλεις τις RAM στο 1ο και στο 3ο αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σταματάει η εγκατάσταση.

Μου είχε συμβεί πάντως και εμένα παρόμοιο πρόβλημα και ενώ η εγκατάσταση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ τα windows ξεκινούσαν και δουλεύουν εδώ και 3 χρόνια στον παλιό μου υπολογιστή.

Δημοσ.

μηπως ο δισκος ειναι IDE και πρεπει να τον ορισει σαν master?λιγο ασχετος ειμαι και απευθυνομαι στους γνωστες του forum.

Δημοσ.

Χθες μου είχες πει ότι βγάζει ένα σφάλμα ότι λείπει κάποιο αρχείο κατά την εγκατάσταση. Δοκίμασες άλλο cd/dvd μπας και το cd/dvd Που έχεις δεν είναι καλογραμμένο;

Δημοσ.

στον παλιό υπολογιστή γινετε η εγκατάσταση τον xp στον σκληρό κανονικότατα

δεν είμαι σπίτι τώρα και φοβάμαι μηπως είναι οι μνημές, δεν τις έχω βάλει σωστά. Τις έχω βάλει στις θέσεις 1 και 2 ενώ θέλει 1 και 3.

Δημοσ.

Δε παίζει να φταίει ότι τις έχεις σε άλλα Slots. Αλλό το dual channel και άλλο σταματάει η εγκατάσταση με μήνυμα για αρχείο

Δημοσ.

Τα XP που εχεις ειναι με ενσωματομενο το Service Pack 3? Γιατι αν ειναι παλια υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην αναγνωριζουν σωστα το καινουργιο σου hardware λογω παμπαλαιων drivers που εχουν.Για δοκιμασε με Windows 7 να δεις ,σου βγαζει προβλημα?

Δημοσ.

και τι φτέει γαμώτο..................

δεν φτέει το cd με την καμία είναι γνήσιο και σε όποιον άλλο υπολογιστή το βάλω η εγκατάσταση θα γίνει.....

μήπως δεν έχω συνδέσει τιποτα κάλα.. όλα δουλεύουν

service pack 2 λες να φτέει αυτό ?

Δημοσ.

και τι φτέει γαμώτο..................

δεν φτέει το cd με την καμία είναι γνήσιο και σε όποιον άλλο υπολογιστή το βάλω η εγκατάσταση θα γίνει.....

μήπως δεν έχω συνδέσει τιποτα κάλα.. όλα δουλεύουν

service pack 2 λες να φτέει αυτό ?

Ναι ειναι πιθανο γιατι η βιβλιοθηκη των drivers που εχει to SP2 ηταν γραμμενη απο τον Τσακ οταν ηταν νηπιο.:devil:

Για δοκιμασε με Windows 7 και πες μας τι εγινε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...