Προς το περιεχόμενο

Games για online multiplayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει κ ο τίτλος θέλω να μου προτείνετε games με πολύ καλό online multiplayer mode στις εξής κατηγορίες (Το single player με ενδιαφέρει ελάχιστα έως καθόλου):

1)FPS

θα πάρω σίγουρα το Battlefield 3. Τι άλλο έχετε να προτείνετε σε λίγο διαφορετικό στυλ (crysis 2, left 4 dead klp)

2)Sports

fifa 12 ή pro 12??

Για μπασκετάκι υπάρχει κάτι καλό?

3)Racing

Εδώ δεν έχω ιδέα

4)fighting

Παίζει κάτι άλλο εκτος από SSF4? Κάτι πιο εύκολο?? :)

5)Strategy

Κάτι που να μην απαιτεί πάρα πολλές ώρες εκμαθησης

6)οτι άλλο νομίζετε ότι έχει ενδιαφέρον και πρέπει να το δω και δεν υπάρχει στις πιο πάνω κατηγορίες !!εξαιρούνται τα mmorpg!!

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε. Σε racing υπάρχει κάτι καλό? όχι τόσο simulation πχ όπως το f1 2011 κάτι σε πιο arcade..Και ότι άλλο έχετε να προτείνετε καλοδεχούμενο.

Δημοσ.

Strategy πάρε το Starcraft 2 εκτός από ότι σου είπαν τα παιδιά από πάνω. Είναι το βασιλιάς της κατηγορίας και με εξαιρετικό single player πέραν του multiplayer.

Δες και εδώ να πάρεις μια ιδέα από το multiplayer του http://www.youtube.com/watch?v=m52AkIQiz8s&feature=related

Δημοσ.

Λοιπον πάρε Battlefield 3 + Back to Karkand.

Ποδοσφαιράκια πάρε και τα 2 (και PES 2012 και FIFA 12)έχουν άλλη χάρη το καθένα

Παρε NFS The Run ή colin mcray (rally)dirt 3.

αμα σ αρεσει και tennis πάρε virtua tennis 4

Δημοσ.

Ωραια, αρχίζει και φτιάχνει η λίστα. Το starcraft το χα ξεχάσει τελείως!! To expansion tou battlefield αξίζει για multiplayer?? Τι παραπάνω δίνει?? επειδή δεν παίζουν λεφτά τωρα και για pro και για fifa ποιο προτείνετε από τα 2? Λιγότερο lag αρκετό κόσμο λιγότερους cheaters αν υπάρχουν κλπ. για το Nfs the run δεν έχω ακούσει καλά σχόλια κυρίως επειδή είναι πολύ arcade, αλλά αυτό δεν με χαλάει αν έχει καλό online..

Το blur που έχει σε προσφορά το steam λέει τίποτα?

Δημοσ.

Πλαίσιο, media markt έχει το Battlefield 3, NFS the run, Fifa 2012 το καθένα 19.90! ;)

ειναι πολιτικη της EA. καθε χριστουγεννα βαζει τα καλυτερα παιχνιδια της 15-20 ευρω

Δημοσ.

Θα συμφωνησω για το World Of Tanks να το δοκιμασεις μιας και ειναι και δωρεαν κιολας, κι υπαρχει και μια μεγαλη ελληνικη κοινοτητα που αν θες να μπεις θα περασεις πραγματικα πολυ καλα ( θα λιωσεις στο γελιο )...

Δημοσ.

ειναι πολιτικη της EA. καθε χριστουγεννα βαζει τα καλυτερα παιχνιδια της 15-20 ευρω

Σοβαρά? Δεν το ήξερα αυτό... φέτος όμως το bf3 αξίζει και με το παραπάνω! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...