SpirtouLisS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 παιδια ειμαι ανω κατω. εχω μια οθονη samsung T190 και πανω της ειχα συνδεμενα το λαπτοπ με vga και το μεγαλο υπολογιστη. πριν 5 λεπτα εκει που προσπαθουσα να φτιαξω κατι στο λαπτοπ (δεν εχει οθονη επισης εχει καει) η samsung αρχισε να ασπριζει παντου ωσπου τωρα φωτιζει ολο το δωματιο αλλα δεν δειχνει τιποτα. ειναι κατασπρη και δε δειχνει τιποτα με οποιαδηποτε πηγη. στην αρχη νομιζα οτι καηκε το λαπτοπ αλλα το δοκιμασα στην τηλεοραση εξω και δινει σημα. το προβλημα τωρα ειναι οτι βρηκα την αποδειξη της οθονη και την εχω αγορασει 25/6/2009 απο you. δυστυχως πουθενα δε γραφει τι εγγυηση εχει. βρηκα την παραγγελια στο site. δεν εχει λινκ με το προιον για να δω την εγγυηση μονο κωδικο προιοντος και τιμη. βρηκα και την κουτα της στην αποθηκη και επισης δε γραφει τιποτα. τωρα βρηκα την οθονη στο eshop σαν εξαντλημενο προιον και γραφει 3 χρονια εγγυηση! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168012 να πιστευω λοιπον οτι κατα 99% δινει και το you την ιδια εγγυηση? ειμαι να σκασω αν θελετε πειτε τη γνωμη σας. τη γκαντεμια μου μεσα. και δε παιζει μια για αλλη οθονη...αν τους παρω τηλεφωνο θα μου πουν τι εγγυηση εχει? και αν πχ μου πουν 2 χρονια αντι 3 πως μπορω να επιβεβαιωσω οτι δε με δουλευουν και οταν την πηρα ειχε 3 χρονια? ευχαριστω για την κατανοηση.
haris013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 επικοινωνισε απευθειας με samsung,μην μπλεξεις με you και αλλους ενδοιαμεσους.. θα σου πουν σιγουρα ποσα χρονια εχει εγγυηση η οθονη και βλεπεις αν θα στην αντικαταστησουν
Razor911 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μπα δεν νομιζω να σε δουλεψουν εγω εχω πολυ κακη εμπειρια απο οθονες samsung, ΑΛΛΑ για το Σερβις-Εγγυηση της δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο. Ειχα παρει μια η 15" LCD πριν πολλα χρονια και ολη την ωρα η θα καιγοτανε η κατι θα παθαινε κ θα χαλαγε τα χρωματα.. σε σημειο να την εχω αλλαξει 3ς φορες μεσω εγγυησης.Οι τυποι επειδη την 3η φορα δεν ειχανε το ιδιο μοντελλο ειχε βγει επομενο μου την αλλαξανε κ μου δωσανε το επομενο μοντελο. Δεν μπορω να πω οτι το περιμενα αυτο!! Bεβαια απο τοτε σκεψου ακομα την εχω αυτη την οθονη(4 χρονια+) σε ενα παλιο Pc και λειτουργει τελεια. Αλλα προσωπικη μου αποψη δεν θα ξαναπάρω samsung γιατι δεν θελω να τρεχω στα σερβις παλι οσο καλα και να ειναι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα