Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το avirecomp εδω και καιρο ενσωματονω υποτυτλους με αυτο το προγραμμα και μου εβγαζε την ταινια σε ενα αρχειο με ενσωματομενους υποτιτλους σημερα μου ξεχωριζει σε αρχεια τον ηχο τους υποτιτλους με αποτελεσμα να βαζω να δω την ταινια και να μην ακουω ηχο αλλα και ουτε να μου εμφανιζει υποτιτλους... τι φταιει ρε παιδια??? ααα και οταν ξεκιναει την διαδικασια ενσωματωσης γραφει διαχορισμος ροης βιντεο...

Δημοσ.

Έτσι λειτουργεί το πρόγραμμα.

Πρώτα διαχωρίζει το βίντεο στε εικόνα-ήχο, μετά εκτελεί το πρώτο πέρασμα, στην συνέχεια το 2ο και τέλος ενσωματώνει τα στοιχεία πίσω σε ένα νέο αρχείο avi. Όταν τελειώσει σβήνει ότι έχει δημιουργήσει από προσωρινά αρχεία, εκτός αν στις ρυθμίσεις του προγράμματος ξετσεκάρισες την επιλογή "Διέγραψε τα προσωρινά αρχεία".

Μήπως δεν υπάρχει αρκετός χώρος στον δίσκο που επέλεξες να σώσεις; Για ένα αρχείο 1GB θέλει περίπου 3GB ελεύθερα για να δουλέψει άνετα. Δοκίμασε σε άλλο δίσκο.

Δημοσ.

Εμενα παντως τοσο καιρο μου ξεκινουσε την διαδικασια και εγραφε εκτελεση πρωτου περασματος μετα εκανε και ενα δευτερο και ετοιμο το αρχειο τωρα μου κανει ολααυτα που προανεφερες και μετα δεν μου δινει ενα τελικο αρχειο αλλα πολλα μαζι και εκτος απο αυτο δεν εχω ηχο.... θα το ξαναδοκιμασω ομως και θα σου πω....

ολα καλα φιλαρακι σε ευχαριστω πολυ....!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω ρε παιδια ενω εχω χωρο στον σκληρο δισκο δεν με αφηνει να βαλω μια εργασια στην ουρα.. μου βγαζει δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος στο δισκο.. εχω 21gb ελευθερα κ η ταινια που θελω να κανω ειναι 4gb.. τι φρικη τρωει ?

Δημοσ.
εχω 21gb ελευθερα κ η ταινια που θελω να κανω ειναι 4gb.. τι φρικη τρωει ?

Το ότι ο δίσκος είναι fat32 και δεν μπορείς να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα από 3GB (περίπου).

Πήγαινε Έναρξη-Ολα τα προγράμματα-Βοηθήματα και τρέξε μια γραμμή εντολών με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής.

Θεωρώ ότι έχεις ήδη συνδέσει τον δίσκο και ότι γνωρίζεις το γράμμα που έχει πάρει (π.χ. F: ).

Δώσε την εντολή

convert F /x /fs:ntfs

Το F είναι το γράμμα του δίσκου. Βάλε αυτό που έχει πάρει ο δίσκος σου, αν είναι κάτι άλλο.

Δημοσ.

Τότε δώσε περισσότερες πληροφορίες. Με πιο πρόγραμμα δουλεύεις και τι είναι το υλικό που χρησιμοποιείς για να κάνεις την ταινία.

Κάνε έναν έλεγχο δίσκου για σφάλματα μήπως δηλώνεται λάθος ο ελεύθερος χώρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...