Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το DELL XPS M1530. Εδώ και 3.5 χρόνια που το έχω δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα αλλά σήμερα στα καλά καθούμενα κόλλησε και άρχισε να βγάζει έναν περίεργο θόρυβο... Τον κάνω επανεκκίνηση από το κουμπί και με το που τον ανοίγω μου βγάζει "No bootable devices, strike f1 to retry boot... f5 to run onboard diagnostics" (μαζί με τον περίεργο θόρυβο). Πατάω F5 και ενώ τα βγάζει όλα pass (μνήμη, γραφικά), στον σκληρό μου γράφει "HD Not applicable". Υπάρχει κάτι που μου προτείνετε να κάνω πριν καταλήξω στη λύση της αγοράς νέου σκληρού;

Υ.Γ. Δοκίμασα το Ubuntu Live CD και άνοιξε κανονικά - αλλά μετά από 5 λεπτά μου έβγαλε ένα μήνυμα "cannot access socket /tmp/blabla312" και κόλλησε!

Δημοσ.

Εκτός εγγύησης είσαι. Πριν αγοράσεις νέο δίσκο δεν ανοίγεις απο πίσω το λαπτοπι να βγαλεις τον σκληρό (καλώδιο) και να τον ξαναβάλεις;

Δημοσ.

Τον πέρασα στον Desktop μου και μου κάνει τον ίδιο θόρυβο με το laptop, άρα δεν το γλυτώνω το 100ρι :P

Ευχαριστώ για την βοήθεια :)

Δημοσ.

Ντάξ μωρέ γιορτές είναι θα τα μάσω :P

Πάλι καλά που πήρα backup το μεσημέρι το project της σχολής να λέμε... τα υπόλοιπα που είχα μέσα πέθαναν :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...