zizu10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά πήγα πριν λίγο να καταθέσω κάτι χρήματα μέσω atm, στο οποίο έπρεπε να βάλω τα χρήματα σε φάκελο και να τα ρίξω αλλά επειδή ήταν η πρώτη φορά που έκανα συναλλαγή με ΑΤΜ μπερδεύτηκα και το έριξα έτσι το χαρτονόμισμα...Το μηχάνημα το τράβηξε, μου έβγαλε την απόδειξη και μετά κουδούνισε και μου κράτησε μέσα την κάρτα...Επικοινώνησα με την τράπεζα και μου είπαν οκ αλλά δεν τους πολυεμπιστεύομαι...Ξέρετε αν τα λεφτά τα χάνω ή όχι???
SlimData Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Μηχάνημα eurobank που έπαιρνε χρήματα χωρίς φάκελο, έβαλα τέσσερα 50ρικα μέσα και μου λέει κάτι σε στυλ "πρόβλημα, η κατάθεση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, πάρε τα λεφτά πίσω" αλλά μου έβγαλε μόνο τα δυο 50ρικα. Φυσικά ενημέρωσα τηλεφωνικά αμέσως και την άλλη μέρα το μεσημέρι πήρα τηλέφωνο στο συγκεκριμένο υποκατάστημα και μου είπαν ότι τα είχαν βρει, περίσσευαν σε σχέση με τις καταχωρημένες καταθέσεις. Έδωσα λογαριασμό και μου τα περάσανε αμέσως. Νομίζω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα