Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποιες περιπτωσεις μετραει το Kicker στην αναδειξη νικητη; Πχ στο ιδιο ζευγος μετραει το kicker. Στα 2 ζευγη παλι μετραει; Στο full house;

Σε μια παρτιδα ειχα 10-10 και ο αλλος Q-6

κατω : J-J-A-A-9 και κερδισε ο αλλος.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γενικά το χέρι σου πρέπει να έχει 5 φύλλα. Κίκερ έχουν μόνο όσοι συνδυασμοί δεν έχουν 5 φύλλα. Δηλαδή κίκερ ΔΕΝ έχουν η κέντα, το φουλ και το φλως.

Δημοσ.

Σε ποιες περιπτωσεις μετραει το Kicker στην αναδειξη νικητη; Πχ στο ιδιο ζευγος μετραει το kicker. Στα 2 ζευγη παλι μετραει; Στο full house;

Kοιτα φιλε κερδιζουν τα 5 μεγαλυτερα φυλλα.αυτος ειχε JJAA και Q .Ενω εσυ ειχες JJAA και 10.

Δημοσ.

Εσενα τα 5 φυλλα σου ηταν J-J-A-A-10 και του αλλου J-J-A-A-Q. Κερδιζει αυτος γιατι εχει 2 ζευγη και kicker Q ενω εσυ 2 ζευγη ομοια και kicker 10

Δημοσ.

Νικανε γενικα τα πεντε καλυτερα φυλλα.

Οποτε:

κατω ηταν δυο ζευγη (JJ και AA) τα οποια τα ειχατε και οι δυο αρα ισοπαλια. Συνολο 4 φυλλα. Το 5ο καλυτερο φυλλο θα καθοριζε τη παρτιδα. Εσενα το 5ο καλυτερο φυλλο σου ηταν το 10 του αλλου ηταν το Q. Τα δεκαρια σου δεν μετρουσαν γιατι κατω ειχες μεγαλυτερο ζευγαρι.

Γενικα ησουν ατυχος σ αυτη τη παρτιδα, αλλα θα επρεπε να την ειχες καταλαβει :P

Οχι οτι ο αλλος ηταν καλυτερος βεβαια

Edit:

Στο full house δεν μετραει γιατι ηδη εχεις 5 φυλλα (3+2). Εκει κερδιζει το μεγαλυτερο full

Δημοσ.

Επίσης, χωρίς να γνωρίζω καλά το σπορ, αν κάτω είχε J-J-A-A-K τότε θα ήσασταν ισόπαλοι. Γιατί μετράει η καλύτερη 5άδα. Κανείς απο τους 2 δεν έχει καλύτερη 5άδα απο τον άλλον.

Δημοσ.

Ναι, αλλά γιατί έχασε τελικά, θα μας πει κανείς;

Εσενα τα 5 φυλλα σου ηταν J-J-A-A-10 και του αλλου J-J-A-A-Q. Κερδιζει αυτος γιατι εχει 2 ζευγη και kicker Q ενω εσυ 2 ζευγη ομοια και kicker 10

Να σου το πω αλλιώς εφόσον υπάρχουν κάτω 2 ζεύγη μεγαλύτερα του 10-10 τα 10άρια του είναι άχρηστα εκτός την περίπτωση ο άλλος να είχε και τα 2 φύλα χαμηλότερα του 10

Δημοσ.

Ναι, αλλά γιατί έχασε τελικά, θα μας πει κανείς;

Κοίτα φίλε κερδίζουν τα 5 μεγαλύτερα φύλλα. Ο άλλος ειχε JJAA και Q .Ενω αυτός ειχε JJAA και 10.

Δημοσ.

Κάτσε, κάτσε γιατι θα τρελαθώ. Θελετε να πείτε, ότι ο Λουξ, αυτός ο χρήστης του ινσόμνια, έχασε, επειδή κερδίζαν τα 5 φύλλα και αυτός είχε Q? Δεν το χωράει ο νου μου.

Δημοσ.

Κάτσε, κάτσε γιατι θα τρελαθώ. Θελετε να πείτε, ότι ο Λουξ, αυτός ο χρήστης του ινσόμνια, έχασε, επειδή κερδίζαν τα 5 φύλλα και αυτός είχε Q? Δεν το χωράει ο νου μου.

Και οι 2 έχουν 2 ζευγάρια JJ και AA ο ένας τα έχει με 10άρη και ο άλλος τα έχει με Q οπότε κερδίζει ο δεύτερος . Αν κάτω το 5ο φίλο ήταν Κ θα τα μοιραζόντουσαν .

Δημοσ.

Μα ναι, ο Λουξ, αυτός ο χρήστης του ινσόμνια, έχασε, επειδή κερδίζαν τα 5 φύλλα και αυτός είχε Q!

Εγώ και πάλι πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα...

Αυτουνού τα 5 φύλλα του ήταν J-J-A-A-10 και του άλλου J-J-A-A-Q. Κερδίζει ο άλλος γιατί έχει 2 ζεύγη και kicker Q ενώ αυτός 2 ζεύγη όμοια και kicker 10.

Για οιαδήποτε απορία εδώ είμαστε, ρωτήστε άφοβα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...