niktsik17 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω κάποιες συμβουλές. Όπως βλέπετε και στον τίτλο είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 κινητά(HTC SENSATION ή HTC DESIRE ή SAMSUNG GALAXY S), αλλά δεν ξέρω τι θα είναι καλύτερο. Αν γινόταν πείτε μου μερικές απόψεις, με νοιάζει και το design και το λειτουργικό κομμάτι. Ευχαριστώ πολύ.
otommod Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Παρότι δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα από αυτά, εγώ θα έλεγα το HTC Sensation. Έχει τα καλύτερα specs από τα 3. Μεγαλύτερη και μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη. Καλύτερο επεξεργαστή και καρτα γραφικών. Και νομίζω στο design δεν πάει και πίσω. Σε τι τιμές τα βρίσκεις όμως;
niktsik17 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Σε τι τιμές τα βρίσκεις όμως; Οι τιμές που έχω βρει είναι σχετικά φτηνές. Απλά εγώ θέλω να δω στα στατιστικά και όλα τα παρελκόμενα ποιο είναι καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ πάντως!!
flik Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ε καλά απο τα 3 δεν το συζητάμε. Μια γενιά μπροστά το sensation. Μόνο αν σε ενοχλεί το μέγεθος κοιτάς τα άλλα 2, όπου κατασκευή και ομορφιά (γνώμη μου) έχει το desire, αλλά specs, και υποστήριξη απο κοινότητα έχει το sgs. Αλλά η διαφορά είναι πολύ μεγάλη υπέρ του sensation.
niktsik17 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα