Th3_apollyon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια ξανανοιγω θεμα για μια gtx580 που εχω!Εχω αλλαξει την καρτουλα μου 3 φορες μεχρι στιγμης(μην με ρωτησετε πως απλα την αλλαξα )!Εχω κανει τοσο ψαξιμο που εχουν ματωσει τα δαχτυλα μου!Το συστημα μου καταρχας ειναι: -Evga P55 Classified -I7 860(Overclocked 4Ghz) -12 Giga DDR3 -Hiper 880 Watt Psu -Palit GTX580 -Velociraptor 150Giga Ειχα ανοιξει θεμα για ενα παιχνιδι το Heroes of Newerth που παιζω κυριως για fps χαμηλα που μου εκανε η καρτα σε 5v5 battles στο παιχνιδι εκανα ενα φορματ και περασα last drivers Nvιdia και μπορω να πω οτι διορθωθηκε το θεμα αρκετα,πιστυω οτι ηταν οι drivers!Απλα εβαλα το Darksiders,Deus EX,Crysis,Crysis 2 και σε τοσα παιχνιδια τα παιζει smooth εκτος απο φορες ειδικα στο Darksiders που τα fps πεφτουν απο 60 στα 30 ωσπου να ξανανεβουν!Γενικα το κανει αρκετα στο Hon(Heroes of Newerth) απλα πιο σπανια!Διαβαζα μερικοι λενε οτι τα ιδια τα gpu φταινε απο μερια Nvidia,αλλοι παλι λενε οτι αυτο ειναι hard disk προβλημα τα αποκαλουν fps dips δηλαδη οταν ο δισκος για καποιο λογω οπως darksiders κανει load καποιο terrain η οτιδηποτε και εχει ως αποτελεσμα μειωσει των fps!Απλα το ολο θεμα με τσαντιζει!Υπαρχουν ατομα που παιζουν smooth με fps drops της ταξης των 5-10 και με ενοχλει κατι που το πληρωσα ακριβα να μην ανταποκρινεται στις απαιτησεις που θα επρεπε!Εδωσα πολλα και περιμενω πολλα πιστευω ο καθενας ετσι θα ενιωθε!Τελος να αναφερω οτι σε benchmarks η καρτα και το cpu ειναι stable τελειως μεχρι και 950 Clock 2100 Memory φτανει ανετα χωρις θεμα με 1.1Volt!Θα θελα απλα να με διαφωτισετε μηπως χανω κατι και αν τυχον εχετε και εσεις τετοια θεματα!Σας ευχαριστω για το χρονο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα