Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι τέτοιο για εμπορική χρήση;

Δηλαδή να κάνει connect σε άλλο υπολογιστή, ανεξάρτητα με το αν έχει δυναμική ή στατική ip και να μπορώ να κάνω επανασύνδεση μετά από επανεκίνηση.

Δημοσ.

Για εμπορική χρήση ότι και να βρείς θα πρέπει να το αγοράσεις. Οπότε γιατί δεν αγοράζεις απευθείας το TeamViewer.

Ρίξε και μια ματιά στο AmmyAdmin (www.Ammy.com)

Δημοσ.

Το team στην δωρεάν του μορφή τι σε χαλάει δηλαδή;

Αν το βάλεις να τρέχει αυτόματα με την εκκίνηση του υπολογιστή που θέλεις να ελέγξεις και ορίσεις σταθερό password θα μπορείς να συνδέεσαι με το pc άσχετα αν έχει κάνει επανεκκίνηση ή όχι. Το ID δεν αλλάζει ποτέ ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Το οτι δεν ειναι δωρεαν για εμπορική χρήση.

Στο χωριό μου λέμε "Τραχανάς που χύθηκε..." :rolleyes:

Αν δεν τους το πεις που θα το καταλάβουν; Η επί χρήμασι έκδοση προσφέρει επιπλέον λειτουργίες.

Και για το remote desktop πρέπει να ξέρεις την ip του μηχανήματος που θέλεις να συνδεθείς αν δεν κάνω λάθος.

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν τους το πεις που θα το καταλάβουν;

Φανταζομαι πως και ο The_Judas τη σκεφτηκε τη συγκεκριμενη λυση, αλλα μαλλον θελει να τηρησει την αδεια του software, για να εχει φτιαξει thread επι του θεματος.

Δημοσ.

Στο χωριό μου λέμε "Τραχανάς που χύθηκε..." :rolleyes:

Αν δεν τους το πεις που θα το καταλάβουν; Η επί χρήμασι έκδοση προσφέρει επιπλέον λειτουργίες.

Και για το remote desktop πρέπει να ξέρεις την ip του μηχανήματος που θέλεις να συνδεθείς αν δεν κάνω λάθος.

Το TeamViewer ειναί Δωρεάν ΜΟΝΟ για προσωπική χρήση.

Θα μου πείτε "Και τι έγινε".

Όσοι χρησιμοποιούν το TeamViewer (Δωρεάν) για μεγάλο χρονικό διάστημα θα παρατηρήσουν ότι δεν σε αφήνει να πραγματοποιείς μακροχρόνια Sesions και μπλοκάρει για λίγα λεπτά την δυνατότητα επανασύνδεσης.

Πρακτικά αν το χρησιμοποιείς για επαγγελματική χρήση το Καθιστά ΑΧΡΗΣΤΟ. Δεν μπορείς να πεις στον Πελάτη σου "Περίμενε 5 Λεπτά να ξεκλειδώσει το TeamViewer".

Και φυσικά αν είσαι επαγγελματίας δεν θες να ασχολείσαι με επίπονες διαδικασίες Reset του Teamviewer.

Καλός η κακός αν είσαι επαγγελματίας και βγάζεις χρήματα από κάποιο λογισμικό Θα πρέπει να πληρώσεις.

Για εμένα το TeamViewer έχει την πιο συμφέρουσα Αδεία χρήσης με δυνατότητα εγκατάστασης του σε Απεριόριστο αριθμό Clients, ενώ οι περισσότερες αντίστοιχες εταιρίες χρεώνουν ανά Client.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλε μου, μπορείς να κάνεις account στο Teamviewer και να συνδέσεις στο account όσους υπολογιστές θες. Ακόμη και να αλάξει η ip κάποιου υπολογιστή, πάλι θα μπορείς να συνδεθείς, δεν χρειάζετε ούτε καν να γνωρίζεις τα id και pass.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η εταιρεία Comodo ( www.comodo.com ) έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα LoginPro , που είναι εντελώς δωρεάν για οποιαδήποτε χρήση. Μοιάζει σε πολύ μεγάλο ποσοστό με την φιλοσοφία του Teamviewer. Δηλαδή υπάρχει ID και Password , πράγμα που είναι εντελώς φιλικό !

https://www.loginpro.com/

MindControl.

Δημοσ.

Thanks, πολύ ενδιαφέρον! Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Έχει πολύ καλά δωρεάν προιόντα η comodo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...