predator Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) εχω το συστημα της υπογραφης μου. θα δει 3ΤB sata III σκληρο?πχ http://www.skroutz.gr/s/404603/Seagate-Barracuda-3TB-SATA-3.html?keyphrase=ST3000DM001 θα χρειαστω controller? αν ναι, πως γινεται αυτο το setup? ευχαριστω Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2011 από predator
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 ασφαλώς και θα τον δει, απλά για να έχεις 1 μονοκόμματο partition των 3ΤΒ θα πρέπει να κάνεις volume με GUID Partition Tables (GPT) και όχι με MBR...
predator Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 ελα ρε thresh, χρονια και ζαμανια! jimbo, Ο γνωστος??? ναι 3 TB εννοειται, απο κεκτημενη ταχυτητα. αυτα τα partition tables πως τα κανω? δε θα χρειαστω ξεχωριστο controller? α σε win7 μιλαμε παντα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 like the snows πράγματι όχι δεν χρειάζεται controller, απλά στο Control Pane->Admin Tools-> Computer Management-> Disk Management κάνεις create volume και επιλέγεις GPT αντί για MBR...
VasKag Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 αυτο το GPT ειναι μονο για τους 3tb δισκους?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 για partitions άνω των 2ΤΒ...
predator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ολα κομπλε τον συνδεσα σημερα πανω τον δισκο και παιζει τζετ! τον ονομασα devastator, γιατι και να ενωσω ολους μου τους αλλους δισκους δεν φτανουν τα 3 TB! ευχαριστω για την βοηθεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα