dimitris2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, σε μία φόρμα που έχω φτιάξει έχω προσθέσει έλεγχο να μην υπάρχουν οι ίδιες τιμές στην DB. Αν υπάρχουν οι ίδιες τιμές, βγάζω ένα μήνυμα λάθους δίπλα απο το πεδίο αλλά οι τιμή του πεδίου θέλω να είναι η λανθασμένη και να μη φορτώνεται η default. >if($username!='' && $password!='' && $email!='' && $lastname!='' && $firstname!='' ) { $sql="INSERT INTO `users` (`username` , `password` , `userType`, `userFirstname`, `userLastname`, `userEmail`) VALUES ('$username', '$password', 1 , '$firstname' , '$lastname', '$email')"; $query1 = "select * from users where userEmail='$email'"; $result1 = mysql_query($query1); $num1 = mysql_num_rows($result1); if ($num1 > 0){ $success=1;} <form action="register.php" method="post" > <p> <label for="email">Email:</label> <input name="email" type="text" value="email" size="40" maxlength="255" id="email" onFocus="javascript:this.value=''" onBlur="if(this.form.email.value=='') {this.form.email.value='email';}"/><?php if ($num1 > 0) echo 'Το email αυτό υπάρχει ήδη'; ?></p> <input name="submit" type="submit" value="Εγγραφή" style="height: 25px; width: 100px"> <input name="clear" type="reset" value="Καθαρισμός" style="height: 25px; width: 100px"/> </form>
dewn735 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Αν και δε πολυκατάλαβα, θες μετά το λάθος να εμφανίζεται στο textbox το email που είχα δώσει για εισαγωγή; Αν ναι, μάλλον αυτό γυρεύεις: ><input name="email" value='<?php echo ($success) ? $email : "email";?>' >
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα