Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως το συγκεκριμένο λάπτοπ για το μπατζετ σου είναι η καλύτερη επιλογή. Τώρα για παιχνίδια και μέχρι 400€ είναι λίγο δύσκολο.

Δημοσ.

αναλογα τα παιχνιδακια! με 400€ μην περιμενεις να παιξεις BF3..!!!!

το πρωτο που προταθηκε το ξεχνας, γιατι εχει onboard graphics που για gaming δεν κανει!!

η καλυτερη προταση ειναι το ASUS με την 6470, αλλα κι εκει μην περιμενεις να παιζεις τεζα τα παιχνιδια!!

κοιτα και αυτο http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=22629&catid=19

Δημοσ.

αναλογα τα παιχνιδακια! με 400€ μην περιμενεις να παιξεις BF3..!!!!

το πρωτο που προταθηκε το ξεχνας, γιατι εχει onboard graphics που για gaming δεν κανει!!

η καλυτερη προταση ειναι το ASUS με την 6470, αλλα κι εκει μην περιμενεις να παιζεις τεζα τα παιχνιδια!!

κοιτα και αυτο http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=22629&catid=19

Το πρώτο εννοείς αυτό που βρήκα και εγώ ? Σε ρωτάω γιατί στο review αναφέρει ότι με μέτρια details παίζει κάποια παιχνίδια όπως το mafia 2 cod mw 2 . Metro 2033 και άλλα , πόσο μάλλον εγώ που παίζω πιο ελαφριά παιχνίδια .

Ήθελα να σε ρωτήσω όμως γιατί προτείνεις το asus ως καλύτερο , δε ξέρω καλά από αυτά αλλά βλέπω παρόμοια χαρακτηριστικά και κάποια λίγο πιο χαμηλά από το fujitsu . Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος πέραν των χαρακτηριστικών φαντάζομαι . Εξήγησε μου να καταλάβω . Ευχαριστω

Η ερώτηση πάει και για τον εκο13

Δημοσ.

Στα παιχνίδια το κύριο χαρακτηριστικό είναι η κάρτα γραφικών και το fujitsu δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών, έχει μία ενσωματωμένη που ναι μεν είναι μια χαρά για hd video, ταινίες κλπ για παιχνίδια δεν κάνει πολύ. Για να δείς και από μόνο μπές εδώ και πάνε εκεί κάτω εκεί που λέει game benchmarks. Παρατήρησε ότι η συγκεκριμένη κάρτα ζορίζεται πολύ. Δεν είναι και για πολλά πολλά παιχνίδια. Το καλύτερο που μπορεί να αποδόσει είναι στο fifa στο medium. Για το mafia 2 που λές αν το δείς στα low settings έχει μέσο όρο 12fps. Fps είναι τα καρέ ανά λεπτό. Και όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά. Το μοντέλο της asus που σου προτείνουν πιο πάνω είναι πιστεύω ότι καλύτερο για παιχνίδια (φυσικά μιλώντας για απόδοση-τιμή) αλλά είναι 70€ πάνω από το μπάτζετ σου. Άμα οικονομήσεις τίποτα στις γιορτές χτύπα το. Το έχει και στη mediamarkt.

Δημοσ.

Oπως ειπαν και οι αλλοι ο asus ειναι η καλυτερη επιλογη, αν μπορεις να τα δωσεις ειναι πολυ καλυτερο (οχι απλα καλυτερο...) μεχρι και usb3 εχει!

Τι να κανεις το Golf Gti αν εχει κοφτη στα 120, ετσι ειναι και το λαπτοπ που θες, αν δεν μπορεις να τα δωσεις με το αλλο που σου προτεινω εντος μπατζετ, θα παιζεις πιο καλα τα παιχνιδια.

Το σαητ αυτο ειναι καλο για τα γενικα στοιχεια του λαπτοπ (σασι, θερμοκρασιες, θορυβο, πληκτρολογιο κτλ) οι επιδοσεις που λεει αναφερονται σε ενα συγκεκριμενο μοντελο, μια σειρα (ειδικα αυτη της φουτζιτσου) εχει πολλα μοντελλα.

Δημοσ.

ως πρωτο, εννοουσα του tigergreg!!!! οχι τη δικη σου προταση. εχεις δικιο, δεν το διευκρινησα!!

τωρα.., το ASUS απο τα Multirama που προταθηκε απο τον eko13, εχει τελευταιας γενιας επεξεργαστη και καρτα γραφικων! το Fujitsu που προτεινες εσυ, ειναι μια γενια πισω και στα 2!!

αυτο σαν επιδοσεις, μπορει να μην σημαινει και μεγαλη διαφορα, αλλα σημαινει στην καταναλωση!!!

Δημοσ.

Στα παιχνίδια το κύριο χαρακτηριστικό είναι η κάρτα γραφικών και το fujitsu δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών, έχει μία ενσωματωμένη που ναι μεν είναι μια χαρά για hd video, ταινίες κλπ για παιχνίδια δεν κάνει πολύ. Για να δείς και από μόνο μπές εδώ και πάνε εκεί κάτω εκεί που λέει game benchmarks. Παρατήρησε ότι η συγκεκριμένη κάρτα ζορίζεται πολύ. Δεν είναι και για πολλά πολλά παιχνίδια. Το καλύτερο που μπορεί να αποδόσει είναι στο fifa στο medium. Για το mafia 2 που λές αν το δείς στα low settings έχει μέσο όρο 12fps. Fps είναι τα καρέ ανά λεπτό. Και όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά. Το μοντέλο της asus που σου προτείνουν πιο πάνω είναι πιστεύω ότι καλύτερο για παιχνίδια (φυσικά μιλώντας για απόδοση-τιμή) αλλά είναι 70€ πάνω από το μπάτζετ σου. Άμα οικονομήσεις τίποτα στις γιορτές χτύπα το. Το έχει και στη mediamarkt.

Ξέρεις τι ? Εγώ το λαπτοπ το χρησιμοποιώ πολύ για ταινίες και ακόμα περισσότερο για βίντεο κλήσεις. Από παιχνίδια παίζω γενικά ελαφριά πράγματα όπως DotA . League Of Legends και τέτοια . Είδα ότι αυτά που μου προτείνετε έχουν κάμερα 0.3 mp. Το ξέρω δε φταίτε , ο τίτλος για gaming έλεγε . Παρόλαυτα , τι πιστεύεις θα με βολεψει περισσοτερο ?

Oπως ειπαν και οι αλλοι ο asus ειναι η καλυτερη επιλογη, αν μπορεις να τα δωσεις ειναι πολυ καλυτερο (οχι απλα καλυτερο...) μεχρι και usb3 εχει!

Τι να κανεις το Golf Gti αν εχει κοφτη στα 120, ετσι ειναι και το λαπτοπ που θες, αν δεν μπορεις να τα δωσεις με το αλλο που σου προτεινω εντος μπατζετ, θα παιζεις πιο καλα τα παιχνιδια.

Το σαητ αυτο ειναι καλο για τα γενικα στοιχεια του λαπτοπ (σασι, θερμοκρασιες, θορυβο, πληκτρολογιο κτλ) οι επιδοσεις που λεει αναφερονται σε ενα συγκεκριμενο μοντελο, μια σειρα (ειδικα αυτη της φουτζιτσου) εχει πολλα μοντελλα.

Το πιο φτηνό έχει κάρτα γραφικών με 512 μνήμη :o Για αυτό στην αρχή δε το σκέφτηκα ως λύση

ως πρωτο, εννοουσα του tigergreg!!!! οχι τη δικη σου προταση. εχεις δικιο, δεν το διευκρινησα!!

τωρα.., το ASUS απο τα Multirama που προταθηκε απο τον eko13, εχει τελευταιας γενιας επεξεργαστη και καρτα γραφικων! το Fujitsu που προτεινες εσυ, ειναι μια γενια πισω και στα 2!!

αυτο σαν επιδοσεις, μπορει να μην σημαινει και μεγαλη διαφορα, αλλα σημαινει στην καταναλωση!!!

Το ίδιο προτείναμε νομίζω εγώ και ο tigergreg B)

Και γενικά θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο . Πιο από αυτά που προτείνετε θα αντέξει περισσότερο συνεχή χρήση . Θέλω να πω τα λαπτοπ μου εγώ δε τα κλείνω για εβδομάδες. Μπορεί να τρέχω μονο σκάιπ και chrome και να ανοιγω για 2-3 ώρες τη μέρα ελαφρύ gaming τη μέρα αλλα να μη το κλείνω. Πιο απο αυτά που μου προτείνεται θα ανταπεξέλθει καλύτερα σε αυτού του είδους τη χρήση ? ( φοβάμαι δηλαδή μην χρειάζομαι καινούργιο πιο σύντομα με κάποιο από αυτά)

Για δώστε τα φώτα σας :mrgreen:

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η 512, και εγω εχω 512 και χειροτερη καρτα απο αυτο και παιζω crysis σε μετριο.

Για μενα το σημαντικο σε αυτα τα λεφτα ειναι διπυρηνος επεξεργαστης (P6100,6200, i3) και καρτα γραφικων, οποιαδηποτε λαπτοπ με αυτα τα στοιχεια ειναι καλο για αυτα τα λεφτα. Το HP μαλιστα εχει και το θετικο του σκληρου περισσοτέρων στροφων (7200 αντι για 5400 που εχουν σχεδον ολα).

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η 512, και εγω εχω 512 και χειροτερη καρτα απο αυτο και παιζω crysis σε μετριο.

Για μενα το σημαντικο σε αυτα τα λεφτα ειναι διπυρηνος επεξεργαστης (P6100,6200, i3) και καρτα γραφικων, οποιαδηποτε λαπτοπ με αυτα τα στοιχεια ειναι καλο για αυτα τα λεφτα. Το HP μαλιστα εχει και το θετικο του σκληρου περισσοτέρων στροφων (7200 αντι για 5400 που εχουν σχεδον ολα).

Δε το ήξερα αυτό . Νόμιζα ότι βασικό χαρακτηριστικό ήταν η μνήμη .

Ευχαριστώ.

Λες το 0.3 mp στη κάμερα να μου δίνει πολύ χαμηλής ποιότητας βίντεο κλήσεις ?

Δημοσ.

Νταξυ δεν ειναι και οτι καλυτερο το 0,3 αλλα θα παρεις λαπτοπ με βαικο χαρακτηριστικο την καμερα? :confused:

Δημοσ.

Νταξυ δεν ειναι και οτι καλυτερο το 0,3 αλλα θα παρεις λαπτοπ με βαικο χαρακτηριστικο την καμερα? :confused:

Όχι μωρέ αλλά όπως σου είπα τη χρησιμοποιώ πολύ . Αν υπήρχε το ίδιο λαπτοπ 20 ευρώ ακριβότερο με καλύτερη καμερα ( έστω 1.3 ) πχ θα το προτιμούσα ανάμεσα στα 2 , κατάλαβες ?
Δημοσ.
Το ίδιο προτείναμε νομίζω εγώ και ο tigergreg B)

εχεις δικιο, καπου μπερδευτηκα!! B) :cool:

τελοσπαντων, το asus απο τα multirama ειναι the Best Choice!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...